ייאיייי אז ככה:
זה הולך להיות ארוך...... שחקן- לא היה לי ממש מישהו שהתלהבתי ממנו ברמה שהיה לי כזה קריטי מי ייקח... את הבכי של יואן בסוף לא כ"כ אהבתי... ג'וד לדעתי היה יותר טוב אבל שיהיה. השחקנית- חחחח זה שמריל זכתה זה מזה מתאים בול כשהיא מקבלת את המפעל חיים הזה... ושניקול דיברה עליה שם... עדיין אני מאלה שהצביעו לג'וליאן מור ולו בגלל הסצנה בחדר אמבטיה כשהיא בוכה ומנסה להישמע נורמלי! סצנה מדהימה שלה!!!! הסרט הגרוע- היה צפוי, גם אני בחרתי ככה ואין הרבה מה להוסיף. אני רק מאוד שמחה שגם ניקול הבינה שהיא לא צריכה לעשות שוברי קופות כאלה שמתפשרים על רמת המשחק והאנושיות של הסרט... הסרט הכי טוב- יאייייי אחד גדול!!!!!!!! בהחלט מגיע לסרט!!!! סרט פשוט מושלם!!! תסריט מדהים, צילום מעולה, משחק פשוט מדהים של כל הקאסט- מריצ'י הקטן והחמוד ברמה מטורפת ועד ניקול ג'וליאן ומריל! לגמרי מגיע לסרט!!! הסרט שניקול שיחקה בו הכי טוב- אוקיי אני רוצה להמשיך להאמין שזה פשוט בגלל שדי כל הפורום ראה את "השעות" ורק חלק ראו את "דוגוויל" ששם ההופעה שלה אפילו מתעלה על ההופעה (המדהימה!) שלה ב"השעות"!!!! אני מבטיחה לכם שבעוד כמה עשורים תלמידי משחק עוד יראו את דוגוויל וילמדו ממנה!