פריקת הזעם היומית

חן M

New member
מרשמלו

יש תקנון שכיח בחדרי הכושר שבשעות העומס העומס הזמן המותר לאימון על המכשירים האירוביים כדוגמת הליכונים,קרוסטריינרים,אופניים הוא 30 דק'. דוקא לקוחות שאינם מוכנים לרדת מההליכון לאחר זמן זה ולפנות מקום לחבר'ה שמחכים הם אילו שלא בסדר. הדבר שאני הכי שונא בתור מאמן זה לגשת ולבקש כמו שוטר ממתאמנים לרדת מהליכון כי אני לא שוטר אך מצד שני אני מחוייב לאפשר בשעות העומס לכולם להתאמן גם על ההליכונים ולכן קיים תקנון שכזה. במקרה של כותב השרשור לפי מה שהבנתי היו הליכונים פנויים ולכן המנהל היה לא בסדר.

מכירה את זה ..

למזלי אצלנו יש מספיק הליכונים ואין את הבקשות המיוחדות האלו . בעבר הלכתי למכון כושר עם כמה הליכונים ואז אחרי 1/2 שעה לא היתה לי בעיה לפנות את מקומי , ממש אין לי בעיה להתחלק בזמנים ולהמשיך אח"כ עוד (האמת שלדעתי זה גם הגיוני.. כמה זמן בן אדם יכול כבר לחכות בשביל הליכון ?! ) ובנוסף אני גם לא חיכיתי שיבואו אלי, תמיד רואים את הזמן מול העיניים ואפשר להפסיק , אבל קטע כמו שהיה לו , לא מקובל עלי. אצלנו יש בעיה שאם מאחרים ביציאה משיעורׁ(יש לנו רק חדר סטודיו אחד ) , אפילו חמש דקות מתחילות הצעקות... מתעצבנים נורא על מדריכים שלא עומדים בזמנים . המצחיק הוא שמי שמתעצבן זה לא הלקוחות אלא המאמנים.. אייך זה אצלכם??

אולי :)

אבל שיעור אחד יעלה לי יותר מחודש שלם במכון חח מצד שני... אם יהייה לי מאמן פרטי , אייך אני אוכל להתחמק מכמה תרגילים ??
אתה תשב לי על הזנב חח גם ככה אני באה סחוטה אחרי הקיקבוקס

חן M

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

בכל אופן גם אם אני יישב על הזנב.... וגם אם תגיעי סחוטה בסוף האימון יש מתיחות ועיסויי אז זה שווה
.

אוףף אכלתי אותה !

מעטים המקרים בחיים שלי שאני נשארת ספיצלס :) אמרת עיסוי .. ואני מתחילה לפנטז חחחחח

אינדו

New member
אל תחזור למקום המחוריין הזה

סלח לי על ההתבטאות אבל אם זה באמת קרה ואתה עומד מאחורי זה ותגיד לי איפה זה קרה, אפשר לעשות חרם צרכנים! אני לא הייתי רוצה להירשם לשם.....

חן M

New member
זה נקרא "שירות לקוחות"

וברצינות לדעתי אני לא הייתי ממשיך להתאמן בחדר כושר שכזה ואף הייתי שוקל צעדים כנגד אותו מנהל(במיוחד אם הוא עובד תחת רשת). פשוט ביזיון שהם עושים אפעה ואפעה,אני באופן אישי לא הייתי מוותר.

אני חושבת שהכוונת לאיפה ואיפה..

בקיצור.. פשוט פרוטקציה :) כי אפעה זה סוג של נחש

חבל שאתה לא אומר איזה חדר כושר זה!!

הייתי רוצה להבטיח שאני בלפחות בחיים לא ארשם לשם! זה מחדל! אני אפילו לא בטוחה שאתה או הם מבינים שזו עילה לתביעה מכמה וכמה סעיפים- אני במקומך הייתי מוציאה מהם מה שאפשר...עוד חצי שנה חינם לפחות ובמקביל שוקלת תביעה ובטח ובטח שמפרסמת את שמם! אל תחתום על שום דבר לפיו אתה מתחייב שאין לך יותר טענות כלפיהם...גם אם הם יפצו אותך! זה מקרה חמור מאוד ו'עולם הזוהר' ]פחות קשור כי גם אם היה מגיע אהוד אולמרט או אביגדור פלדמן או חיים יבין היו כנראה מורידים אותך אם הם היו מבקשים..זו מדיניות אפלייתית של מועדון הכושר!

Jan22

New member
ועוד דבר ששכחתי לציין

חדר כושר זה לעצלנים ,האימונים היותר טובים מתבצעים בחוץ ,על השביל (ריצה של 5 ק"מ ,במקום על הליכון) או בחוף הים עם המתקנים שהערייה שמה, או בים (מן הסתם לשם מטרות שחייה ,פי אלף יותר טוב מכל מכשיר)... הבנתם את הכוונה שלי ,אני לפחות מקווה..

r o n 2 1

New member
המתקנים שהעירייה שמה חחחח

היא שמה סך הכל דגל על כל קילטומטר . אל תהיה מצחיק ... אבל אתה צודק בכלל כושר גופני צריך לבוא מעצמך ואין כמו לרוץ בחוץ כדי לשפר את הסיבולת ולהוריד את רמת הפינוק וגם פחות עסקן שעושה כסף :).

Jan22

New member
מה אתה ליצן ,הם שמים בדיוק

מה שצריך :מתח ,מקבילים ,סולמות - ממש כמו המולטי טריינר שמצוי בחדרי כושר ,רק שהאחרון ממש לא בריא!

למעלה