פרק הדחה-מספר 9

FilosofS

New member
בן אפס מאפסים וגיאורה בכלל בן אדם שחי בסרט

דרך שלהם מגעיל ולא דומה לאסטרטגיה בכלל. איך הוא אמר :טובים ניצחו O_O אתה טוב? בן עתיד של מדינה? זא אפילו לא מצחיק!!!! להתולל מילולית באחרים רק מורה על כמה שבן אדם רע!!!!! אני מאמין, שלא רק אני רואה עד כמה שניהם מגעילים ודוחים!!!!

vanilla maple

New member
גם אני חשבתי

על זה אבל... יכול מאוד שהוא אמר את זה בציניות. מה גם שאם בן יגיע לגמר הוא יהיה טוב לגיורא מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא ייבחר בו למנצח וכך בהנחה שגיורא יגיע לגמר ייקח את בן בענק!@!!!

FilosofS

New member
לא נרא לי

גיורא לא כזה מתוחכם, אין לו שום אסטראטגיה, אף אחד לא יגיד למתמדדת מברית חזקה שהוא מצביע נגדה ב100%, אלה היה משקר לה משהוא. אין כן שום אסטראטגיה. הוא פשוט רוצה לוכיח שהוא חזק פיזית ומנטלית.

פרינז

New member
גיורא פשוט גרוע

הוא מנסה להיות כאילו ערכי ואמיתי לומר הכל בפנים אבל מצד שני הוא מלכלך מאחורי הגב ונחש לא קטן ברגע שיעלו עליו כמו שאתי הבינה הוא יעוף ואני חושב שבארץ הוא יבין שהחיבור לבן היה טעות.

FilosofS

New member
נראה הבערב

אני חושנ שבפרק של הערב נראה פרצוף אמיתי של גיורה ם_O

פרינז

New member
אם זה היה שבט אחר הייתי מסכים

אבל לשבט מריקודו (המקורי) יש נטייה ליפול לפח ולהדיח אנשים שלא באמת צריכים להיות מודחים, פנינית ונטלי כזכור אם הם יחשבו על העובדה שבן וגיורא בעצם מהווים סכנה ועדיף להיפטר מהם עכשיו שיש להם רוב אז יולה תינצל במיוחד אם ישימו לב כמה היא בעצם לבד אם הם יתנהגו כמו "שבט" חדש ומאוחד ויקשיבו לגיורא ובן אז נאלץ לומר ליולה ביי ביי כי לירון ומריקוד לא ממש עובדים עם אסטרטגיה...הם עושים בריתות ובזה זה נגמר אז אני רק מקווה שבן וגיורא לא יצליח להפוך אותם או מילים של יניב יעשו אותם סטייק או משהו כזה

FilosofS

New member
איזה יופי!!!

בן, איזה הרגשה טובה. כשה שם של בן עלה פעמיים היה ברור שהוא עף, כמה שמחתי :) והנה בפרומו של פרק הבא גיורא מורה שהוא לא רואה אף אחד בשיחה עם אירית!!! אמת ארית אני גם לא כול כך אוהב O_ם פרק הבא יהיה חם!!!!!!!!

פרינז

New member
פשוט מעולה

הפנים של בן כשהוא ראה שהשם שלו מופיע פעם שניה וגם הוא הבין שזה הסוף..היה שווה הכל וגיורע מראה את הפנים האמיתיות מול אירית, עלק חושב שהוא ערכי, במקום לנסות עכשיו לבנות את עצמו ולחזק את הקשרים שלו עם חברים השבט הוא מסמן את עצמו להדחה אבל גם נראה שיולה שוב על הכוונת אלא אם היא מולן תשחק חברמנית על הגועל נפש והירידות על זה שהיא רוסיה ואז באיחוד תעבור ליאנה ותשתין כמו שצריך!

FilosofS

New member
יהיה מעניין, אם היא תגיע ליחוד

אם היא תגיע, היא תראה לאירית "איפו משתין את הדג" :)

הקטע בהישרדות

הוא בעצם להראות כערכי ולא מזיק שטובת השבט בראש מעייניו ומתחת לפני השטח לתכנן את הכל ולהיות נחש. אני רואה שהפורום לא מבין כאן את המשמעות של הישרדות.... למה אני בכלל עדיין כותב כאן?

לפי האנשים שבחרת להעריך : אתה מבין פחות מכולם

רעים קנאים וקטנוניים על-פי רוב לא מגיעים לכלום במשחק ובטח שבחיים האמתיים
העניין , שצריך להיות מפוקח ולבדוק היטב : למי להעניק את הטוב שבך ואת אלו שתרחיק ממחיצתך והם יהיו לא יותר מאוויר עבורך

בעונה 4 הטוב גבר על הרע,

שפקס, עידן קפון ,אביגיל פרל ושרון : נאלצו לאכול את התבשיל הרעיל שהכינו לחברם
בעונה 4 השורדים המנוסים היו : מספיק מפוקחים : ואני מאמינה ודי בטוחה : שגם בעונה 5 הטובים ידעו לשמור על גבם היטב
אגב , גם על עונות :1,2,3 יש לי הרבה לומר : בכל אופן , רובם של הרעים נשארו קטנים ועליבותם התגלתה ברבים

פרינז

New member
לא מסכים

במיוחד לא בהישרדות בארץ שאחר כך השורדים רואים את זה בארץ את הוידוי מאחורי המצלמה אבל בלי קשר לזה יש שתי גישות אחת להיות כמו שאתה מתאר דו פרצופי ונחש והשניה להיות בסדר משני הכיוונים לפעמים עובד לרוב לא ממש ואגב..לא מתאים לך לכתוב אז אל...אף אחד לא מאלץ אותך לכתוב כאן

didush100

New member
שמתי לב שיש צילומים של גב עם זקן

ממש ארוך מה שאומר שהוא כנראה נשאר עוד הרבה זמן

למעלה