פרסום דמות

yonVata

New member
אפשר לחשוב כמה קשה

לנחש את השם מהכינוי... וחוצמזה, מה עפת עלי?

yonVata

New member
תראי סמדר...

אני אעצור אתזה כאן, כי אני בטוח שאני סתם אהיה מגעיל ועוקצני, לא אשלוט ואגיד דברים לא יפים.... מצטער אם גרמתי לך להרגיש רע, המשך יום נלבב לך.

Guid

New member
ועכשיו תורי!

הגיע הזמן שתראו מי זה הקשת שלי, לא?
עשיתי את זה די בחפיף, אז בנתיים זה רק הציוד שאני לובש. מחר אני אעלה גם תמונות של הסקילים והסטאטים שלי, אחרי שאני אערוך אותם~

Guid

New member
אה,

החזיר? זו חיה שלא מתה. עם כל הסימפטיה לארנב שלי, "הכסף יעוור עיני חכמים"...

Guid

New member
../images/Emo6.gif

אני אתאפק לא לנגוס בו, אל תדאגי...

מ י ל ר

New member
הוא בסגול ויש עליו +8

ו-25 DEX, רואים שזה משהו של בן אדם לא פראייר בכלל.

Macbook

New member
היושששש

טוב, סה"כ יש לך אחלה של דמות, אבל הייתי משפר כמה דברים. שרשרת- ברמה 110 ניתן לרכוש MON שתוסיף לך 5 לכל סטאט, 10 לw.att שזה תוספת חוזק דיי משמעותית ו300 לHP ולMP. היא עולה עד 30 מיליון מזוס, ויחסית למחיר - התועלת גבוהה. דבר שני, אני זוכר שהייתה לך פעם PAC, לאן היא נעלמה?

Guid

New member
תודה רועי... D:

וקודם תן לי להגיע ל110, אחרי זה נדבר... XD

מ י ל ר

New member
איזה שרשרת??

יש לי גם את של שפיגלמן ראיתי שרשרת בצורת כוכב/מגן דוד כזה, מוסיפה 5 לכול הסטטים, והיא עולה 60 - 70 מיל, כרגע אני לא יכול להוציא כזה סכום. יש משהו יותר זול מיזה?

Guid

New member
לא, אתה מדבר על הכוכב הכסוף ההוא,

הDeputy Star. רועי דיבר על שרשרת אחרת שנקראת MoN, שעולה פחות מהכוכב.

מ י ל ר

New member
השרשרת שלי מעפנה

שרשרת עם 5 אינט יעזור לי מאוד. איך אני משיג את זה? איך זה נראה בכלל?

yonVata

New member
וואו!

השקעת! אהבתי
אגב, הפונט ממש יפה!... בכל מקרה לענייננו...
תחליף דחוף דחוף דחוף את הגלימה שלך!... לגבי שרשרת כמו שרועי אמר יש שרשרת שאפשר לקבל ברמה 120, ויש גם את השרשרת לרמה 50 שמקבלים מהמשימה של להרוג את ביגפוט בNLC (לדעתי המחיר שלה היום עומד על 50 מיל, שזה יותר מהמחיר של השרשרת לרמה 120, אז לשיקלך... זה תלוי כמה מהר תגיע ל120
) חגורה אתה חייב להחליף דחוף! ואם לא אז לכל הפחות להשתמש לפחות בעוד 2 מגילות 100%!... אני אומר בונא נעשה דוג'ו בראבק אחרי עבודה 4
זהו פחות או יותר, פה נגמר הידע שלי לגבי קשתים
אגב, הפרצוף הזה הוא קבוע? (אפשר בכלל לקנות פרצוף קבוע?)

Guid

New member
לגבי הגלימה (גם רועי שאל)

יש לי PAC עם 1 אטק, שזה די עלוב, ובגלימה של מייפל יש לי 10 ספיד! וספיד זה קריטי בשבילי לאימון, כי גם ככה אין לי HP, אז שלפחות אני אצליח לברוח מהמפגש הפיזי עם מפלצות. ותאמינו לי, זה עובד. אז נכון, זה פחות חזק, ובלה בלה בלה, אבל אני פחות אוהב את זה~
(אבל שלא תחשבו שאני טמבל- במקרים קיצוניים, כמו בוסים, אני כן משתמש בPAC)

yonVata

New member
אז תקנה PAC נורמאלי ../images/Emo3.gif

יש שמועה שיש לך חנות עכשיו... אז אני בטוח שעכשיו הכסף זורם בקלות רבה יותר מקודם

Guid

New member
האמת?

המצב לא יותר טוב ממקודם... יש לי בעיות רציניות עם התשתית של הוט- האינטרנט והטלפון נופלים כל כמה זמן, וכשזה קורה אז המייפל גם נופל. אז אני פותח חנות בלילה, אבל אחרי שעה\ שעה וחצי המייפל קורס...
זה מתסכל, אני כמעט לא מצליח למכור כלום. כמעט...

למעלה