אני מניחה שההודעה מכוונת אליי... ?
לא לגמרי סגורה באיזו שפה היא כתובה, אבל אני אנסה לענות בכל אופן. כן, עבירה פלילית, איום פיזי ותקיפה. (לא משנה אם אתה נוגע בשד, ישבן, או אוזן של בנאדם, אם הוא אומר לך מפורשות שהוא אינו מעוניין בכך). אני לא ממש רואה את הרלוונטיות של גילי לכל הענין - אבל אני בת 18. אם היית שוטר, הייתי מנחשת שאתה ממחוז אילת.. ולא מתפלאה על המצב שם בימינו. לעומת איום פיזי ותקיפה - דברי הבל בפורום "סדרות מציאות" הם אינם עבירה פלילית. (למרות שמעניין את מי היו עוצרים אם כך היה הדבר). זאק לא מעט הגזים, הוא הגזים מאוד, הוא מגזים באופן כרוני. הוא יודע שהוא הגזים ? וואו - אני מה זה מרוצה, חבל לך על הזמן, עכשיו אני פשוט מתה על זאק. משהו משהו. קראת במקרה על המורה האנס? הוא מה זה מתחרט על מה שהוא עשה, הוא גם לא הצליח לשלוט בעצמו. נכון שזה מנחם אותך מאוד? הם החזירו את זאק לסדרה בשביל עוד טיפה אקשן, עוד קצת רייטינג, אני לא מאשימה את ההפקה.. אבל זה היה די אכזרי, אני מאמינה שהם בעצמם הבינו את זה. למה שאתן לעצמי סתירה ? אני נגד אלימות.. זה נכון שזכותך לאהוב את מי שאתה חפץ, אני פשוט מנסה להבין מהם מניעיך.. לא אמרתי לאף אחד שהוא אידיוט על כך, (נראה לי שאתה\ם מוכיחים את זה טוב מאוד בלי עזרה ממני...). אם קיבלתי פרספקטיבה חדשה ? לא ממש. נתת לי לחשוב על דברים שלא חשבתי עליהם? לא ממש. "קי נתת לי" כן.. אפשר להגיד. תוסיף א' שם באמצע.