פרסי "הניקי" 2004

ערן1987

New member
ת'נקס

וסורי,אבל זה רק אני ואת.. לא נורא,נשארו רק 5 קטגוריות,זה לא ייקח הרבה זמן.. גם 6 זה טוב
 

shiray

New member
כן, גם אני ממש שמחתי כשזה זכה

איך שכתבתי את המועמדים כבר כתבתי שאני מצביעה לו ומזה קיוויתי שעוד יצביעו.... אבל רק שאלה קטנה היא למצביעים- למה לעזאזל נוצר מצב שרק נעמה הצביעה לציטוט מקולד מאונטיין???? אני מזה התלבטתי בינו לבין זה מהשעות ופתאום אני קולטת שרק נעמה הצביעה לו... וד"א הציטוט שהיה במקום השני היה זה ממולאן רוז'.
 
ודרך אגב שירה

איך היה הסרט?
 

shiray

New member
נחמד מאוד

הרבה יותר מדי סקס בשביל סרט שאני רואה עם ההורים חחחח והוא גם היה די איטי אבל היה מאוד מאוד נחמד! ושתי השחקניות הראשיות ממש מעולות!
 

shiray

New member
שכחתי איך קוראים להן...

זו ההופעה הראשונה שלהן והן ממש טובות.... אני רק זוכרת שהשם משפחה של ההודית זה צ'רכי.
 

ערן1987

New member
כל שאר הקטגוריות

מצטער שזה ככה אבל אני ממש לא מרגיש טוב.. יש לי כאב ראש,בחילה,סחרחורות וכאלה.. בעע.. בכל מקרה,אני כותב הכל בבת אחת,רק הזוכים.. סורי שיצא ככה
השחקן: יואן מקרגור על "מולין רוז'"! השחקנית: מריל סטריפ וג'וליאן מור! כן כן,2 זוכות! הסרט הגרוע ביותר בו השתתפה ניקול: "באטמן לנצח"! הסרט הטוב ביותר בו השתתפה ניקול: אחרי קרב צמוד מאוד.. המנצח הוא.. "השעות"!!! המשחק הטוב ביותר של ניקול בסרט: ולדעת רוב הפורום,ניקול שיחקה הכי טוב בסרט שזיכה אותה באוסקר ה-1(ונקווה שגם לא האחרון),כצפוי.. "השעות"! ובנוסף לכל ניקול תקבל פרס מפעל חיים על קריירת משחק ארוכה וכשרונית!
 

shiray

New member
ייאיייי אז ככה:

זה הולך להיות ארוך...... שחקן- לא היה לי ממש מישהו שהתלהבתי ממנו ברמה שהיה לי כזה קריטי מי ייקח... את הבכי של יואן בסוף לא כ"כ אהבתי... ג'וד לדעתי היה יותר טוב אבל שיהיה. השחקנית- חחחח זה שמריל זכתה זה מזה מתאים בול כשהיא מקבלת את המפעל חיים הזה... ושניקול דיברה עליה שם... עדיין אני מאלה שהצביעו לג'וליאן מור ולו בגלל הסצנה בחדר אמבטיה כשהיא בוכה ומנסה להישמע נורמלי! סצנה מדהימה שלה!!!! הסרט הגרוע- היה צפוי, גם אני בחרתי ככה ואין הרבה מה להוסיף. אני רק מאוד שמחה שגם ניקול הבינה שהיא לא צריכה לעשות שוברי קופות כאלה שמתפשרים על רמת המשחק והאנושיות של הסרט... הסרט הכי טוב- יאייייי אחד גדול!!!!!!!! בהחלט מגיע לסרט!!!! סרט פשוט מושלם!!! תסריט מדהים, צילום מעולה, משחק פשוט מדהים של כל הקאסט- מריצ'י הקטן והחמוד ברמה מטורפת ועד ניקול ג'וליאן ומריל! לגמרי מגיע לסרט!!! הסרט שניקול שיחקה בו הכי טוב- אוקיי אני רוצה להמשיך להאמין שזה פשוט בגלל שדי כל הפורום ראה את "השעות" ורק חלק ראו את "דוגוויל" ששם ההופעה שלה אפילו מתעלה על ההופעה (המדהימה!) שלה ב"השעות"!!!! אני מבטיחה לכם שבעוד כמה עשורים תלמידי משחק עוד יראו את דוגוויל וילמדו ממנה!
 

ערן1987

New member
דוגוויל היה קרוב מאוד

יחד עם עוד 3 סרטים והיה איזשהו סרט שלא קיבל אפילו קול 1 בקטגוריית המשחק של ניקול
 

shiray

New member
מה היו המועמדים?

אני כבר לא זוכרת... השעות, מולאן רוז', דוגוויל, בטח האחרים ומה עוד? פיתוי קטלני? אם כן הוא בטח זה שלא קיבל שום קול...
 
למעלה