פריקת הזעם היומית

ReiKo

New member
אם המדינה הזאת היתה כמו אפגניסטן

הייתי יורה בשניכם למוות...

אזרח111

New member
פחחחחח

אתה ורייקו, שני יפי-נפש. כנראה שמעולם לא עסקתם בתפקיד של נתינת שירות לציבור הרחב.

ReiKo

New member
מה אתה אומר....

נתנו 'שירות' "לציבור הרחב" יותר ממה שתיתן כל החיים שלך..

אולי זה צדק פואטי..,לך תדע

אבל העניין הוא לא של יופי, אלא של יחס. תשמעו, אני לא בן אדם כעור שבושה שהוא מתעמל בפומבי. סה"כ אני נראה נורמאלי לחלוטין. ולא יותר יפה מאותו יחצ"ן (אני לא משווה את עצמי לבנות). הקטע המעצבן הוא שבגלל שאיזה מישהוא הוא קצת יותר מפורסם (ביג דיל, יחצ"ן של איזה מועדון מסריח של ערסים קטנים) הוא מקבל יחס יותר טוב, וגורם לבן אדם שמשלם ממיטב כספו (וממענק שחרורו) עוול ועצבים.

אני לא יודע מאיזה עיר אתה

אבל אצלנו אם מישהו מעיז להעיף אותך מהמכון כושר שלו אתה שורף לו את המכון כושר, ואחר כך הוא חושב פעמיים לפני שהוא מעיף אותך מאיזשהו מקום..

נא,תעזוב

בסוף עוד הייתי צריך לשלם פיצויים לבעלי הבניין. אגב, לחבר'ה יש חוצפה הם התקשרו אלי ואמרו ש"עקב המקרה הלא נעים הם יורידו את מחיר המנוי". אמרתי להם שאין ממש מה לדבר.

meiritamir

New member
זו הבעיה...

בחדר כושר פלצני - הוא קיים בשביל הסלבריטאים ותו לא. תתעקש שיחזירו לך את הכסף ויותר מזה - תבקש לראות את התקנון של חדר הכושר, לבדוק אם יש סעיף בסגנון "המתאמן יעזוב את המכשיר בהוראת המדריך". אם אין - הייתי תובע להם את האמאמא על עוגמת נפש ומה לא - שילמדו שסלבריטאים הם סתם פלוצים ברובם. לגבי הקעקוע - שלח סקיצה - דווקא יכול להיות מעניין. וסיגריות עם כושר = קצת סותר, לא?

אין לי כוח לתביעות

אבל תשמע, כל חדרי הכושר האלו הם חרטא אחת גדולה, סה"כ פלצניים אחושרמוטה, הכל אצלהם זה פוזה. הלכתי לשם כי האמנתי שהם חדר כושר טוב בגלל שהמדריכים שלהם מנוסים ויש להם גם הרבה מכשירים שאפשר להתאמן עליהם חופשי בלי תורים. לגבי הקעקוע - אני יבקש אולי את הסקיצה בשביל דעה. והסיגריות - אני מנסה להיגמל (בינתיים ירדתי מקופסה ליום ל5-6 סיגריות),ולהחזיר לעצמי את הכושר שעבד עקב כך. אבל מה לעשות, ברגעי משבר ההרגל הישן חוזר...

pardoi

New member
../images/Emo45.gif

לגבי התביעה על הועגמת נפש..הייתי נכנסת באם אמא שלהם

Jan22

New member
לא רק ביטול..

אלא גם תביעה! חדרי כושר זה ממש חרטא אחד גדול ,מקום מפגש של הרבה אנשים לשם פנאי וצחוקים.יותר עסוקים בלהשתעשע מאשר להתאמן!

Shaycus

New member
לא להאמין.

אני מאמין שאחרי שבעל המקום ביקש ממך לרדת מההלכיון ירדת.. (מן הסתם זה ההגיון אומר) תאמין לי שהייתי נשאר פרנציפ, שיזדיינו כולם למה מי זה הסלבריטאי המזדיין קוק סאקר הזה בטח גם צבא הוא לא עשה, לא להאמין יא רבאק זה הדליק אותי מה שאמרת עכשיו כי במכון שלי יש את אותו העסק.. same shit different place הראל סקעת המזדיין הזה חושב הוא לא יודע מה, צריך להשמיד את כולם!!! כך בחשבון שאם תבטל את המנוי אתה בעצם פוגע בכושר שלך ולהם לא יהיה כל כך אכפת פחות מנוי אחד.. אז אם אין לך מקום אחר להירשם אליו ל\שמתאים לך מבחינה כלכלית ומבחינת מיקום אני לא יודע כמה זה חכם לבטל שם את המנוי..

וול...

היה קצת ויכוח לפני,אבל פשוט לא היה לי את הכוח לריב איתם. בסוף במילא הם היו מנצחים. אותו "סליבריטאי" הוא לא איזה סופרסטאר, הוא כולו איזה יחצ"ן של מועדון שחושב את עצמו. אני לא יודע מה הוא שירת בצה"ל וזה לא משנה גם (למרות שאני כמעט בטוח שהוא השתמט). סה"כ כנראה שעניין הקומבינות חזק גם באזרחות. מה שעיצבן אותי זה שהבן אדם מתעקש על מקום מסויים, אני מסנה להיות נחמד ולהסביר לו שיש עוד מקומות שהוא יכול להתאמן עם הידידות שלו ביחד, אבל הוא מתעקש סתם, והמנהל, במקום שיהיה חכם וינסה להסביר לו את זה, ישר טופס צד בלי לברר. זה חרא. אגב, החד"כ האלו ממש מעצבנים. התקשרו אלי אתמול ואמרתי להם שאין סיכוי ואני מבקש לבטל את המינוי, אבל הם אמרו ש"יתנו לי מינוי מוזל" וש"יתקשרו מחר". היום הם עוד פעם התקשרו, אני עדיין עומד בדעתי, והם עדיין מזיינים בשכל - מינוי מוזל,ספינינג חינם, חרא כזה. מצידי שיתנו לי מינוי חינם, זובי אני יחזור אליהם.

עץ זית

New member
שלח את הסיפור לוואלה סלבס

או לציפורה עם שם המכון. הם כבר יבררו מול המכון ויכתבו עליהם קצת רפש.

יוסי ר1

Active member
אהבתי את החתימה, אהבתי את הניק

שבחרת, ואת מה שכתבת (ואיך שכתבת). תוסיף את שם המכון גם, כדי שאחרים ידעו לאן לא להגיע. תסביר לי רק בשביל מה הבן אדם צריך קעקוע על הגוף (בהנחה שזה קעקוע ולא צבע שיורד אחרי יומיים.)

בוא תחשוף מי זה היה בבקשה,הסלב

ואז נראה מי מכיר אותו בכלל....אם זה היה זלמן שושי, אני מצדיק בהחלט את בעל המכון

אני במקומך הייתי שמה.. ולא יורדת !

גם אני מתאמנת בחדר כושר ואצלנו אין את השטויות האלו .. אבל אם המנהל יבוא ויגיד לי רדי מההליכון חבל לו על הזמן ! ההפך ! אני אתקע שם שעה (ואסבול משרירים תפוסים אח"כ חח ) רק בשביל הדווקא . אם מישהו עולה על ההליכון לא מורידים אותו וזהו . אז מה שקורה עכשיו זה דבר כזה : 1. לא החזירו לך עדיין את הכסף ואתה כבר מבזבז אותו על סיגריות :) 2. "בראש שלך " היום שלך אבוד ומבאס.. בעוד שאצל הסלב והמנהל הכל בסדר... מי שאוכל את הלב זה רק אתה . 3. אתה חושב אייך אתה יכול לסבול עוד יותר מהקטע הזה.. קעקוע זה לא צחוק (לי יש אחד קטנטן וסבלתי 20 דקות שעמדתי למות ) אתה חושב לעשות משהו שילווה אותך לכל החיים , אם תעשה קעקוע לפחות שיהייה יפה ולא בשביל הדווקא. 4. ממליצה בחום : חוג קיקבוקס !!! מפיג מתחים ולחץ , מחטב את הגוף ונותן לך הרגשה מדהימה.

למעלה