פריקת הזעם היומית

פריקת הזעם היומית

או,איזה עצבים... היום החלטתי קצת להוציא עצבים ע"י הליכה לחדר כושר. קמתי ב9 בבוקר (הישג נדיר) והלכתי לחד"כ. עכשיו, החדר כושר החביב הוא מקום מפגש לסלבריטאים של העיר שלי (כלומר כל מי שפעם אוזכר במדור רכילות של המקומון המטופש של העיר). הכוונה היא שגם הם סתם באים בשביל הפוזה ולא ממש בשביל להתאמן. אני מתחיל להתאמן קצת על ההליכון והכל הולך סבבה (עם קצת דרגונפורס באוזניים ומשהוא מעניין בטלוויזיה אני יכול להעביר שעה בלי בעיה על ההליכון). לפתע נקישה בגב ואיזה בחור מבקש שאני יחליף איתו מקום, הסיבה - הוא רוצה להיות יחד עם חברה שלו ועוד שתי ידידות שלה (שהם על תקן "סלבריטאים" או איזה יחצ"ן והיא "דוגמנית") הסברתי לו בנעימות שיש עוד 10 הליכונים פנויים והם יכולים ללכת להליכון אחר ולהיות ביחד. אבל משום מה הוא התעקש על זה (כי כנראה בגלל שזו בשורה שפונה לכניסה, כדי שכולם רואים אותו רץ על איזה הליכון מפגר). אחרי מספר דקות מגיע המנהל של החד"כ ומבקש ממני לעבור להליכון אחר. ששאלתי למה הוא ענה לי "ככה,כי לקוחות חשובים".. לא היה לי כבר כוח לפרסה הזאת. בדרך החוצה עברתי בהנהלה וביקשתי לבטל את המנוי ושיחזירו לי את הכסף. החבר'ה שם אמרו לי שהם מצטערים, ובטח שאני נמצא ב"סערת רגשות" ולכן הם יתנו לי עוד יומיים לחושב לפני הביטול. סססראבק...,אני לא חוזר לחרא הזה. שיחפשו את החברים שלהם בסיבוב.. בדרך עברתי אצל המקעקע שאני הולך לעשות אצלו קעקוע בשביל להתייעץ. הוא הציע לי לעשות קעקוע של מעין "הוליווד שעולה באש" כתור מחאה נגד עולם הזוהר והשטויות של סלבריטאים, אמרתי לו שזה חביב אבל אני עדיין דבק בראיון הקעקוע מגניב שרציתי לעשות עם מלא מוטיבים אינדיאינים (ראש של אינדאני וראש של זאב עם לוכד חלומות,נוצות,וגולגלות של ציפורים ושוורים - משהוא בן זונה). ובנוסף החד"כ הארור הזה גרם לי לעשן היום יותר מ8 סיגריות רק כדי להירגע.

SimplyMe1

New member
איזו חוצפה

אם היו אומרים לי לרדת מההליכון או מאיזה מכשיר כשיש עוד מכשירים פנויים ליד,אז לא הייתי חושבת פעמיים והייתי מבטלת מנוי מיד..אצלנו דברים כאלו לא קורים,או לפחות אני לא נתקלתי במצב שיש מישהו "מפורסם" אעלק,ורוצה את המקום שלי בהליכון,כשיש מכשירים פנויים ליד. יש לנו במרכז העיר מכון כושר של רשת,ואני לא סובלת את המקום הזה בגלל שבטח שם יהיו כול השיט ה"מפורסמים" האלו מהעיר וכמה ערסים שחושבים שהם דודי בלסר. ומה זה קעקוע "מחאה"?הגוף לא אמור להיות לוח מודעות=\ אני רציתי לעשות ודחיתי את הקעקוע עד אחרי השחרור מהצבא,ואז כבר נפצעתי ברגל ונותרה צלקת לא רחוק מהמקום המיועד לקעקוע,אז ויתרתי בינתיים.

אני מבטל את המנוי

זה גמור ובטוח. ולא מעניין אותי כבר כמה "סליחה" הם יגידו, כי אחרי הכל, הפרצוף האמיתי נחשף. ושיילחו להזדיין. לגבי הקעקוע - כמו שאמרתי, אני עדיין דבק ברעיון שלי. אני לא צריך באמת להביא את דעותי על החיים על הגוף. אני שומר אותם לעצמי.

SimplyMe1

New member
שמע,זה עסק,וכמו בעסק-הם רוצים

להרוויח כמה שיותר. עדיף להם מפורסם אחד,מ3 לקוחות "רגילים".לדעתי זה בולשיט,באים למכון כדי להתאמן ולא כדי לבוא לעשות פוזות ותצוגת אופנה,ואם ככה זה אצלכם-אז תגיד להם שלום ולא להתראות,ותדרוש את הכסף חזרה. לגבי הקעקוע,אני מתלבטת בין 2 מקומות,אם וכאשר אעשה,אז אולי זה יהיה בגב התחתון,ועם משפט דווקא ולא ציור\איור. כמעט עשיתי קעקוע ברגל בקיץ,אבל כמו שאמרתי-נפצעתי באיזור,ולא רציתי להכאיב לעצמי יותר..עד הפעם הבאה

זה נכון, וזה עצוב

אבל אין מה לעשות. לגבי קעקוע - אני מכיר שני אנשים שעשו קעקוע על צלקות. אחד מהם זה חבר שלי שנפצע בהיתקלות באת השירות שלו, ועל אחת הצלקות הוא עשה קעקוע של נוצה אדומה - שלפי האינדיאנים מסמלת לוחם שנפצע בקרב.

SimplyMe1

New member
זה לא על צלקת,אלא ליד

עד שהיא לא תתרפא קצת,אני לא מתכוונת לעשות קעקוע באזור הפוטנציאלי הזה ברגל(קרסול רגל ימין).

זה לא נכון וזה לא עצוב! ../images/Emo46.gif

הכסף שלך ושל סלבריטאי שווה אותו הדבר ואנחנו לא במדינת העולם השלישי..... במקום שאתה תלך משם - המנהל שאמר לך לזוז צריך ללכת משם או לכתוב לך מכתב התנצלות ולתלות אותו על לוח המודעות של חדר הכושר + פיצוי של 3 חודשים בחינם על עוגמת הנפש !

r o n 2 1

New member
מואיז הידעת !!!!

שגם בפורום הזה יש מספר "סלבריטאיות" שתופסות מעצמן ... בוא תצטרף אליינו לפשוטי העם (קדוש,ריקו) לאיזה פיפא ולאחר מכאן סטנגה :).

r o n 2 1

New member
מזכיר לי באמת סיפור

יום אחד אני מתדלק בקיצור , אני מחכה לשירות פתאום אני רואה את המתדלקת רצה ישר אחורה לאיזה הונדה כסופה , אני יוצא החוצה ואומר לה תגידי "אני הייתי פה קודם , אין לך בושה" . היא עושה זה אדורם קייסי הוא לקוח חשוב פה (חחחח) , כמה שאני אוהב את מכבי חיפה ונבחרת ישראל שוב אפס אוכל חינם ייקח לי את המקום . אחרי כמה טלפונים צעקות ובלאגן טנק מלא על חשבון YALLOW . מה מוסר ההשכל מואיז הקטן אתה היית צריך להגיד למנהל חדר הכושר על הזין שלי , אני יורד מההליכון הזה תוציא אותי עם טרקטור ותראה אייך מייקל לואיס עובר להליכון אחר . :)

ק ד ו ש

New member
רק שתדע

שיש עוד פשוטי עם אלמונים למשל giggsy מיד אחרי פרסום ההודעה עשה איתי כבר ארבעה משחקים... אנחנו ב-2-2 יש אנשים שתורמים לקהילה בלי להוציא כותרות לעיתונים.

אני יצטרף בשמחה

אבל יש בעיה - אני פשוט עם עם חרא של מחשב (בקושי פיפא 2004 כולה עליו). ברגע שאני אשדרג אני אשמח לשחק קצת. וחוץ מזה, לא היה ממש טעם לריב עם המנהל. בסופו של דבר זה היה יכול להיגמר ביותר נזק. אבל העונש הכי גדול שאני יכול לתת הוא בזה שאני פשוט לא יתאמן אצלהם יותר ולא אבזבז יותר את הכסף שלי.אין ממש טעם לריב גם מהעובדה שאחרי הכל, הם מעדיפים את הסלבריטאים על הלקוחות הרגילים. חוץ מזה "לקוח מרוצה מביא 4 לקוחות, לקוח מאוכזב מבריח 8 לקוחות".

ReiKo

New member
יא חתיכת חרא...

למה לא ירית בו ? זה ידוע, בכל מקום (גם כאלה שמכבדים את עצמם) יש את כל הגועל נפש הזה וגם אני לא פעם נסעתי להשים את הטויוטה במוסך בעפולה מחכה שעות בשביל שהבן של זונה יעשה את הבדיקות שלו פתאום מגיעה איזה שרמוטה פרחה, שבמקרה היא גרה במושב לידי, תוך 20 דקות היא כבר יצאה משם אחרי שלערבי המזדיין עמד הזין וישר שלח מישהו לאוטו המזורגג שלה... כולם מושחטים, לא יעזור כלום... כולם גם ישלמו על זה בסוף..

כי.....

הזדכתי על הנשק מהצבא וגם יש לי מה לעשות ב25 השנים הקרובות.... חוץ מזה, אתה לא מכיר את המשפט "כוסית משיגה ב20 שניות מה שלמכוערת לוקח להשיג ב20 שנה"?

ReiKo

New member
תעשה רישיון לאקדח

וכוסית גם יכולה למות תוך 20 שניות..

אזרח111

New member
תכל'ס? .....

גם אני נותן שירות טוב ונחמד יותר לאישה בעלת קול נעים מאשר לאיזה גבר עם קול צרוד. מה לעשות. ככה נולדנו

אזרח111

New member
יוצא ... למה לא?

להעביר שעה בשיחה נחמדה זה גם משהו. ועכשיו ... GO MAKE COFFEE TO THE MAN

אתה צודק

אני במרפאה תמיד הייתי שמח לטפל בחיילת כוסית מאשר בפרה כעורה. אבל מה שהלך שם, זה כבר לא קשור ליופי, זה סתם להיות טמבל ולעצבן לקוח.

למעלה