פרק הדחה-מספר 9

אני דיי מופתע משונית בעניין הזה...

אבל צריך לחכות לפרק עצמו בשביל לקבוע... לפעמים הם מצליחים להוציא הכל מהקשר.

davidlev0255

New member
אלי אני מעט שמח לאידה של יולה , בגלל אביב

גם מהטיפשות שלה בפרק הקודם לא להדיח את בן וגם מלהדיח את אביב

ערב טוב דודי,שמע אני לא מצוי בכל הפרטים..

של השרדות. ראיתי נקודתית משהו היום שמאוד חרה לי כאדם-ההתבטאויות הגזעניות של גברת רחמים וחברתה שונית על בחורה באמת מקסימה כמו יולה ממה שיצא לי לצפות בהשרדות. בחורה שלא נולדה עם כפית של כסף בפה. אירית רחמים כנראה באמת שכחה מאיפה היא באה,ומה הביא אותה לרמת החיים הגבוהה שלה כיום. בתור ילדה מאומצת מברזיל וכאחת שספגה עלבונות מילדים על כך,היא האחרונה שצריכה לדבר בצורה כזו,והראשונה להבין שלא מדברים כך. צר לי דודי.

davidlev0255

New member
אתה צודק, אגב הגברת רחמים האדריכלית

מצליחה (?) בגלל טיפשות של אנשים שרוצים להפיק לעצמם אירועים גרנדזיוניים נכון שאני לא מצדד ביולה בגלל אביב, אבל הקטע עם גזענות וגם עם ההתנשאות של :"במה היא עובדת בכלל", נורא פגע מכיון שהיא עובדת ולא עושה כסף קל מדוגמנות כמו שונית או האדריכלית מאחרים.

לוסי214

New member
לגבי אירית

היא טיפשה בצורה הבסיסית שלה (ולא בתור קללה) לא משנה בת כמה היא תהיה, כמה השכלה תהיה לה וכמה נסיון היא תמיד תישאר כזאת טיפשה, פרחה וחסרת טאקט. היא זאתי שצריכה לשתוק חבל שיולה לא פתחה עליה ת'פה

פנומן 72

New member
אירית היא טיפוס כל כך מעצבן

שאפילו יניב רוחן לא מגיע לקרסוליים שלה מבחינת רמת העצבים שהיא יכולה להביא אותי. היא חתיכת טיפוס נאלח ודוחה, אמן היא תודח ולא תגיע לאיחוד.

קשה לי להאמין שההפקה שם תוציא אותה לפני

הגמר. היא נאלחת אבל מספקת להם ענין ויחסית רייטינג. ראה מקרה מקס שפקס עונה שעברה. אני רק מקווה שאחרי הפרק הבא שישודר דוגמניות ממוצא רוסי יפסיקו לעבוד בשבילה. היא גיבורה גדולה להגיד את דבריה הגזענים מול ילדה,נראה אותה אומרת את זה ליאנה. אבל ב100% היא לא היתה מדברת כך ליאנה,היא יודעת ללקק למי שצריך ללקק. זו מהותה יח"צנית על.

TamiF

New member
אל תהיה כל כך בטוח

ההפקה עושה מניפולציות אמנם, אבל פה זה בכל זאת לא האח הגדול. ולדעתי אירית לא תגיע לגמר. לאיחוד כן, לגמר לא. עד אז יהיה מספיק צבע ורייטינג מכל הכיוונים גם בלי אירית רחמים. ואיך שפקס קשור לזה? שפקס הגיע ביושר לגמר, בין אם אהבת אותו או לא (ואני יכולה להניח שבלשון המעטה לא). שפקס שיחק משחק מדהים בדרכו, גם אם היא לא היתה מקובלת עליך אישית. ממש לא היתה "שמירה" עליו מצד ההפקה. שמירה שערורייתית וחסרת תקדים של ההפקה על מועמד היתה בעונה הראשונה על מנו, שבדיוק בגלל זה לא הגיע לו להגיע לגמר. פעמיים הם התערבו ממש בתוך המשחק בשביל להצילו. מגוחך, הזוי ובלתי כשר בעליל.

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif בהחלט בושה איך שהן התבטאו!

אני די שמח שגיורא אמר להן משהו בנידון....

פנומן 72

New member
יולה יכולה היתה לעשות את זה יותר קל

פשוט מאוד: "אני בשבט הזה לבד ללא ברית עם אף אחד. אם אני אודח יהיה לכם ברית שניים של גיורע-בן מול ארבעה. ברגע שהם יצליחו לשכנע רק אחד לערוק - יווצר תיקו בשבט - ולכו תדעו לאן זה יוביל. בגלל זה חכם יותר לפרק את הברית מאשר להדיח אותי שאין לי ברית פה עם אף אחד ולכל הפחות תוכלו להדיח אותי במועצת השבט הבאה". אם היתה אומרת את זה - השבט היה מקבל שכל מהר יותר..

בן ,גועל נפש, פשוט חלאה ,ברוך שפטרנו

ממש אני מרגיש שבא לי להקיא מהחלאה הזה. ואיך שהמנובל דיבר על יונתן-כפרה עליו-יונתן לגמר-אין לו בושה תתביישי טבריה ,שאלו גידולייך! וגיורא,אני מחכה כבר למפלה שלך,כל כלב ביג יומיה, לא שכחנו את התנהגותך לאביב,מתפלל ששבוע הבא ת-ע-ו-ף.אמן.

droriko

New member
הבוז שלי לנשים רק גדל בפרק הזה

הרי זאת השיטה הקבועה של הנקבה המצוייה , לבכות לאנשים שרע לך ושאת רוצה ללכת והם כבר ירחמו עליך ויעזרו לך . מניפולציות רגשיות זה זול מדי , לא בשביל זה המציאו את הישרדות . לא מפתיע אגב שזה מגיע מבחורה שמניפולציה רגשית זה דרך המשחק השניה אצלה למניפולציה מינית (אני מדבר על הביקור של לירון בשבט שלה לפני העירבוב).

outtanames

New member
אחח איזה כיף שבן האידיוט הלך.. אבל האמת

מה שהכי מדהים אותי בכל עונה זה איך שבאים אנשים וכאילו לא למדו מטעויות של אנשים מעונות קודמות בכלל !!! ממש מטומטמים כאילו ! עכשיו הערה נוספת לגבי אירית רחמים. מי היא חושבת שהיא ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם פוסתמה מנותחת חחחחחחחחחחחחחחח אללה איסטר במקל לא הייתי נוגע בה.
עכשיו לא רק זה, היא גם טיפשה ברמות והרג אותי שבפרומו רואים את גיורא אומר לה שהיא ושלושת החברים שלה מהשבט הקודם הם ארבעה אפסים חחחחח כל כך נכון ! גיורא סה"כ משחק חכם אבל לפעמים לפעמים עולה לו קצת השתן לראש והוא מתחיל לזרוק שטויות במקום לסתום ת'פה. אנשים במיוחד בן פשוט לא יודע מתי לסתום ת'פה! אז בן, תלמד לסתום תפה יא טמבל !

Upgrade U

New member
סוף סוף השטן מטבריה עף

לא ריחמתי על גברת יולה אפילו לשניה בפרק,במיוחד לאור העובדה שהיא הביאה את זה על עצמה כשהדיחה את אביב בפרק הקודם. ורק אני לא הבנתי את ההערה הלא מצחיקה שיונתן בחורה? WTF?

סוף סוף הישרדות הישראלית הצליחה להפתיע

אשכרה קיבלו שם שכל והעיפו את בן. אני במקומו הייתי מתבייש להראות את הפרצוף שלי ברחוב. לגבי הפרק הבא - WTF? למה שגיורא ידבר ככה לאירית, הוא רוצה בכוח שידיחו אותו?? ולמה שאירית ושונית יצחקו על יולה ככה? משהו מוזר, נראה לי עריכה מגמתית. ומה הסיפור של 2 הדחות בשבוע הבא? עונה ממש קצרה.

לוסי214

New member
סוף סוף בן הודח...

אבל הוא דיי חכם, ישר כשבא לשבט לכלך על יולה ושבר לה את כל האמון שהיא בנתה... נו טוב לפחות היא לא הודחה! גיורא מעצבן, זקן ממורמר ואני לא יודעץ איך מקשיבים לו שם בכלל. הכי אהבתי זה את גב החתיך עוד לפני שהכרתי את סיפור הסמים שלו

למעלה