פרסי "הניקי" 2004

shiray

New member
גם זה שניקול אמרה שג'וד מנשק יותר

טוב גרם לי להתלבט....

ערן1987

New member
פרס שישי,כימיה עם שחקן/שחקנית

והמועמדים הם.. סנדרה בולוק/"קסם מעשי" * רנה זלווגר/"קולד מאונטן" * יואן מקרגור/"מולין רוז'" * ג'וד לאו/"קולד מאונטן" * הילדים ב"האחרים".. אנד דה ווינר/ז איז.. בהודעת ההמשך שם תראו את התמונה של הווינר/ים

ערן1987

New member
קטגוריה 7,הסרט בו ניקול נראית הכי

יפה/סקסית המועמדים הם: "קסם מעשי" * "דוגוויל" * "מולין רוז'" * "האחרים" * "קולד מאונטן וניקול,לדעת רוב הפורום,נראית הכי יפה בסרט.. עוד קצת טיפ טיפונת באמת,עוד קצת קצת קצת קדימה וזהו "מולין רוז'"!!!

ישששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה שהיא יפיופה ומדהימה בכל סרט בצורה שונה , השעות למשל - היא מדהימה!!! חחח אין כמו מולאן רוז'!!!!!!!!!!!!!!!!! היא יפייפיה שם ברמות שאין מילים לתארן!

shiray

New member
טוב נו, האפשרות השניה שלי

התלבטתי בין קסם מעשי למולאן רוז' ובסוף הצבעתי לקסם מעשי כדי למנוע סוויפ וכי היא באמת נראית שם מדהים... אבל כמובן שבמולאן רוז' היא גם נראית מושלם- העיניים עם התאורה הכחולה, השיער, המחוך שהפך את הגוף שלה לעוד יותר יפה, האיפור והכל......

כן , בקסם מעשי

היא ניראית מ ד ה י מ ה !!! אמא שלי שממש אהבה אותה במולאן רוז' גם ממש ממש התלהבה עליה בפיסמייקר , היא אמרה שניקול מהממת עם שיער חום! מסכימה גם!

ועוד משהו בהקשר הזה

ניקול באמת מדהימה בכל ההופעות שלה , עם שיער חום , ג'ינג'י , בלונדיני... כי היא פשוט יפייפיה! ומה שיעשו לה - היא תיראה מדהים!!! יש את השחקניות האלה , או בכלל כוכבים , שמורחים להם כ"כ הרבה איפור ודברים וכ'ו... ופתאום רואים איזה תמונת פפראצי שלהם , ואתה פשוט בהלם שככה הם ניראים באמיתי... אז ברור שגם ניקול לא ניראית ככה כשהיא קמה בבוקר , אבל מהתמונות פפראצי שלה רואים שלא ממלאים אותה באיפור וכ'ו , וגם תשימו לב שהיא אף פעם לא מאופרת הרבה!

ערן1987

New member
קטגוריה 8,הבמאי

הנה הבמאים המועמדים: לארס פון טרייר על "דוגוויל" * סטיבן דלדרי על "השעות" * אלחנדרו אמאנבר על "האחרים" * אנתוני מינגלה על "קולד מאונטן" * באז לורמן על "מולין רוז'" והבמאי הזוכה הוא.. באז לורמן מוסיף פרס נוסף ל"מולין רוז'"!!!

למעלה