פרדייז הוטל 27/1

היום

האמת, שהיו רגעים שריחמתי על שרלה והחבורה, אני לא מאמין שהיא הצליחה לעבוד גם עלי... אלוהים איך שהיא משקרת טוב! איך שהם הלכו, היא חזרה להיות שרלה המוכרת, ואז גם הראו קטעים שנזכרתי למה אני כל כך לא אוהב אותה... עכשיו היא מנסה להיות יותר נחמדה, בטח אחרי שאמרו לה שכל אמריקה שונאת אותה... הנאום של זאק היה ממש חמוד (תחחחחחחח... נאום...), זה היה ממש נחמד מצידו!!!

susik85

New member
חוש הומור שלך על הפנים

אין מה לעשות כניראה כשאין שכל גם ההומור בהתאם

רומיאלה

New member
פרק 27/1

תעשו טובה, הרביעייה (דייב שרלה קית' וטרה או בקיצור דשק"ט) ממש מסכנים! עכשיו שבו ומלאני נבחרו הם יזיינו אותם (ולא במובן הטוב של המילה!) אם לפחות קוויטה הייתה חוזרת אז זה היה מתאזן. אבל אפילו גם זה לא. בקיצור ביי דשק"ט... הולכים להעיף אותם אחד אחד לעזאזל! אני היחידה שחושבת שטוני ממש סוסה?

tintin5

New member
טוני בהמה בת 30 אבל ממש

אומנם יש רווקות בנות 30 שיש לי דעה שהם קצת בהמתיות (ראה מקרה שרון אילון- צחוק של חמור דיבור של אנקה) בכל מקרה טוני היא אחת מהחיות היותר גסות שקיימות- אני לא מבינה איך היא הגיעה לשם בכלל מולה עומדת מלאני גם בת 31 אבל מקסימה וחוץ מזה אני לא אהרוס אבל כמו בכל דבר- הטובים מנצחים... ולדעתי מי שזכה היו מהטובים למרות שהזוכה הראתה את פרצופה האמיתי...חמדנית ותעבת בצע

שירנלה

New member
חחחחח את צודקת במה שאת

אומרת על טוני. היא בהחלט לא מתביישת בזה שהיא נראית כמו גבר, נשמעת כמו גבר וטוב גם מתנהגת כמו גבר. יש באנגלית אימרה שאם הוא הולך כמו ברווז, ונראה כמו ברווז, הוא ברווז. ולאור העובדה שטוני היא בעצם גבר (וגבר צעקני ובוטה) אז אפשר להבין את ההתנהגות הבוטה\מגעילה\בלתי נסבלת\מעלה רצון להעביר את הערוץ ברגע שהיא נכנסת לתמונה. ולהאמין שפעם חשבתי שהיא קולית. היא גם כמו כולם צבועה, ורואה רק מה האחרים עושים. מה שהיא עשתה היה גם גרוע.

N I R VA N A

New member
הנאום של זאק היה פשוט פתטי!!!! ../images/Emo31.gif

זה היה כל כך שקוף שהנאום הקטנטן שהוא עשה בסוף הארוחה היה רק כדי לכסות את התחת שלו בפני הצופים באמריקה - הוא בעצמו אמר לאיימי שכל ההתנהגות המופרעת שלו תראה ממש רע בטלוויזיה, אז הנאום המזוייף הזה היה בסך הכל כיסוי תחת לעצמו, ואם מישהו קונה את זה אז או שהוא ממש תמים ועיוור או שהוא מטומטם!!! אני פשוט לא מבין את הרדידות, הריקנות והשטחיות של רוב האנשים פה - איך אתם אוהבים כזאת חלאה כמו זאק?!?!?! אני בטוח ב 100% שאתם כל כך שרופים עליו רק בגלל המראה שלו, שמתי לב שרוב ''המעריצים'' שלו הן ילדות בנות 13 שרק צורחות ''איזה חתיך ומהמם זאק!! אני חולה עליו!!'' שלא מסוגלות לראות מעבר למראה - זאק הוא בן אדם טיפש, מתנשא, שחצן ואינפנטילי - כל האהבה כלפיו פשוט מעוררת רחמים, אני פשוט לא מסוגל להבין איך אפשר לאהוב כזאת טינופת שמתנהגת כמו האדם הקדמון... כל האיומים שלו כלפי קית לא עושים לכם שום דבר?? זה לא אומר לכם איזה בן אדם ניצב בפניכם?? ואל תגידו לי מגיע לקית - כי קית שיחק את המשחק בדיוק כמו שזאק טוני איימי אלכס או כל אחד אחר שיחקו!!! וגם אם קית לא צודק זאת לא הצדקה לאיומים של זאק!!! תגידו לי אתם בעצמכם, לקית באמת מגיע לקבל מכות מ 50 אנשים רק בגלל שהוא שיחק את המשחק וניסה לנצח??? אם הוא לא היה מעיף את זאק אז הוא בעצמו היה עף בשבוע הבא - כשהוא העיף את זאק הוא העלה את הסיכויים שלו לנצח במשחק בכמה עשרות אחוזים, ואני בטוח שזאק היה עושה את אותו הדבר אילו היה במקומו!! זאק פשוט בן אדם אידיוט שלא יודע לקבל את העובדה שהוא הפסיד, הוא ילד בן 12 בגוף של גבר בן 24!! אני אישית מרחם עליו כי הוא פשוט בן אדם לא יוצלח שמשלם על הטיפשות והאינפנטיליות שלו - כל אמריקה שונאת אותו, אז עכשיו שיוכל את הדייסה שהוא בישל לעצמו.......

Testify

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודק באלף אחוז!! כל הקטע על זאק נכון ביותר!!!!

TheSegal

New member
יחס גורר יחס ???

הותיקים לא היו בדיוק מלאכים בעצמם, כמו ששרלה אמרה "אין כאן אף אחד שהוא תמים" כולם כאלה, פשוט יש מי שמודה שזה מה שהוא עושה ויש מי שמנצל את זה כדי לתרץ את ההתנהגות שלו. ותחשבו על זה...

N I R VA N A

New member
צודקת, ובכלל מה זה קשור ליחס?!?!?!?

על איזה יחס אתה מדבר???? שרלה וחבורתה חייבת להם משהו?? היא בא לפרדייז הוטל כדי לנצח במשחק ולזכות בפרס - מה אתה מצפה ממנה?? לשבת בחיבוק ידיים ולתת לאחרים לזכות בפרס???? זאת המטרה של התוכנית!!! ליצור קשרים שבעזרתם תתקדם קדימה ותזכה בפרס!! וזה אומר גם אם תרמוס כמה אנשים בדרך - אגב באותה מתכונת פועלת גם סדרת ההישרדות..... ומה אתה היית עושה אילו היית במקום שרלה?? במידה והיית מנודה מהחבורת המקובלים ומבין שהסיכויים שלך לנצח הם אפסיים, לא היית פועל כמוה כדי לזכות ב 250 אלף דולר?? תחשוב על זה.... שרלה לא עשתה להם שום דבר רע, היא בסך הכל שיחקה את המשחק והם מצידם ירדו לפסים אישיים, פגעו בה נפשית ופשוט אימללו את חייה - אז תעצור שניה, ותנסה לחשוב בהיגיון, מי באמת ''השטן'' פה.... ובכלל תעשו טובה, יחס ''רע'' זה הדבר האחרון שצריך להאשים בו את שרלה קית דייב וטרה, כי את אותו היחס הם קיבלו מהוותיקים!! להזכירך, מי ישב בחדר והרים כוסית לכבוד הדחתה של שרלה??? תקן אותי אם אני טועה אבל לדעתי זה אותו היחס ששרלה הפגינה כלפיהם, לא? ואם כבר מדברים על יחס רע אז יחס רע הפגינו רק הוותיקים! שרלה רק שיחקה את המשחק והוותיקים פשוט עשו לה את המוות.....

susik85

New member
אחלה תגובה

מסכים איתך בכול מילה. טוב שיש קצת אנשים חכמים פה בפורום.

מה???

אני לא רוצה להשמע כמו איזו דמות מפרוייקט וואי, אבל תגיד לי, אתה חי בסרט אמריקאי או משהו??? איזה מקובלים לא מקובלים??? נידו את שרלה??? אתה בכלל ראית את הפרקים הראשונים??? אף אחד לא נידה אותה, היא תמיד נשארה בחדר שלה, מה רצית שילכו לחדר שלה וילקקו לה??? נו באמת. בקשר להרמת כוסית, כנראה שגם את הפרק הזה לא ממש ראית, ההרמה הייתה אחרי שטוני הבינה ששרלה והחבורה מנסים להעיף אותם, אז מן הראוי שירצו להעיף אותה! ודבר אחרון - הם בכלל לא יודעים מה הפרס, זה בדיוק מה שגרם בהתחלה לכולם להתחבר ופחות לחשוב על המשחק, הרי הם כולם (חוץ משרלה) התחברו ופשוט נהנו, היא באה רק כדי לשחק, כשאפילו לא יודעת על מה, ויודע מה זה גרם לה לנצח, אבל בדרך מלוכלכת ומגעילה, לא לנסות להתחבר עם אף אחד ורק לנסות לנצח...

N I R VA N A

New member
תגובה

אני ראיתי את הפרקים הראשונים ואם תנסה להיזכר: ממש בהתחלה שרלה תמיד הייתה עם כולם, היא הייתה איתם בבריכה (תיזכר איך היא נישקה את בו בצוואר) היא תמיד ניסתה לבלות את הזמן שלה עם הרוב, היא ניסתה להתחבר עם כולם אבל הם פשוט שונים ממנה!! כשהיא ראתה שהם לא בראש שלה היא התחברה עם דייב ועם השאר.... מה אתה מצפה ממנה?? לנסות להיות חבר של הוותיקים בכוח?? היא אמרה כבר כמה פעמים שהיא לא מתחברת לשאר הדיירים של המלון כיוון שהם ילדותיים מדי בשבילה, שהם רעשניים מדי וכ''ו... וזה מותר לה!! זכותה!! אם היא לא אוהבת את האנשים למה שהיא תתחבר אליהם?? כמו שהם לא מנסים להתחבב איתה, גם היא לא מנסה! היא בחרה את מה שטוב בשבילה!! אז סבבה, היא לא מסוג האנשים שאוהבים ''להנות'' בדרך המקובלת לגילה - היא כבר בשלב של להיות ''אישה'' ושאר האנשים שם עדיין בשלב של ''הילדות'' של הלהנות וכדומה... אז תן לה לעשות מה שהיא רוצה!! אם היא מעדיפה להיות בחדר עם דייב מאשר ''להנות'' עם השאר - אז שתסגר בחדר!! זכותה!! אגב, אתה קצת עיוותת את הדברים שלי: לא אמרתי שהוותיקים נידו אותה, פשוט נוצר מצב שהיא הייתה מנודה (הסברתי למה המצב נוצר) וכתוצאה מהמצב לא נותר לה לעשות דבר אלא לחשוב רק בכיוון של הניצחון - מה עוד אתה מצפה ממנה לעשות שם?? היא תקוע עם אנשים שהיא לא יכולה להתחבר אליהם - בחיים האמיתים היא לא הייתה מדברת איתם אפילו, ועקב כך הסיכויים שלה לנצח שואפים לאפס אז מה עוד היא צריכה לעשות במלון הזה חוץ מלחשוב על הזכייה בפרס הגדול בכל דרך אפשרית??? ההרמת כוסית הייתה רק דוגמא קטנה, לפני ההרמה תמיד בכל ניפוי הם קבעו ביניהם את מי להעיף! זה שמרוב טפשותם הם לא קלטו ששרלה משחקת את המשחק נגדם עד לרגע שטוני הבינה זאת הייתה בעיה שלהם! לאורך כל הפרקים הוותיקים תמיד ניסו לשמור על התחת של שאר החברים שלהם!! הם תמיד היו בגישה של לנפות את החדשים ואם לא החדשים אז מישהו שעולה על העצבים שלהם - וזאת ידידי הייתה האסטרטגיה שלהם, האסטרטגיה של שרלה הייתה להעיף את הוותיקים ושל הוותיקים להעיף את החדשים - אז תעשה טובה, אל תפיל את כל האשמה על שרלה ואל תנסה להוציא את הוותיקים צדיקים כי הם ההפך המוחלט מזה... אני לא אומר ששרלה מלאך אבל היא עשתה בדיוק את אותם הדברים שהיא הייתה צריכה לעשות כדי לשמור על התחת שלה והוותיקים עשו את אותם הדברים שהיא עשתה בשביל עצמם!! בנוסף לזה הם התנהגו אליה כמו לזבל כשהיא מצידה לא הראתה אפילו טיפת יחס רע כלפיהם, אז תאמין לי שאין בכלל מה להשוות!! לגבי הפרס, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין איזה פרס הם יכולים לקבל, כשיש לך הפקה כזאת גדולה ויקרה הפרס יהיה בהתאם, באמריקה תמיד בתוכניות הריאליטי מחלקים פרסים גדולים, כשהם נכנסו למלון הם ידעו שהם יקבלו פרס גדול, והמנחה תמיד דאגה להזכיר להם שבסוף הפרוייקט מחכה להם ''הפרס האולטימטיבי''. והקטע של ה''כולם חוץ משרלה באו להנות והיא לשחק'' פשוט בולשיט אחד גדול!!! כולם אבל כולם שם משחקים את המשחק, אני לא רוצה להתחיל לשפוך עכשיו מאות דוגמאות אבל לפני שאתה כותב תגובה, תחכה דקה ותחשוב קצת, תעשה פלאשבק קטן ותיזכר איך כל אחד ואחד מהם פשוט ש-י-ח-ק את המשחק!!! כל אחד ואחד מהם אמר שהם באו לשם כדי להגיע לסוף והם יעשו הכל כדי להגיע לסוף!! להזכיר לך איך אלכס וכריסטין רימו? להזכיר לך איך אלכס תקעה לכולם שם סכין בגב?? להזכיר לך איך כל הוותיקים שלך החליטו להעיף את בו? להתחיל להביא לך המון דוגמאות כדי להוכיח שאתה טועה??? אין שם בן אדם אחד שבא רק להנות, או לחפש אהבה - זה שבין לבין הם אומרים למצלמה שהם באו לשם להנות זה פשוט בולשיט!! כל אחד ואחד מהם בא לשם להישאר עד הסוף ולזכות בפרס הגדול - זאת המטרה העיקרית שלהם וזה מה שכל אחד מהם אמר!! כפי שאמרתי, שרלה בשום פנים ואופן לא בא לשם לשחק בדרך מגעילה ומלוכלכת, היא ניסתה להתחבר אליהם, לא הלך, היא התחברה עם דייב טרה וקית וכך נוצרו שתי קבוצות שמשחקות עד הסוף - ואל תגיד שקבוצת הוותיקים לא משחקת!! זה שלפעמים מראים איך הם ''נהנים'' לא אומר שהם לא משחקים!!! והם שיחקו את המשחק לא פחות ממנה!! אם היא שונה מהם זה מחייב אותה במשהו?? לא! זכותה להחליט שהאנשים האלה לא בשבילה ולנסות רק לשחק את המשחק, וזה הדבר היחיד שנותר לה לעשות!! היא לא הייתה מזוייפת וניסתה להיות איתם בכוח, אלא עשתה מה שנוח לה!! ומה שטוב בשבילה!!

Testify

New member
חחחח מה זה??

כמה זמן לקח לך לכתוב את כל הדברים האלה??? :)

N I R VA N A

New member
../images/Emo13.gif

האמת משהו כמו 10 דקות... סתם פשוט ממש משעמם לי ואין מחר בית ספר (ניגשתי לבגרויות חורף אז ירדו אצלי המון מקצועות ועכשיו יש הרבה זמן חופשי)

collie

New member
לפי דעתי לא חשוב אם שרלה הייתה עם

כולם או לא. הנקודה זה שהם לא בגן חובה ולא מגיעה לאף אחד יחס כמו ששרלה והחברים שלה קיבלו. הם לא הרגו אף אחד ובסך הכל באו לשחק את המשחק. אם המקוריים לא יודעים שבמשחקים כאלה בדרך כלל יש יזימות לזרוק מישהו כמו שיש ב survivor אז להם יש בעיה ושילכו לטיפול (ויש כמה שדרושים לטיפול דחוף!!!!!!!!)

tintin5

New member
הסוף התגלה - חבל- אבל- בו- הומו?!

מהסיכום של מחר זה לא ספויילר סתם דעה של המחבר על הנישארים- I see that Shakes has surmised that Scott the Robot is most likely gay. I can see that. But having gay-dar myself, I’d like to expose another – Beau. Just my opinion, but if it walks like a duck and talks like a duck…esp. the talking part. And he was WAY too upset at losing Alex as a friend and had so many arguments about their “relationship/ friendship”, I could swear they were a couple. Beau’s next tv gig will be Boy Meets Boy 2. (just a guess). בכל מקרה הינה כינוי חדש ל-איימי ובו- Lamy & Bo Zo מקווה שהבנתם...

למעלה