לא דחוף. היא צריכה כמו שאמרת, elemental wond 3, של רמה 70, עולה בין 50 ל-65 מיל, 80 מג׳יק אטטק, מחזק את הקרח 25% יותר, שיפור מאוד משמעותי, אם זאקום לא היה כזה דחוף אז הייתי ממליץ על זה, אבל עדיין עדיין זאקום יותר דחוף.
רוב הקוסמי קרח-ברקים משתמשים בקרח כסקיל אימונים עיקרי, כי הוא מונע מהמפלצות לתקוף אותך... אבל אם את משתמשת בברקים יותר, אז תקני אתזה של הברקים... בכל אופן אחרי הביג-בן זה שה הברקים יהיה לך יותר שימושי
שזה אומר החל מרמה 80, את תשתמשי בIce Strike כסקיל העיקרי שלך כי פשוט לא תהיה חלופה טובה יותר. גם ליון - קוסמי קרח שישארו בעבודה שלישית הרבה זמן, עדיין מומלץ לקנות שרביט קרח. בעבודה הרביעית הסיפור אחר. אם היא לא מתכננת לעלות בטיל, היא לא צריכה לקנות שרביט ברקים.
אם היה לי 3 מיל הייתי כזה פאק יש לי מלא כסף אני עשיר, הייתי עני באופן תמידי מאז שיש חנות וחיה הכסף התחיל לזרום לאט לאט, ובום, יש לי 53 מיל לקנות אלמנטרל וונד 3, זה מה שכול כך רציתי (וזה ממש משתלם אגב) ואחרי זה, בום! עוד 100 מיל!!! אתמול היה לי 100 מיל! וקניתי מלא ציוד כפפות ב-10 מיל אובראול ב-20 מיל נעלים ב-2 מיל וכולי קיצר, חנות זה הכי חשוב, חיה אחרי זה.
פיקסי?... אגב, אני אישית עושה דוגו רק בפארטי, אבל מצד שני אני פריסט ואת לא... מה שכן זה הופך אתזה לקל יותר באופן משמעותי, ואת מקבלת רק נק' אחת פחות על כל בוס שאת הורגת, זה ממש משתלם לדעתי!...
זה לא שאני מגיע לפה פעם בשנתיים ורושם הודעה... אני דיי בטוח שלפחות רוב האנשים פה יודעים את השם שלך... אני בטוח שהם היו מצפים לאותו הדבר מבנאדם שרושם פה בצורה קבועה...
תתייחס לזה כאילו זו נכות שלי ואני עושה מאמץ לזכור ולא זוכרת. לכל אחד יש חולשות שלו - זו שלי. מקווה שתקבל אותה יותר בהבנה. זה לא שהעלבתי אותך ופגעתי בך. השתשמתי בכינוי הפורומי שלך במקום בשמך הפרטי שלא מופיע כאן (כדי לזכור את שמך אני צריכה לקרוא תשובות שניתנו לך באופן פרטי שבהן הוזכר שמך)..... קצת סובלנות לקשיים של אחרים לא תזיק לך. נזפת בי פעם אחת, התנצלתי קבל עם ועדה וקיבלתי עוד נזיפה. יאללללה...... אפשר לחשוב.