תגובה
אני ראיתי את הפרקים הראשונים ואם תנסה להיזכר: ממש בהתחלה שרלה תמיד הייתה עם כולם, היא הייתה איתם בבריכה (תיזכר איך היא נישקה את בו בצוואר) היא תמיד ניסתה לבלות את הזמן שלה עם הרוב, היא ניסתה להתחבר עם כולם אבל הם פשוט שונים ממנה!! כשהיא ראתה שהם לא בראש שלה היא התחברה עם דייב ועם השאר.... מה אתה מצפה ממנה?? לנסות להיות חבר של הוותיקים בכוח?? היא אמרה כבר כמה פעמים שהיא לא מתחברת לשאר הדיירים של המלון כיוון שהם ילדותיים מדי בשבילה, שהם רעשניים מדי וכ''ו... וזה מותר לה!! זכותה!! אם היא לא אוהבת את האנשים למה שהיא תתחבר אליהם?? כמו שהם לא מנסים להתחבב איתה, גם היא לא מנסה! היא בחרה את מה שטוב בשבילה!! אז סבבה, היא לא מסוג האנשים שאוהבים ''להנות'' בדרך המקובלת לגילה - היא כבר בשלב של להיות ''אישה'' ושאר האנשים שם עדיין בשלב של ''הילדות'' של הלהנות וכדומה... אז תן לה לעשות מה שהיא רוצה!! אם היא מעדיפה להיות בחדר עם דייב מאשר ''להנות'' עם השאר - אז שתסגר בחדר!! זכותה!! אגב, אתה קצת עיוותת את הדברים שלי: לא אמרתי שהוותיקים נידו אותה, פשוט נוצר מצב שהיא הייתה מנודה (הסברתי למה המצב נוצר) וכתוצאה מהמצב לא נותר לה לעשות דבר אלא לחשוב רק בכיוון של הניצחון - מה עוד אתה מצפה ממנה לעשות שם?? היא תקוע עם אנשים שהיא לא יכולה להתחבר אליהם - בחיים האמיתים היא לא הייתה מדברת איתם אפילו, ועקב כך הסיכויים שלה לנצח שואפים לאפס אז מה עוד היא צריכה לעשות במלון הזה חוץ מלחשוב על הזכייה בפרס הגדול בכל דרך אפשרית??? ההרמת כוסית הייתה רק דוגמא קטנה, לפני ההרמה תמיד בכל ניפוי הם קבעו ביניהם את מי להעיף! זה שמרוב טפשותם הם לא קלטו ששרלה משחקת את המשחק נגדם עד לרגע שטוני הבינה זאת הייתה בעיה שלהם! לאורך כל הפרקים הוותיקים תמיד ניסו לשמור על התחת של שאר החברים שלהם!! הם תמיד היו בגישה של לנפות את החדשים ואם לא החדשים אז מישהו שעולה על העצבים שלהם - וזאת ידידי הייתה האסטרטגיה שלהם, האסטרטגיה של שרלה הייתה להעיף את הוותיקים ושל הוותיקים להעיף את החדשים - אז תעשה טובה, אל תפיל את כל האשמה על שרלה ואל תנסה להוציא את הוותיקים צדיקים כי הם ההפך המוחלט מזה... אני לא אומר ששרלה מלאך אבל היא עשתה בדיוק את אותם הדברים שהיא הייתה צריכה לעשות כדי לשמור על התחת שלה והוותיקים עשו את אותם הדברים שהיא עשתה בשביל עצמם!! בנוסף לזה הם התנהגו אליה כמו לזבל כשהיא מצידה לא הראתה אפילו טיפת יחס רע כלפיהם, אז תאמין לי שאין בכלל מה להשוות!! לגבי הפרס, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין איזה פרס הם יכולים לקבל, כשיש לך הפקה כזאת גדולה ויקרה הפרס יהיה בהתאם, באמריקה תמיד בתוכניות הריאליטי מחלקים פרסים גדולים, כשהם נכנסו למלון הם ידעו שהם יקבלו פרס גדול, והמנחה תמיד דאגה להזכיר להם שבסוף הפרוייקט מחכה להם ''הפרס האולטימטיבי''. והקטע של ה''כולם חוץ משרלה באו להנות והיא לשחק'' פשוט בולשיט אחד גדול!!! כולם אבל כולם שם משחקים את המשחק, אני לא רוצה להתחיל לשפוך עכשיו מאות דוגמאות אבל לפני שאתה כותב תגובה, תחכה דקה ותחשוב קצת, תעשה פלאשבק קטן ותיזכר איך כל אחד ואחד מהם פשוט ש-י-ח-ק את המשחק!!! כל אחד ואחד מהם אמר שהם באו לשם כדי להגיע לסוף והם יעשו הכל כדי להגיע לסוף!! להזכיר לך איך אלכס וכריסטין רימו? להזכיר לך איך אלכס תקעה לכולם שם סכין בגב?? להזכיר לך איך כל הוותיקים שלך החליטו להעיף את בו? להתחיל להביא לך המון דוגמאות כדי להוכיח שאתה טועה??? אין שם בן אדם אחד שבא רק להנות, או לחפש אהבה - זה שבין לבין הם אומרים למצלמה שהם באו לשם להנות זה פשוט בולשיט!! כל אחד ואחד מהם בא לשם להישאר עד הסוף ולזכות בפרס הגדול - זאת המטרה העיקרית שלהם וזה מה שכל אחד מהם אמר!! כפי שאמרתי, שרלה בשום פנים ואופן לא בא לשם לשחק בדרך מגעילה ומלוכלכת, היא ניסתה להתחבר אליהם, לא הלך, היא התחברה עם דייב טרה וקית וכך נוצרו שתי קבוצות שמשחקות עד הסוף - ואל תגיד שקבוצת הוותיקים לא משחקת!! זה שלפעמים מראים איך הם ''נהנים'' לא אומר שהם לא משחקים!!! והם שיחקו את המשחק לא פחות ממנה!! אם היא שונה מהם זה מחייב אותה במשהו?? לא! זכותה להחליט שהאנשים האלה לא בשבילה ולנסות רק לשחק את המשחק, וזה הדבר היחיד שנותר לה לעשות!! היא לא הייתה מזוייפת וניסתה להיות איתם בכוח, אלא עשתה מה שנוח לה!! ומה שטוב בשבילה!!