הקטגוריה הכי צפויה ואם זאת הייתי מכי מתבאסת אם הייתה הפתעה... שיר פשוט מדהים! לא נראה לי יש ליריקס יותר רומנטי מהליריקס של השיר הזה ולמה באקדמיה החליטו לעצבן וקבעו ששיר שלא נכתב במיוחד לסרט לא נחשב?!?!?! אתם קולטים שהיינו יכולים לראות את ניקול ויואן על הבמה שרים את זה?!?!?!??
ועוד היו שירים שזכו בשיר הכי טוב למרות שהיו בכלל בעוד סרטים לפני!!!!!!!! סתם אמרו שם "אז מה נעשה- טקס מעניין או משעמם? כזה שיזכרו או כזה שעד שנה הבאה ישכחו?" וממש החליטו לייבש אותנו... ולא משנה שוופי הגיעה לאולם מהטרפז עם תלבושת של דנה אינטרנשיונל ולא משנה כלום- ברור לכולם שניקול ויואן על הבמה שרים היה עושה את כל הערב!!!
לא ממש קשור , אבל קצת... הרגע הסתכלתי בהודעות ששלחתי , וראיתי שכן שלחתי לך על ה-5 בחירות שלי לציטוטים! זה היה ב- 2\26... אפילו שלחת לי הודעה שההודעה שלי התקקבלה , ושהבחירות מעולות!!!
בחירה מוצדקת לאללה!!!! אני התלבטתי בין יואן לג'וד אבל אז הבנתי שכמה שהנשיקה בין ניקול לג'וד בהתחלה הייתה יפה, העריכה של סצנת הסקס די הרבה לי הכל... לעומת זאת יואן וניקול אחחחחח
היה ברור לי שיזכה...! יואן שחקן מדהים! והכימיה בסרט בין ניקול ליואן היתה מדהימה!!! וכמובן גם הנשיקה! בטקס פרסי הקולנוע של MTV הם גם זכו על הנשיקה הכי טובה!