פרדייז הוטל 27/1

שירנלה

New member
אני לא רוצה להתערב בנושא הסכסוך

שלכם, אבל אני רק אגיד שאתם מתווכחים פה על בעיה שולית, שהייתה לפני כמה ימים כבר, ונפתרה. זהו. נגמרה. the end. לא חבל על העצבים שלך ילדה? את מתעצבנת בגלל דברים שלא שווים את הרגע הזה מהחיים שלך. אז מה? הוא אמר את זה... הוא התעצבן ממך, ונכון זכותך להתעצבן ממנו. אבל גם אני בטוחה שהוא לא התכוון להוציא את העצבים ישירות עלייך, פשוט המצב פה בפורום רעוע, עד לכדי קיצוניות. כי אנשים יוצאים פה בהודעות ספויילר על גבי הכותרות, ומתייחסים להוראות של המנהלים כאילו הן נכתבו בשביל היופי, ואת פשוט היית במקום הלא נכון בזמן העוד יותר לא נכון. אז אל תתעצבני. אם את רוצה הסברים לגבי קישורים, שרשורים, מה מותר לשים ומה אסור ושאר ירקות, שלחי לי הודעה. אני אסביר לך הכל.
רק אל תריבו!
מודיעה שאני לא מגנה פה על אף אחד, אני בעד הפורום. ושלא נעים להיות בו כשאנשים רבים.

לשירנלה

חחחחח תודה אחותי וזה לא עניין של עצבים זה עניין של או קיי אז המצב של הפורום רעוע אבל זה לא סיבה להוציא סתם עצבים... אם אתה לא מזוגל לאפק את עצמך אז אל תהיה מנהל...... אני לא כתבתי ספויילרים ועד עכשיו רק עזרתי וכתבתי והכל.... לא שמתי לב שכתוב קישורים ושאלתי שאלה אז הוא מתעצבן חחחחחחחחחח בעיה שלו... אומלל..... מהיום אני ישאל אותך.. חחח תודה אחותי.....

שירנלה

New member
בבקשה ו...../images/Emo26.gif

לא נורא. אני בטוחה במאה אחוז שהוא לא התכוון. אם הוא היה בן אדם לא סבלני או משהו דומה הוא לא היה מנהל פה. זה בטוח. פשוט אני חוזרת שוב, המצב כאן גרוע, גם הסבלנות שלי הייתה מתפקעת. ותשאלי חופשי. אני שירן-נעים מאוד

amitooshacham

New member
מלכת הוילה.

התפקיד של מנהל בפורום הוא לא לשרשר ולהסביר חוקים. התפקיד שלך, כשאת באה לפורום שלא שייך לך, הוא לקרוא את חוקי הפורום, להבין אותם, ולציית להם. אם את לא עושה את זה, והמנהל מתעצבן, הבעיה היא אצלך ולא אצלו. כל יום המנהלים עושים עבודות שאת בעצמך אפילו לא יודעת עליהן. כנראה שאת לא מנהלת פורום משלך, וגם לא מגיע לך לנהל פורום משלך, אבל אם אי פעם תנהלי פורום בתפוז, אולי אז תביני מה המשמעות לנהל פורום, ומה התפקידים של מנהל בפורום. למנהלים יש את כל הזכויות להעיף אותך מהפורום אם את לא תצייתי לחוקים פעם הבאה. את השאר אני ישאיר לטיפולו של ירון הליצן.. הוא כבר יודע איך לטפל בדברים כאלה.

Boran

New member
../images/Emo45.gif תודה עמית

אני מאוד מסוגל לנהל את הפורום. אני עושה את זה בהתנדבות, אני לא מקבל על זה שיט. זה לוקח לי הרבה זמן ועבודה, ובזמן האחרון עצבים. לא יזיק אם תקראי את חוקי הפורום ותנהגי לפיהם ועוד יותר לא יזיק אם תתני טיפ טיפה כבוד למי שעושה בשבילך שירות וקורע את התחת כדי שאת תוכלי להנות מהפורום

שירנלה

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif

אני חושבת שאתם מוציאים את הכל מפרופורציה ומכוונים אנרגיות לכיוונים לא מתאימים. היא כבר התנצלה, והבינה את הטעות שלה. עכשיו צריך לעבור הלאה, יש בפורום הזה מזיקים הרבה יותר גדולים ממנה. ובהם צריך לטפל, לא במישהו שעשתה טעות. טעות. לא בכוונה לקלקל או להרוס למישהו.

תודה שירנוש../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

לי קוראים בר...... מה קורה אחותי?! וזה לא קשור ללנהל לא לנהל פורום ואם אתה מקבל על זה כסף או לא.... אתה עושה את זה בתנדבות הבנו... אבל אם אתה עושה משהו נורמלי תעשה אותו עד הסוף.... אתה לא חייב לבוא ביציאות כי ראיתי ילדים פה שכתבו את התוצאות של פרדייס וילדים שלא שירשרו יותר גרוע ממני ולא אמרת להם כלום אבל אני שכולה ביקשתי אתר אתה מתנפל כמו איזה לא יודעת מה...... זה לא משנה את העובדה שאתה צריך להיות יותר סבלני.... כמה שזה קשה .. אתה עדיין מנהל ואתה צריך להוכיח את עצמך כאחד... זה לא מספיק שתחשוב אני מנהל ומעכשיו זה בדרך שלי או שתעופו... כי זה לא איום אם תעיף אותי או לא... תעשה מה שבא לך אתה זה שהוצאת הכל מפרופורציה והתנפלת כמו איזה לא יודעת מה... אז אם אתה מתפרץ בגלל דברים כאלה.. מה תעשה במצבים אחרים?!... זה מה שאני שואלת.... אני לא קילקלתי או הרסתי למישהו כמו ששירנוש אמרה אני כולה שאלתי על אתר.... תוציא את העצבים שלך על כאלה שהורסים ומקלקלים לאחרים לא על אחרים..!

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכמה מילים על דייב

אלוהים! אם הוא לא אוהב שיורדים עליו ונוגעים בו ומעצבנים אותו ומעליבים אותו ופווגעים בו פיזית ונפשית למה בכלל הוא היה ליד הצוות המקורי? למה הוא הסתובב איתם? למה הוא לא התרחק כמו שעשה קית וכל השא??? אתה טיפש דייב@

yogevit

New member
הוא ניסה להראות להם שהם לא מאיימים

עליו. יש בזהו משהו, כי הם פשוט היגעו בשביל למרר לחדשים והטובים את החיים.

yogevit

New member
מה עוד יכול להיות?

אולי הוא חשב לנסות להביא לקצת שקט בין המקוריים לחדשים? טיפש הוא לא.

שירנלה

New member
אני גם לא מבינה את זה../images/Emo70.gif

בסדר, נכון, הוא רצה להיראות גיבור ולהגן על אהובתו שרלה. אבל למה ללכת לידם, ואז גם לשחק אותה לא מתייחס לטוני. כל הקטע שלו להתמודד איתם בסוף בא נגדו כי עובדה הוא התמוטט נפשית מהנסיונות של עצמו להתגונן. הוא לא מבין שזה יותר מרגיז כשאתה לא מתייחס והולך להם באמצע. זה משאיר אותם עם רצון להמשיך ולדבר וזה מרתיח. כמו שקית' עשה.

למעלה