פרסי "הניקי" 2004

ערן1987

New member
קטגוריה רביעית,השיר הטוב ביותר

המועמדים בקטגוריה זו הם.. "סאמת'ינג סטופיד" עם רובי וויליאמס * "ספארקלינג דיימונדס" * "וואן דיי אייל פליי אוואי" * "קאם וואט מאיי" * "ספקטקולר ספקטקולר" והשיר הזוכה הוא.. Come What May

Kidmaniac Liron

New member
ברור ../images/Emo6.gif

שיר מדהים

shiray

New member
מן הסתם....

הקטגוריה הכי צפויה ואם זאת הייתי מכי מתבאסת אם הייתה הפתעה... שיר פשוט מדהים! לא נראה לי יש ליריקס יותר רומנטי מהליריקס של השיר הזה ולמה באקדמיה החליטו לעצבן וקבעו ששיר שלא נכתב במיוחד לסרט לא נחשב?!?!?! אתם קולטים שהיינו יכולים לראות את ניקול ויואן על הבמה שרים את זה?!?!?!??

shiray

New member
לגמרי!!!!!!!

ועוד היו שירים שזכו בשיר הכי טוב למרות שהיו בכלל בעוד סרטים לפני!!!!!!!! סתם אמרו שם "אז מה נעשה- טקס מעניין או משעמם? כזה שיזכרו או כזה שעד שנה הבאה ישכחו?" וממש החליטו לייבש אותנו... ולא משנה שוופי הגיעה לאולם מהטרפז עם תלבושת של דנה אינטרנשיונל ולא משנה כלום- ברור לכולם שניקול ויואן על הבמה שרים היה עושה את כל הערב!!!

שירה

לא ממש קשור , אבל קצת... הרגע הסתכלתי בהודעות ששלחתי , וראיתי שכן שלחתי לך על ה-5 בחירות שלי לציטוטים! זה היה ב- 2\26... אפילו שלחת לי הודעה שההודעה שלי התקקבלה , ושהבחירות מעולות!!!

shiray

New member
חחחח בואנה עדיין לא הבנת?

לערן הצבעת פעמיים, נכון- פעם אחת בחרת 5 מועמדים בכל קטגוריה ואז הוא פרסם מועמדים ובחרת מתוכם 1... כנ"ל אצלי!!!! חחח בואנה את מצחיקה.

shiray

New member
לא, כתבתי ל ךשלא שלחת את הבחירה

שלך מ-5 הציטוטים... זכרתי שאת היית מהראשונים שבחרו את ה-5.... בכל אופן מה זה משנה- כבר יש זוכה

ערן1987

New member
קטגוריה חמישית,הנשיקה

והמועמדים הם.. ג'ורג' קלוני על "באטמן לנצח" * טום קרוז על "הרחק מכאן" * ג'וד לאו על "קולד מאונטן" * יואן מקרגור על "מולין רוז'" * הבעל מ"האחרים" והזוכה הוא..(המשך בהודעה הבאה)

shiray

New member
ייייייייאאאאאאאייייייייייי

בחירה מוצדקת לאללה!!!! אני התלבטתי בין יואן לג'וד אבל אז הבנתי שכמה שהנשיקה בין ניקול לג'וד בהתחלה הייתה יפה, העריכה של סצנת הסקס די הרבה לי הכל... לעומת זאת יואן וניקול אחחחחח

Lanni

New member
זה נראה כמו הנשיקה של בל והחיה..

מהסרט המצוייר
כ"כ קשה מצוא תמונה נורמלית ממולאן רוג'?

N i c o l e

New member
יהההההההההההההההההההההה!!!

גם זה הבחירה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shiray

New member
אתה עושה צחוק?!?!?!?

תיכף נצא פה לפרסומות של 5 דקות בין קטגוריה לקטגוריה!

חחחחחח

היה ברור לי שיזכה...! יואן שחקן מדהים! והכימיה בסרט בין ניקול ליואן היתה מדהימה!!! וכמובן גם הנשיקה! בטקס פרסי הקולנוע של MTV הם גם זכו על הנשיקה הכי טובה!

למעלה