פרדייז הוטל 1\26

שאלה...

נכון שזאק אמר בפרקים הראשונים שאמא שלו עזבה אותו? אז איך פתאום אמא שלו יכולה לחבב את איימי??

yogevit

New member
האם לא נראה לכם שזאק סובל מפיגור קל

הילד נראה מפגר או לפחות קצת איטי. טוני נראה פשוט מופרעת או בעלת הפרעה נפשית קלה. בכל אופו היא כל כך דוחה שזה לא יאומן. האם לא היו מיונים לפני הבחירה? מדוע הביאו לשם אנשים אלמים ומסוכנים? דייב התגלה גם כאדם רגיש ואמיתי, וגם כאחד שבה לשחק משחק, מבין שזה משחק ורוצה לנצח. טוני איימי זאק לעומת זאת, חושבים שהם קנו את המלון, ובגלל היותם ראשונים בו יש להם זכויות. אנשים מוזרים.

StickMan

New member
מי לדעתכם הולכים לחזור לפרדייז

תרשמו מי אתם חושבים הולכים לחזור מהבנים והבנות שהעיפו בפרקים שהיו... לדעתי מהבנות הולכת לחזור אמנדה מכיוון ש"ברית הברברי" הם איתה והם רוצים שהיא תחזור, גם היא לא עושה רע לאף אחד ונראה לי שהיא תחזור מהבנים זה קצת יותר מסובך,אין מועמדים ברורים,אבל לדעתי מי שייקח זה אנדון לפי התכסיסים שלו..... לסיכום: לזאק מגיע שהוא לא יכול לחזור לפרדייז, מה הוא חושב באיומים הוא יכול לפתור הכל, זה התנהגות של ילד בכיתה ז' שמאיים על כל אחד. מקווה לתגובות

טיליה

New member
דעתי..

לדעתי מהבנות מלאני על מנת שתפריע לסיכויים של סקוט והולי . מהבנים וואי זה קשה אני באופן אישי הייתי מעדיפה את מתיו או בו , מתיו שקט והיה רק שבוע אחד ובו כי הוא עמד לצד החדשים בתיבת פנדורה..

mmeny

New member
לדעתי...

מי שאמור לחזור זה מי שחבורת הלא מקובלים חפצה ביקרו כלומר מהבנות: קויטה או אמאנדה ומהבנים:מאט בגלל שהוא מלקק לשרלה או בו בגלל שיש לו אופי מדהים(היה לו אומץ לשבח אתמול את דייב וממש לא בהלקקות) והוא ודייב הבחורים עם האופי הכי טוב בסידרה

The Snow Girl

New member
אני בשוק!!!!!!

עשיתי חיפוש באינטרנט בגלל שאני חסרת סבלנות בשביל לברר מי ניצח אני חייבת לציין שאני בשוק, ולא בגלל התוצאה אלא בגלל מה שמי שזכתה עשתה עם מה שהיא קיבלה.

The Snow Girl

New member
בבקשה

אבל!! מי שלא מעוניין לדעת מה קורה בסוף הסדרה אל תפתחו את הקישור הזה מי שרוצה תהנו, נתון לשיקולכם אני לא רוצה להיות זאת שהורסת את המתח והכיף

tintin5

New member
כל הרכילויות של פרדיז באתר

http://www.realitytvworld.com/paradisehotel/

tintin5

New member
טוני משחקת בסרט חדש

סרט ביזארי על פיתוח שרירים...

שמתם לב לקבלת פנים הקרירה של קריסטי

לאלכס..?? אולי היא נפגעה שהוא אמר "מי זאת כריסטין?" שהוא התחרמן עם טרה והולי

TheSegal

New member
אפשר למצוא שם ספויילרים...

הכניסה על אחריותכם רבותי...

tintin5

New member
בקרוב- פרדייז- גן עדן ניצחי

פוקס מתכננת תוכנית על בסיס פרדייז שהמשתתפים בה יהיו מתנדבים שיסכימו להיפרד מהמשפחות שלהם לא לשבועות או חודשים אלא לשנים... זו תיהיה תוכנית על בסיס שבועי כלומר היא תשודר פעם בשבוע אבל כמו כל ריאליטי המצלמות פועלות כל הזמן..אף אחד לא עף...סתם אופרת סבון מעוותת אין מנצחים בסוף...משהו כמו המופע של סטיב רק עם הרבה אנשים...האם יהיה רייטינג כשאין מטרה לתוכנית? בכל מקרה- זה מה שחופשת סמסטר עושה לאנשים (לפחות לי)...כשיש הרבה זמן פנוי...

successful

New member
לכולם . לקרא ולענות !

אני חושב שאת ..... הרבה הרבה בשכל עם שאלה כזו.אני אסביר לפי מה שאת אומרת שזאק ואלכס עשו עבירה פלילית בגלל שהאחד איים מילולית על קית'. והשני נגע וצחק על אוזנו של דייב?? ועוד הכי מפליא שאנשים הסכמו איתך בחייך ? ממש מצחיק בת כמה את.לא ממש ציינת. אם הייתי שוטר הייתי מכניס אותך לכלא על דברי הבל . ואולי שם היית מתפכחת. הרי זה ברור שיהיו חיכוחים בין אנשים שם. זה לגמרי טבעי . וטוב שיש אתגר וירובות בין אנשים שם זה כל המשחק. נכון שזאק קצת הגזים באיומו על קית' .ונראה לי שהוא יודע.עשה טעות אבל לא צריך להגזים כפי שאת אומרת .אני לא חושב זאק הפסיד במשחק בכבוד כיוון שהוא הודח לא על ידי המשחק אלא על ידי קית' שקיבל את הכוח.זה ממש לא פייר מצידם של אנשי התוכנית לעשות זאת . אני חושב שהם הבינו שעשו טעות נוראה שנתנו כוח כזה לקית' והחזירו את זאק שוב למשחק . אבל אז זאק טעה ונתן לכעס לשלוט עליו ואז לאנשי הסידרה לא היתה ברירה אלא אלא לסלק אותו . חבל שהוא לא הבין שהם רוצים אותו במשחק.הרי למה החזירו אותו ראשון? נמאס לשמוע אנשים אומרים איך את יכולה לאהוב את זאק או אלכס? אז אני מודיע לאותם אנשים תירגע מייד.אולי תתנו לעצמכם סתירה לפני ששואלים שאלה כזאת? כל אחד זכותו לאהוב מי שהוא רוצה ולא צריך להגיד לו אתה אידיוט שאתה אוהב את האדם הזה. האידיוט הוא בעצם מי שאומר את זה. תחשבו על זה. אני חושב שפרדייז הוטל ממש נפלא. כיוון שלכל אחד מהאמשים שנבחרו יש קסם אישי וממש לעיתים נדירות זוכים אנו לראות קבוצה כזאת. עוד עניין אני חושב שהישראלים צריכים ללמוד מהאמריקאים וללא לנסות לעשות דברים מדימיונם היבש. כמו למשל פרוייקט yהמשעמם והדוחה כל כך. לאנשים שם מה שה שיעמם לא היה להם כלום מה לעשות. בשביל מה לעזאל נעלו אותם בבית ? מה הם בבית כלא?? למה לעשות אם כבר תוכנית כמו העולם האמיתי . האנשים בפרוייקט y היו מאד נחמדים אך לא היה ביניהם כימיה בכלל ועוד שנעלו אותם בבית בלי לעשות כלום . טוב נעבור לעניננו ראיתם את התגובה של כולם שזאק חזר ? למה זה? כי הם יודעים שזאק יהיה להם איתגר ולכן הם נרתעו. כי זאק הוא גבר שלא ניתן לשלוט עליו כמו דייב למשל או החבר של הולי ששכחתי את שמו.למה הוא קיבל חסינות לא ללכת הביתה כיוון שהוא חלש והבנות יודעות את זה .אבל הוא לקח את זה כמחמאה .אבל הוא לא יודע מה מסתתר מאחוריי זה.הא הא.הבנות יודעות שמתי שהן רוצות הן יכולות להעיף את דייב או אותו קית' הוא הגבר האחרון שנשאר.אבל הוא מאבד שליטה כי שרלה וטרה יעיפו אותו גם.אני בטוח.בנות יותר חכמות.הם יודעות לשלוט עלינו הגברים. אני בטוח שקיבלתם פרספקטיבה חדשה קי נתתי לכם לחשוב על דברים שלא חשבתם . אשמח לתגובות על מה שאתם חושבים למה שאמרתי

Boran

New member
שמעת פעם על לשרשר?

פעם הבאה ההודעה שלך תימחק.

Nietz§che

New member
אני מניחה שההודעה מכוונת אליי... ?

לא לגמרי סגורה באיזו שפה היא כתובה, אבל אני אנסה לענות בכל אופן. כן, עבירה פלילית, איום פיזי ותקיפה. (לא משנה אם אתה נוגע בשד, ישבן, או אוזן של בנאדם, אם הוא אומר לך מפורשות שהוא אינו מעוניין בכך). אני לא ממש רואה את הרלוונטיות של גילי לכל הענין - אבל אני בת 18. אם היית שוטר, הייתי מנחשת שאתה ממחוז אילת.. ולא מתפלאה על המצב שם בימינו. לעומת איום פיזי ותקיפה - דברי הבל בפורום "סדרות מציאות" הם אינם עבירה פלילית. (למרות שמעניין את מי היו עוצרים אם כך היה הדבר). זאק לא מעט הגזים, הוא הגזים מאוד, הוא מגזים באופן כרוני. הוא יודע שהוא הגזים ? וואו - אני מה זה מרוצה, חבל לך על הזמן, עכשיו אני פשוט מתה על זאק. משהו משהו. קראת במקרה על המורה האנס? הוא מה זה מתחרט על מה שהוא עשה, הוא גם לא הצליח לשלוט בעצמו. נכון שזה מנחם אותך מאוד? הם החזירו את זאק לסדרה בשביל עוד טיפה אקשן, עוד קצת רייטינג, אני לא מאשימה את ההפקה.. אבל זה היה די אכזרי, אני מאמינה שהם בעצמם הבינו את זה. למה שאתן לעצמי סתירה ? אני נגד אלימות.. זה נכון שזכותך לאהוב את מי שאתה חפץ, אני פשוט מנסה להבין מהם מניעיך.. לא אמרתי לאף אחד שהוא אידיוט על כך, (נראה לי שאתה\ם מוכיחים את זה טוב מאוד בלי עזרה ממני...). אם קיבלתי פרספקטיבה חדשה ? לא ממש. נתת לי לחשוב על דברים שלא חשבתי עליהם? לא ממש. "קי נתת לי" כן.. אפשר להגיד. תוסיף א' שם באמצע.

למעלה