פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

מ י ל ר

New member
הדמות שלי

צולמה אתמול (אגב, נקי (בלי מג'יק גארד) במג'יק יש לי 724

מ י ל ר

New member
ציוד חדש שהתחדשתי בו

את הכפפות קניתי לפני שבועיים בערך, אבל את האובראול 3% קניתי אתמול, כנ"ל הנעליים. (אובראות ישן: 16 אינט) אחלה ציוד, קניה חכמה XD

מ י ל ר

New member
בתגובה שהגבת עליה יש תמונה

עם הסטטים של הבגדים, לזה להתכוונת?

Guid

New member
פוטנציאל מגניב!

פוטנציאל שמתבסס על אחוזים, זה דבר גאוני...

Annnnnn15

New member
פרסום דמות משופר:) אשמח לשמוע מה דעתכם

טוב אז מהפעם האחרונה די השתפרתי, הכנתי נעליים חדשות עם קריסטל כמו שאמרתם לי, שידרגתי בהתחלה את העגילים הקודמים ב5 מג'יק, אבל אז ידיד הביא לי עגילים חדשים הרבה יותר טובים:p ובכללי הציוד ורוב הלבוש הרבה יותר טובים

Annnnnn15

New member
2 אפשרויות הביגוד-

אוקי אז הייתי עם האוברול, עד שמצאתי את החולצה המדהימה הזאת! שעושה הבדל משמעותי בהתקפה ובצדק עם החולצה אני לובשת את המכנס והנעליים סתם לא קשורות לתמונה:)

Annnnnn15

New member
סטטים

מימין עם החולצה, משמאל עם האוברול, אני אוהבת את ההבדל
ואגב יש לי גם כפפה עם: 2 int 15 wep. def 4 luk 20 mag. def השניים האחרונים זה פוטנציאל, ובכללי עדיף את הכפפה ששמתי בתמונה, אבל אם אני לובשת נניח את החולצה, אז אולי כדאי את זאת? תעזרו לי

yonVata

New member
המלצותי:

קודםכל, כמו שאני ממליץ תמיד, הדבר שהכי כדאי לך לחסוך בשביל לשדרג זה לכובע זאקום (או אחד מחבריו...) אחריזה, גלימה סגולה עם לפחות 6 אינט ו6 מג'יק אטק... במקומך הייתי משקיע עוד קצת בדוגו לפחות בשביל החגורה הצהובה, וגם אם לא אז לפחות קונה מגילות של 100% אינט בשביל לשדרג את החגורה הלבנה
(מגילות 60% יקרות ונדירות מידי) ובנוגע לביגוד, עדיף לך לדעתי בשלב זה להשאר עם החולצה... ושתדעי שזה מממש נדיר לקבל 4% על חפץ ברמה כזו!
טוב, מספיק חפירות ליום אחד

Annnnnn15

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

בנוגע לכובע זאקום, אני מנסה לחסוך ולהשיג כסף, אבל בנתיים אין אפשרות בנוגע לגלימה- כמה תעלה לי אחת כזאת? ( אני בבלוקן ) בנוגע לדוג'ו- אני מחכה עם זה קצת כי בנתיים הכוכב המעצבן כל הזמן מחסל אותי
ואיפה לעזאזל אפשר לקנות מגילות של 100% אינט?? כבר חשבתי שאין כאלה
והחולצה מדהימה
חוץ מזה שאני שונאת את הצבע

מ י ל ר

New member
תמיד שאני ב-fm אני מוצא מגילה 100% אינט

יש לי חגורה כחולה עם 6 אינט, ומתי שיהיה לי את השחורה כמובן שאני אשדרג גם אותה. ואגב, זאקום יותר חשוב מהכול כרגע, זה צריך להיות המטרה שלך עכשיו. גם 15 מכול הסטטים וגם וואפן/מגיק דאף אדירים. (וגם התחמקות ודיוק זה לא רע בכלל, וזה מוסיף 20 לכול אחד מהם)

Annnnnn15

New member
אוקי אני אחפש

אבל כמה מגילה כזאת יכולה לעלות? וכמה הגלימה הסגולה בערך עולה?

yonVata

New member
בברה...

המגילות של ה100% עולות בין 500K ל1 מיל... הגלימה אנלא יודע להגיד אחרי הפוטנציאל, אבל לפני היא עלתה בברה בערך 45 מיל... אני מניח שעכשיו תוכל ילמצוא בהרבה פחות!... שוב, הכל נכון לברה...

Annnnnn15

New member
טוב

אני אראה כמה עולות המגילות אצלנו אבל לגבי הגלימה אני לא חושבת שאני באמת אצליח לממן אותה אם אין לי אפילו חצי כסף לכובע זאקום
( שאגב הכובע עולה אצלנו בערך 55-70 מיל, אבל אפשר למצוא ב55 לרוב )

Annnnnn15

New member
הו הגלימה

עולה 40 מיל בערך, ראיתי גם ביותר, של 6 אינט ו6 מג'יק, אבל עדיין, אין כסף

למעלה