פריקת הזעם היומית

זה נגמר

היום התקשרו אלי מהחד"כ, ישר אמרתי להם שאני מבטל את המנוי. הם כמובן התחילו לזיין תשכל עם שאר מבצעים והצעת. סירבתי וביקשתי לבטל. אז כמובן הם מתחילים להעביר אותך אחד לשני, וכל אחד מנסה לשכנע "שרק לפני שאתה מבטל,תדע שיש לנו עוד מבצעים והצעות". בסוף אמרתי לאחד מהטלפנים שלא יתאמץ להעביר אותי, אני רוצה לבטל וזהו!. בסוף הם ביטלו. אמרתי להם שפעם הבאה יחשבו על הצעדים שלהם טוב. אני כנראה אמצע איזה חד"כ אחר. ולגבי הסלבריטאים - זה לא סלבריטי מפורסם. כמו שאמרתי בהודעה הראשונה זה כל מיני "מפורסמים" דמיקולו שרוב ה"פירסום" שלהם זה להופיע במדורי רכילות מקומיים. זה מה שדי עצבן אותי. בקיצור, זה נגמר - אני לא יחזור אליהם, שהם ילכו לחפש עם כל השטויות שלהם.

she79

New member
תוכי ..

בוא לצפון...כאן אין סלבריטאים בכלל... בוא לצפון , אתה האינדיאני..וכל שיירת הזאבים..(משו בן זונה...) בוא לצפון...בחייאת...

כמה הערות

1. "גם הם באים סתם בשביל הפוזה" - כלומר, מי עוד? 2. לא החד"כ גרם לך לעשן. זה הניקוטין בדם והקישור שלך אליו. עוד על התירוצים שאנחנו מוכרים לעצמנו כאן.

wowwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!

אני פשוט בהלם מהחוצפה שיש לבעל המועדון, לסלב הזה.. והמומה עוד יותר ממך שלא דרשת ולא עמדת על זכויותיך.. אני רואה את זה כשהפלה לכל דבר, ואני מצטערת שאני נשמעת זועמת, פשוט יש לי בעיה-אני לא יכולה לסבול חוסר צדק. תרים טלפון לעו'ד , תתיעץ איתו, עם עו'ד טוב אתה תקבל את הכסף חזרה פלוס פיצוי חביב על עוגמת הנפש... רק תילחם. אני לא היתי מוותרת.. שיהיה בהצלחה, ואל תעשן הרבה, זה לא בריא! חחחחחחחחח אמרה לין המעשנת=] רק אהבה
~לין~

Jan22

New member
אתה באמת חושב שהוונוס גירל

הזו מסוגלת להכין קפה יותר טוב מבנות הפורום ? עזוב ,אני מזמן וויתרתי.

וואו, כבר פסלת עוד לפני שהכרת?

קצת מעליב.. אבל זה בסדר השאיפות שלי טיפה יותר גבוהות מלהכין לכם קפה ולקרצף פינג'נים. שוביניסט!
~לין לין~

Lady McBeth

New member
לירן, יא חטיאר

תפסיק לזיין את השכל.. אמרתי לך מה לעשות כדי לקבל אותו :)

rap girl 15

New member
חחחח חמוד אתה

תירגע ))) ואל תחזור אליהם וזהו אתה לא צריך להיתרגז בגלל כמה חארות.. מכון כושר מעפן אז עוברים.. תינשום עמוק ושים זין. הם לא שווים תמאמץ!! בשביל מה להרוס יום ולעניש תצמך על טיפשות של אחרים? ופשש חמוד אתה כשאתה כועס :)

אזרח111

New member
../images/Emo6.gif משפט של ערס חולוני מצוי

מהאלה שאורבים ליד השער של הבית-ספר ומחכים לכוסיות. תשאלו את תמי, היא יצאה עם אחד כזה פעם ...

Jan22

New member
תאמין לי אפשר לעשות

ממכם סדרה לכל המשפחה ,כמו "מי הבוס!?".

למעלה