פרסי "הניקי" 2004

John A Smith

New member
אני מרוצה מהבחירה של "השעות"..

ללא ספק הסרט הטוב ביותר של ניקול..פשוט אין מילים..

Padme Amidala

New member
../images/Emo45.gif גמני ../images/Emo13.gif

אבל השחקן באמת היה צריך ללכת לג'וד.
וערן- כל הכבוד לך על היוזמה!!! וכל הכבוג גם לדירה על העזרה

gloria23

New member
כל הכבוד!!!../images/Emo13.gif

ואני מרוצה גם מהתוצאות למרות שאני יהרוס קצת ואני יגיד שהמשחק זה לדעתי "מולן רוז"
אבל שוב זה רק דעתי...

shiray

New member
לגבי מולאן רוז'

מסכימה איתך שהיא משחקת מעולה במולאן רוז', אבל שם יוצא בעצם שיש לה איזה 2-3 סצנות מעולות והשאר היה סבבה אבל לא דרש יותר מדי ככה שלניקול לא יצא להראות כ-ל מה שהיא יודעת ומסוגלת לו... לפי דעתי בכל אופן. לעומת זאת בהשעות היא כל הזמן פשוט הייתה וירג'יניה וולף! כשרואים את הסרט לא רואים את ניקול מגלמת את וירג'יניה אלא רואים את וירג'יניה!!! זה היה פשוט מדהים! וכל סצנה שלה הייתה מעולה!!! אבל לדעתי, כמו שכבר כתבתי קודם, הגיע לדוגוויל בגלל ששם היא גם מופיעה בממש כמעט כל הסרט (חוץ מההתחלה עד שהיא מגיעה) וגם זה תפקיד שדורש ה-מ-ו-ן!!! אני רצינית שכשראיתי אותו לא רק ריחמתי על גרייס אלא גם על ניקול כי חשבתי לאיזה מצב צריך להגיע כדי להיות מסוגלים לשחק את זה!!!

אז ככה:

ליואן הגיע בגדול!!! הוא היה מדהים במולאן רוז' , בתוכנית עם יואן בערוץ איי אמרו פעם שלא ניראתה אישה כ"כ נאהבת על המסך כמו ניקול! ( טוב נו , איך לא? ) וזה היה במולאן רוז'!!! ג'וד גם היה מעולה ממש בקולד מאונטן! , אבל העדיפות שלי היא יואן וממש קצת אחריו ג'וד! שחקנית - מריל באמת שחקנית ממש טובה! ניקול גם מרבה לשבח אותה! ובאמת קטעים שהשנה היא קיבלה את הפרס על מפעל חיים (אם אני לא מבלבלת לפרס אחר) "באטמן לנצח" לא ראיתי ככה שאני לא יכולה לתת עליו את דעתי! "השעות" - הביא לניק את הזכייה לאוסקר!!! והסרט שניק שיחקה הכי טוב - פה היה לי הכי קשה להחליט!!! היא מדהימה במולאן רוז' , לא פחות מקולד מאונטן , מהשעות , ולפי ווידויי דוגוויל - נראה שהיא נותנת שם משחק ענק!!! ולפי מה ששירה כתבה... ולסיכום: יצא ממש מצחיק שרק שני סרטים זכו! שימו לב שאלו היו הסרטים הכי גדולים של ניקול שהוכרו ע"י חברי האקדמיה והגיעו לאוסקר , מבחינת המועמדות\זכייה של ניקול - מהבחינה שהם - "השעות" - היא זכתה עליו באוסקר , ו"מולאן רוז'" - היא היתה מועמדת לאוסקר! , להוציא את "דוגוויל" שרק שנה הבאה יוכל להיכנס , בתקווה גדולה שהוא יפציץ שם פרסים!!! נחזיק לניקי אצבעות...! אז ערן ושירה שגם עזרה עם הציטוטים והכל - כל הכבוד!!!
ו

חחח התכוונתי

לטקס האוסקר 2005 - שם נחזיק לניקול אצבעות על דוגוויל , כזכור הוא לא יכל להיכנס השנה... , לא לטקס "הניקי" ... חחח אבל יהיה מגניב לעשות שוב את "הניקי"

ערן1987

New member
לא חושב שהיא תקבל מועמדות ב-05'

דוגוויל בקושי הופץ בארה"ב,הוא צריך להגיע לכמה מאות.. כי אם אני לא טועה חברי האקדמיה צריכים ללכת לקולנוע כדי לבחור את המועמדים ולא לקבל DVD/וידאו אליהם הביתה כמו פעם

shiray

New member
לדעתי הם עדיין מקבלים קלטות...

אמרו את זה גם לגבי שנה שעברה (כלומר האוסקר האחרון) והעותק שיש לי של קולד מאונטיין מתאילנד כתוב שזה משם- לקחו את הקלטת שחברי האקדמיה קיבלו והעבירו לדיוידי... חוץ מזה שגם הגיוני מאוד שעד האוסקר ייצא כבר הדיוידי של דוגוויל ככה שלדעתי זו לא תהיה ה-בעיה של הסרט... הבעיה העיקרית היא זה שהוא מאוד שנוי במחלוקת ודי יורד על כל התרבות של ארה"ב (הקפיטליזם לדוגמה ממש מקבל שם סתירת לחי רצינית עם המעבר לזה שגרייס עובדת יותר שעות בשביל פחות שכר... חוץ מכמובן אלם סטריט וחגיגות ה-4 ביולי המודגשות).

ערן1987

New member
למישהו יש כוח לסכם את כמות הפרסים

לכל סרט ולכל שחקן? למשל יואן זכה בכמה וכמה.. ואם מישהו יעשה את זה,אל תחשיבו את קטגוריית השיר הטוב ביותר

shiray

New member
אז ככה:

מולאן רוז'- 7 פרסים (כולל אלה של יואן כי מן הסתם הוא היה במולאן רוז' איתה...) השעות- 4 פרסים חשובים (מריל וג'וליאן ביחד כי גם ככה שתיהן מהשעות) באטמן לנצח פרס אחד לא מחמיא... איכשהו התחרות נראתה יותר מעניינת מהתוצאות! רק 2 סרטים בעצם זכו פה!!!

ערן1987

New member
חחחח

באת מאכזב.. הייתי בטוח שהאחרים או דוגוויל ואולי אפילו קולד מאונטן ייזכו בפרס או שניים.. לא נורא.. חבל שזה לא היה ככה במציאות

למעלה