פרדייז הוטל 27/1

פרדייז הוטל 27/1

היה בלאגן בפורום (הרגשתי כאילו זאת תיבת פנדורה חחחח) בקיצור מה אתם חושבים יהיה היום? כלומר, רובנו קראנו ספויילרים אבל איך זה יתבצע?? ו...לכל מי שעוד לא הבין: יחס גורר יחס המקוריים לא סתם שטניים הם פשוט מחזירים על מה שועשים להם!

tintin5

New member
ספוילר- מקווה שאתם יודעים אנגלית

We start the show with a recap of the previous cluster-bash from the Embittered Rejects. Then I have the pleasure once again to see Keith, the lesser god of Wisdom, recite his already classic line: “What do I think about Zack’s ineligibility? I kicked him off again.” So, Zack and Andon plot to trick Team Barbie into voting for him, so he can bring them down. Zack then uses a brain cel to try to figure out how he actually Threatened Keith when he was looking at the wall, but doesn't see it, and sticks his head in the sand, like a good emu. Zack and Amy do some pillow talk, where they profess their love and both admit that it’s the most stable relationship they’ve ever had. Zowie! BEST LINE OF THE NIGHT: “I won’t give out my # to 4 people here, I don’t wanna hear from them.” (To be edited when I see my tape). Goto any msg bd for lots of digs on this one. OH NO, Charla’s gonna cry when she sees the tape and loses all hope of hooking up with Zack. Later, he gives a lame-o speech about his people, the Italians and Scots, and compares himself to Braveheart, which starts 5000 mad responses on msgbds everywhere. This is one of the most offensive and ridiculous brain-farts ever. We now see what Zack tells himself every morning to convince himself that he and his abs are almighty. Toni yells at Tara, but then backs down like the Hulkster she is, when Tara won’t play that game. Charla, Kavita and Tara talk in C’s bedroom a lot. Dave mopes in his room a lot. We don’t see Matt: Rumor has it that he asks to not be voted back on the show. Andon starts his baloney on Charla and Tara. They seem to fall for it, or maybe they are just being nice. Melanie tries to apologize for the others bad behavior. It’s probably baloney also. Melanie has a talk with Holly, so she won’t be jealous, and Mel will get voted on. VERY STRATEGICALLY playing the game. Holly cries to Scott for being alone in her room for 2 days, sans Dave’s visit. Scott was busy catching up with old buddies. Zack argues with Dave and brags about being great cuz somebody loves him. He makes a somewhat-apologetic goodbye speech, that no one believes he wrote himself. No one cares. Vote-on: Holly is the deciding vote for both. And its Beau and Melanie. Good thing Barbie’s votes for Andon didn’t win out. Sometimes, things happen for the best. Cant wait for the Melanie-a-trois cat fights that will inevitably happen. Oh yeah, Toni got no votes. YEAH!

פרק אלוףףף..!!

אנשים אין אין היה פרק מושלםםםםם אני מ'זה שמחה שבו ומלאני חזרו..! וזאק.. אוי אוי זאק.. איזה חמוד.. למות!!!! אני אוהבת אותו ואת איימי ביחדד..

yogevit

New member
האם הצווחות המופרעות של טני

בסוף הפרק מעידות על קצר חשמלי במוח שגורם לה להראות מופרעת שצריכה להיות לבושה בכותונת משוגעים ולהיות מובלת ללוני טאון?

yogevit

New member
יש לה עיניים משוגעות

ונראה כי היא פשוט מטורפת קלות, ומדברת כאילו יש לה עדיין שליטה במשחק או משהו כזה.

עזרה עזרה עזרה עזרה

אני יושעת שרשמו את זה מיליון פעם אבללל אפשר את האתר של פרדייז??!?!?!?!?!!תודה מראש

Boran

New member
לקיבינימט

תקראי את חוקי הפורום הם נמצאים ב"הודעת המנהל/ת" ליד שם הפורום. מה יש שם? בין השאר- ל-ש-ר-ש-ר!!!! וגם: יש שורה כחולה למעלה, איפה שהסקר וזה, יש שם "לינקים", ששם יש- כמה מפתיע- לינקים! אז לפני שאת מציפה את הפורום בהודעות לא נחוצות ולא רצויות כמו זו כדאי שתבדקי קצת אם ההודעה שלך באמת נחוצה.

הם עשו בחירה נכונה!.. מגיע להם

להגיע לפרדייס!.. מעניין מה יהיה עכשיו עם סקוט ומלאני

tintin5

New member
מהספויילר שנתתי לפני הפרק- מסכם יפה

Zack gives a lame-o speech about his people, the Italians and Scots, and compares himself to Braveheart, which starts 5000 mad responses on msgbds everywhere. This is one of the most offensive and ridiculous brain-farts ever. We now see what Zack tells himself every morning to convince himself that he and his abs are almighty ובקשר לאתר- גם לאמריקאים יש אתר של ריאליטי שואו רשמתי אותו בהודעה הקודמת אבל הינה הוא שוב...יש שם ספויילרים חביבים...

תודה אחותי ו...

אם ההודעה הזאת "לקיבינימט" הייתה מופנת אליי..... אז אני מעדיפה לא להגיב כי זה פשוט עצוב התגובה הזאת!!!! חחחח כאילו וואלה לא ראיתי שיש שם לינקים בא לך לצאת עליי עוד קצת?!..... פשוט תכתוב את האתר שביקשתי או לא תכתוב בכלל זה לא כ"כ קשה......!! סתימות של אנשים.... שונאת

Boran

New member
כן, היא מופנית אלייך

ומה שעצוב, תסלחי לי, זה שיש לי כ"כ הרבה עבודה כל הזמן, בגלל אנשים כמוך שלא קוראים את כללי הפורום למרות שאני מבקש את זה מכל חדש שנכנס לפורום, ובכל הודעה שניה. לא רק שלא ראית גם לא שירשרת ואת לא הראשונה,, היו לפניך עוד לפחות עשרה, וזה ממש מינימום שבמינימום, שכתבו בדיוק אותה הודעה. זה עושה לי המון המון עבודה אז את לא יכולה להאשים אותי שאני מתעצבן ותסלחי לי, הסתימות פה היא שלך

אויישששש פשוט עצוב המקרה שלך!!!

יש לך עבודה כי אתה החלטת לקחת את הפורום הזה לידיים שלך... אף אחד לא הכריח אותך לשבת ולמיין הודעות ולנהל פורום... אז אם אתה כבר מנהל אותו ומנסה לעשות את זה כמו שצריך: א. אל תבוא ביציאות של קיבינימט.... יש דרך יותר יפה להגיד דברים... לא שמעניין אותי בכלל התגובה שלך כי זה רק מוכיח שיש אנשים בעולם שלא יודעים לדבר יפה... תבוא בגישה יותר נורמלית.... כי אם הסעיף שלך עולה כ"כ מהר אז אולי כדאי שלא תנהל את הפורום הזה ב. אולי במקום לשים את הלינקים במקום שלא מסתכלים אליו בכלל וזה יוצר הרבה שאלות ובלבול כי בוא נודה בזה: אף אחד לא מסתכל על המנהלים או על מה שכתוב בכחול... מסתכלים ישר על ההודעות... אז תשאיר את האתר של פרדייס והשרדות כמה ימים בתור הודעה ואז תעיף את זה- ומי שימשיך לשאול אל תענה בלי טובות!! מה לעשות שלא כולם מבינים בלשרשר ובלינקים כמו שאתה מבין.. אז תסביר אל תקלל... זה מוריד מהערך שלך בסך הכל.... אז מי פה באמת הסתום?!.... שאלה רטורית אתה

למעלה