פרסי "הניקי" 2004

ערן1987

New member
אני חושב שאני אמשיך מחר

אני רוצה להמשיך ללמוד וחוץ ממך אנשים לא מגיבים

shiray

New member
מה מחר?!?!?

ועד שנקבע שעה מחר ועד שכולם יהיו פה ואז שוב תהיה לך בעיה עם תפוז...

shiray

New member
רק הבעיה היא

שזה לוקח מלא זמן... כבר כמעט שעתיים... ואני עוד 10 דקות צריכה ללכת לסרט... אבל מצדי אפשר להמשיך ואני אכנס אחרי הסרט ואגיב להכל.

Padme Amidala

New member
דווקא בקטגוריה הזאת...

אני מעדיפה את סטיבן
ד"א, אתם יודעים שאוטוטו אנתוני מינגלה מגיע לארץ?

shiray

New member
חחחח

ואתם יודעים מה מבאס- שלא מספיק שלפסטיבל של שנה בההא יכולתי לקבל כרטיסים בכיף בגלל המורה שלי והשנה אני לא יכולה, אלא שזה גם יוצא כשאני לא בארץ! איזה כיף... עד שמישהו שהוא לא ריצ'ארד גיר מגיע...

shiray

New member
האמת?

שכשערן אמר שהיה שיוויון בין 4 במאים והצעתי לו לתת למי שבחר לבמאי החמישי לבחור מבין ה-4 מסתבר שזו הייתי אני שבחרה שונה מכולם כי בחרתי בלארס ככה שאני בחרתי בבאז, אז אני אתן לך את הנאום שכתבתי לערן כדי שתביני למה: האמת שיש לי הערכה מיוחדת לבמאים שגם כותבים את התסריט כי זה רק מראה שהם עצמם עושים את הסרט, ובעצם במקרה ל השעות לא ר שסטיבן לא כתב אותו אלא שהתסריט הוא הדבר הכי טוב בסרט בתכלס! תסריט מדהים של דיוויד הייר! לא שאין דברים טובים אחרים בסרט, הרי כל דבר בו טוב, אבל הייתה לי תחושה בסרט שזה היה פחות בגלל סטיבן ויותר בגלל האנשים שהוא עבד איתם- לא יודעת למה אבל נראה לי שהצלם הוא זה שחשב על הצילום ב-eye level של ניקול כשהיא שוכבת על האדמה ליד הציפור המתה ושהיה לו פשוט עורך מדהים... לעומת זאת בחרתי בבאז מהסיבה הפשוטה שאני אוהבת גם במאים שרואים שאם היו נותנים למישהו אחר את אותו תסריט הוא בחיים לא היה יוצא את אותו הסרט, ובאז הוא לגמרי כזה (וגם לארס). הוא היה כ"כ מעורב בהכל וממש ממש רואים את זה (גם מזה שרואים את רק לרקוד ורומאו ויוליה וממש רואים שזה מה שבאז אוהב) ומולאן רוז' היה כ"כ מושלם מבחינתי שפשוט הייתי חייבת לבחור בו.

ערן1987

New member
קטגוריה 10,ציטוט מהסרט..

אין לי את כל הציטוטים,אבל כן יש לי את המנצח(ותודה לשירה) Dear Leonard, To look life in the face, always, to look life in the face, and to know it for what it is. At last to know it, to love it, for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years, always the love, always... the hours

ציטוט ממש יפה

אבל אני הכי אהבתי את הציטוט ממולאן רוז'! זה כ"כ מרגש כשניקי אומרת את זה! א"א לא ליבכות!!! וזה עד מתי שהוא אומר לה שהיא גוססת... וואו כמה בכיתי בקטע הזה!

ערן1987

New member
די,אני ממשיך מחר.. בקושי יש כאן

אנשים ואני רוצה להתכונן לתאוריה! אל תדאגו,מחר זה יהיה קצר יותר.. בסביבות 5,מה אתם אומרים?(והפעם אני לא אשכח)

למעלה