פרדייז הוטל 27/1

סלקי

New member
מעורר הערצה!

ההתנהגות הבוגרת והמרוסנת של הרביעייה, מעוררים בי רגשות הזדהות! בדיוק כפי שנאמר פה קודם לכן,יש כאן אסוציאציות של דמויות יומיומיות מחיינו בגיל ההתבגרות (המקובלים הדחויים וכדומה). ממש ניסוי סוציולגי מעניין...בכל מקרה, אני חושבת שכעת זה ברור לכולנו מי יהיו המנצים של הסדרה הזו- אלה שהיו בוגרים מספיק להבין שהרי מדובר במשחק טלוויזיוני ושצריך להכין אסטרטגיות וכדומה... ומכאן, אחרי ששתיפתי אתכם במחשבותיי,הייתי רוצה לדעת אם יש אתר רשמי לתוכנית? ואגב, מה אתם חושבים על ההתנהגות הבוגרת ? או לחילופין ההתנהגות הלא בוגרת ? האם יש כאן שני דפוסי התנהגות בכלל???

tintin5

New member
מישהו ראה את הסרט גניבה זולה?

נכון שטוני דומה לפיליפה?! למי שלא ראה זה גבר שעשה שינוי מין והפך לאישה שעדיין ניראית גבר רק עם ציצים- אולי זה הסרט שטוני השתתפה בו...אמרו שזה משהו ביזארי...

מספיק עם השחצנות!

לבנתיים כל מי שאמר שזאק שחצן גם לא שכח לומר ש"מזל שיש כאן אנשים חכמים" ועוד משפטים כאלה. פרש ניוז - בימינו ולדעתי בכל התקופות, זה נחשב לשחצנות!!!

orlyshka

New member
אני חדשה פה...

ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל התמכרתי לפרדייז הוטל, ובכלל לערוץ (הרווק 1 היה מלך...) ספציפית לגבי פרדייז: שני הפרקים האחרונים עוררו בי בחילה!! מה נסגר עם האנשים האלה, חושבים שהם בבית ספר יסודי, עושים חרם על אנשים, מתנהגים אליהם בצורה משפילה ומגעילה, כל הותיקים פשוט דוחים, מה שרלה עשתה לעזאזל?!?! במיוחד זאק (שהוא ממש לא שווה חיצונית, הוא סתם מסה דוחה של שרירים שמקרינה טיפשות מכל כיוון), איימי וטוני (שהיא פשוט בהמה מפחידה) אני לא מתפלא ששרלה לא רצתה לצאת מהחדר,הם פשוט דוחים ומפחידים, מתנהגים כמו הבריונים בבית ספר, והם כבר אנשים מבוגרים... אני מתה ששרלה תתאהב בדייב, וטרה תהיה עם קית', זה יהיה מעולה... ועוד בקשה לי אליכם: אני לא יודעת מי זכה, כי אני לא רוצה לדעת מי זכה, אני כל הזמן מפחדת שבטעות אני אכנס להודעה שכתוב בה מי זכה, אז אם אתם כותבים, תזהירו מראש...תודה!!

אין סיכוי

לא הייתי רוצה לומר לך שלא תכנסי לפורום, אבל הייתי ממליצה להיות זהירה.

9mile

New member
כמה שאלות על פרדייז הוטל

אוקיי קודם כל אני חדש פה קוראים לי תומר אני צופה מושבע של פרדייז הוטל במיוחד אני הכי אוהב שם את שרלה וטרה כי לדעתי הן הכי חכמות ואני חושב שהמקוריים שהודחו אין להם מה לדבר עליהם בכלל כי עובדה שהם (טרה, שרלה, קית ודייב) עדיין שם והם לא במיוחד שרלה כי היא מהמקוריים.הינה השאלות שלי: 1. פרדייז הוטל כבר שודר באמריקה לפני הרבה זמן? או שהוא משודר כמעט בקצב שלנו בישראל? 2. אם כבר נגמרו השידורים אתם יודעים מי זכה ברבע מיליון דולר? 3. מה יקרה עם קבוצת ה"ברבי" הם ישארו ביחד למרות מה שהוותיקים שהודחו עשו להם? 4. הברית של ה"ברבי" אומרת שגם עם אחד מהזוגות יזכה אז הם יתחלקו בפרס?

gahazan

New member
מי שזכה. . .

לפי מה שקראתי באתר של פרדייז בFOX TV שרלה וקית זכו

tintin5

New member
בארה"ב הסדרה ניגמרה בספטמבר

וכרגע הם עובדים על משהו חדש...כתבתי את זה בהודעות הקודמות ... משהו כמו פרדיז-גן עדן ניצחי שהמתחרים יגורו שנים במלון ולא חודשיים וזה יהיה בסגנון של אופרת סבון ולא תחרות...

susik85

New member
איך אפשר לאהוב את בו?

לאחרונה נתקלתי בשלל תגובות שמדברות על אהבה לבחור הסתום הזה. תסבירו לי בבקשה איך אפשר לאהוב יצור כזה? הוא בסדר נגיד לא בן אדם רע, אבל הוא גם לא טוב במיוחד. הוא סוג של רכיכה סתומה שמאפשרת לאנשים לרדת עליו חופשי, אף פעם אין לו ביצים להתמודד מול זאק, או להגן על אמנדה כשכולם התפרצו עלייה. כמו כן הוא מאפשר לאנשים לנצל אותו ואז להתחבר איתם שוב. תסבירו לי למה לעזעזל הוא התחבר עם כריסטין אחרי שהיא תכננה להעיף אותו עם אלכס? או למה לעזעזל הוא פתאום חבר כזה טוב של זאק אחרי שהוא רצה להעיף אותו לקיבינימאט ואמר לקית שהוא לא יצטער אם בו ילך?. והכי הורג אותי שהוא עוד האז להגיד משהוא לקית אחרי שקית העיף את זאק. כאילו דהה תתעורר איפה אתה חי ? עם קית לא היה מעיף את זאק הוא היה מעיף אותך, הבחור הציל לו את התחת אחרי שכול ה"חברים" שלו זממו להעיף אותו והוא עוד מעז להתנהג כמו כפוי טובה מסריח.אז לסיכום לדעתי הבחור חסר אופי בכלל, סתום ונראה לי אפילו יש לו פיגור קטן. אז לכול הפוסטמות שאוהבות אותו בגלל המראה החיצוני אני רוצה להגיד שתתבגרו ותראו עם מי יש לכם עסק.

מסכים פלוס

זה ברור לעיני המתבונן שהאנשים בסידרה מחולקים ברובם ל3 סוגים יש את החברה הטובים שהייתי מתחבר איתם בכיף:קית,שרלה,טרה,דייב יש תחארות פלוס מטומטמים:טוני, איימי, זאק , וזה עם הקעקוע יש תנטרלים ..זה עם הכובע ושתי הבנות שבאו עם לחדר של שרלה דייב קליל דעת הייתי שם אותו לפעמים כאן ויש תמטומטמים הנגררים בראשם עומדים:אלכס בו טריסטין ומצטרפים הולי הכושית שאני לא זוכר תשם שלה ושאר האידיוטים קלי הדעת בקיצור חולה על "חבורת הברבי" אחלה אנשים מי שלא מסכים איתי סתם אפס!!!

א. אתה יכול לשרשר..

ב. זה ממש לא נכון מה שאתה אומר!.. מן הסתם שבו נראה טוב, אבל לא בגלל זה אוהבים אותו. הוא היה הבנאדם הכי ישר במשחק הזה בינתיים. הוא לא לכלך על אפ'חד! עמד במילה שלו.. והיה נאמן!.. בניגוד לשאר האנשים בפרדייז ששיחקו משחק מלוכלך! ועד כמה שזה נראה לך דפוק שהוא התחבר לאנשים שרצו להעיף אותו, אז לא הייתה לו כ"כ ברירה כי הם האנשים היחידים שהוא הרגיש שהוא יכול לבטוח בהם כי הוא לא ידע את כל מה שמתרחש מאוחריי גבו. ובקשר לזאק.. נכון הוא בהתחלה אמר שהוא רוצה להעיף אותו, אבל ברגע שהוא הלך הוא ביקש ממנו לשמור על איימי.. וזה אומר המון!! וחוצמזה הוא גם אמר שהוא רוצה או שבו יכנס או שאנדון יכנס לפרדייז בחזרה.. אז אין לבו שום סיבה לא להיות איתו בקשר ולהתחבר אל הקבוצה הזאת.

susik85

New member
את מדברת שטויות

מה זאת אומרת לא ידע מה מתרחש מאחורי הגב שלו? מילא עוד כשהוא היה בתוכנית. אבל אחרי שהוא סולק הוא הסתכל בטלוויזיה וראה את הפרקים. ובמקום להבין שהוא סתם טיפש חסר חוט שידרה, ושאולי בפעם השנייה הוא כבר לא יהיה כזה תמים. ויתנהג כמו אמנדה שאחרי שסולקה וחזרה היא לא יצרה ברית שוב עם איימי והשאר כי היא הבינה עם איזה חרא של אנשים יש לה עסק. אז במקום לעשות כמו אמנדה ולחזור מודע לעצמו ולסביבתו ולא להיות שוב הביטץ של זאק. הוא חזר ושוב נהיה כזה אפס והתחבר עם כריסטין למרות שהראו בבירור בטלוויזיה איך הם מתכננים להעיף אותו.אז תסלחי לי זה פשוט טימטום והבן אדם מפגר. אף פעם לא מצליח לעמוד על שלו. זה בן אדם שאת אוהבת? יצור כזה? אם כן אזאת ואחרות כמוך בבעיה קשה. וזה רק מעיד על האופי שלך.

ואתה באמת חושב שאם הוא היה חובר

לקית' וחבורתו הם היו מגינים עליו!? תעשה לי טובה! להזכירך הוא היה בחוץ והוא ראה מה שטרה עשתה לאלכס אז איך אתה רוצה לעזאזל שהוא יבטח בהם!?.. ובקטע עם זאק הם היו באותה תקופה בסכסוך נוראי!.. והוא מרגיש בטוח עם החברים הוותיקים שלו מה לעשות ככה הוא! זה לא מעיד שומדבר על האופי שלו. והוא כן התווכח עם אנשים ועמד על שלו לדוגמא עם אלכס שהם התווכחו ביניהם על כל הקטע עם אמנדה. וסליחה! אתה לא מכיר ת'אופי שלי, אז תירגע עם הדיבור שלך.

barmatz

New member
מה הקשר????

זה ממש לא נכון!!! עזבי את זה שהוא נראה חבל"ז..... ושהוא הכי ישר והגון שם, הוא גם רגיש וחכם. אם לא שמת לב הוא כן עמד מול אלכס וטוני וכן הגן על אמנדה, והוא לא התרגז כמו אידיוט (כמו איימי וזאק לדוגמא) הוא הסביר את כל הטיעונים שלו, ואת יודעת מה הוא ממש צודק!

susik85

New member
כמה דברים

טוב אז קודם כול אני בן. שנית חכם בו הוא לא. מכיוון שאם הוא היה חכם הוא היה מבין עם איזה אנשים יש לו עסק ולא היה מתחבר איתם. מתי הוא הגן על אמנדה? מה שהוא אז בחדר אמר שהוא יבחר בה זה לא נקרא להגן, זה נקרא לנסות לעשות רושם שהוא הגון וטוב. עכשיו עזבי שהוא לא הבחור הכי "מבריק" בעולם , אבל הוא פשוט נגרר אחרי אנשים דפוקים ולא עומד על שלו, מרשה לזאק להתייחס עליו כמו אל חרא, ואז להתחבר איתו שוב. ובכלל האופי שלו ממש מסריח איך שהוא ישר נוטה להיות נגד קית כדי להתחבב לאיימי ולזאק ולהראות שהוא בצד שלהם זה דבר מגעיל. ומה הגון בדיוק בבן אדם שחושב שדרך ניצול ההתקפות על קית ועל שרלה וטרה הוא יראה יותר כלי בעינהם של "חבריו" הטובים? ובכלל לדעתי קית זה הדבר הכי טוב שקרה לבו כי מה לעזעזל הוא חושב לעצמו? אם קית לא היה מגיע הוא היה עף במקום זאק. ובמקום לרדת על הברכים וללקק לקית את הרגליים על כך שהוא הציל את התחת העלוב שלו, הוא עוד מעז להגיד עליו דברים רעים? אז תפסיקי לחיות באשליות כי הבן אדם הוא אפס. וטוב שתבינו את זה שעה אחת קודם.

mayan ttt

New member
מישהו יודע איך תיגמר התכנית?

ואיך איימי ודזירה יעופו?... כי אני כבר מתה שזה יקרה!!!!!!!

למעלה