פרוייקט בלגיה - 2013

Gרר

New member
כנראה שחלק מההבדל

נעוץ בשהיה בכפר של הסנטר פרקס. זה כפר שבנוי בשביל משפחות והילדים שם הם לב העניין והכל בנוי בשביל שיהיה להם שפע של מה לעשות שם.

במסעדות לא הרגשנו שילדים מהווים בעיה. יכול להיות שדווקא זה כן השתפר קצת ב-20 השנה האחרונות.

RandS

New member
תודה רבה רבה על הדיווח המושקע !

החל מהקיץ הבא אנו חושבים לטייל עם הילדה בכפרי נופש מסוג זה ואני מודה שבלגיה לא קפצה לנו לראש, כך שבאמת נתת לנו רעיון חדש.
משני הביקורים (החד -יומיים) שלי בבריסל ובבלגיה התרשמתי שניתן למצוא שם הרבה מנות מהסוג הפשוט והטוב, וכן, כולן לוו בצ׳יפס מעולה ומיונז נפלא.
כמוך, גם אני הייתי רחוקה מלהתפעל מהשוקולטיירים של ברוז׳. אני מומחית שוקולד קטנה למדי אמנם. אך מספיק כדי להבין שהמילוי היה מאוד קשה וגרגירי ולא חלק ונמס על הלשון כפי שניתן למצוא אצל שוקולטייר בפריז.
אשר ל le Pain.... היה לי התענוג לשבת בסניף פריזאי ביום מקפיא ולאכול שתי קערות מרק מושלמות. ארוחת בוקר עוד לא יצא לנסות, אך לפי התיאור היא נשמעת נהדרת.

Gרר

New member
היי Rand

גם בלגיה וגם הולנד מאד מתאימות לחופשה מסוג זה. מה עדיף מבין השתים תלוי בעיקר בגיל של הילדים. למשל הפלופסה לנד שהזכרתי מתאים מאד לילדים בני שלוש עד עשר, והוא אולי בין הפארקים הכי מוצלחים לילדים בגיל כזה. ילדים גדולים יותר, מאידך, לא ימצאו בו מתקנים מספיק מאתגרים. מצד שני - בהולנד היתה לנו בערך שעה/שעה וחצי נסיעה לכל מקום מהכפר וכאן בסביבות שעתיים. גם זה לא מתאים לכל ילד.

גם לגבי הכפרים האלה יש לא מעט טיפים שיכולים לעזור למקסם את הצלחת הביקור שם ושכדאי לדעת.

אם תשלחי לנו מסר נוכל להיות יותר ספציפיים כי זה פחות קשור לנושאים של הפורום.

בהצלחה!

נראה שהיה כיף וטעים

והכי מפתיע: שהסקסופון הומצא בבלגיה?!?!

תודה על הדיווח והסיקור

אתם אלופים!

אני כל כך נהנית "לטייל איתכם" דרך הדיווחים!
אתם אנשים שאוהבים להנות ואנשים כאלה אני אוהבת!!

Gרר

New member
תודה נשמה

אינשאללא שנזכה לטייל ביחד wherever you are

Gרר

New member
שנה הבאה אין עוד תכניות

אבל באשר ניסע - אתם included

יויו13

New member
תקשיב אתם חיים נכון מאד ,כל הכבוד

על ההשקעה הגדולה ,