פרדייז הוטל 1\26

שירנלה

New member
../images/Emo12.gifשיגיע כבר מחר../images/Emo22.gif

איזה פרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ווווואווו!

christina20

New member
אהבתי את מה שקית אמר בסוף..

"מה אני חושב על כך שזאק לא יכול לחזור? שהעפתי אותו שוב"... גדול!!!!!!

Bellush

New member
פרדייס

מה הבולשיט לשרלה מגיע הבת זונה תמיד סכסכה בן כולם ו-וואלה אני יכולה להגיד לך שדזריה תפסהשכל ואת טום כבר לא רואים למרות שהוא כל כך חמוד!!!!! וזאק לא איים על אח של קית' הוא יאיים על קית' שכשהוא יבוא לאח שלו בארזונה הוא יראה אותו ועוד חמישים אנשים מבינה , אבל עדין הוא הגזים והוא מושלם זה לא משנה את העובדה שבשנייה הייתי מתחלפת עם איימי! בכל מקרה היה פרק חזק היום... בא לי כבר מחר!

תקראו..

אממ... אז הפרק היה מושלםםם,כמו כל הפרקיםם..! :) בתור אחת שמ-ת-ה על זאק, קצת התעצבנתי לראות אותו מתנהג ככה..לא לעניין בכלל, ובתור אחת ששונאת את קית' הוא התנהג ממש כמו גבר! הוא יצא סבבה ביותר.. לגבי אלכס,אני איכשהוא שמחה שאיימי גילתה שהוא לא בחר בה.. כי בואו נדבר תאכלס זה היה מכוער רצח! כמו שהיא אמרה,היא הגנה עליו ותמכה בו ב-110% למה הוא לא?! זה קצת מכוער..אבל בכללי הוא אחלה בן אדם..אהבתי רצח את הקטע שהוא אמר לשרלה שלום.. אוףףף הוא כזה פ'וציייי :)) אמנדה סתם מלקקת לבו.. היא פיספסה את הרכבת.. הוא עבר תחנה (אה אה איזה דימוי).. זאק ממש ממש מאוהב באיימי וממש שומר עלייה.. למרות הדיבור המסריח,הוא מת עלייה והם זוג מושלם ביחד..!! לגבי דייב אני חושבת שמגיע לו,כי הוא שיחק אותה חמוד והתברר שהוא מניאק!!ואני לא ממש מחבבת אותו.. וטרה, טרה ממש מסריחה באיזה חוצפה היא מתחרמנת עם אלכס ומעיפה אותו?!!? גנבים לא דוחים אותה?! מה נסגר?!?! בעעע הצביעות ממש בשמיים שם..!! קיצר בו ממש מותקק.. ואיימי וזאק מושלמים..!! נ.ב מישהו יודע עם זאק באמת הרביץ לקית' או שהם עשו סולחה??

תירגעו שנייה..

כולם סיכסכו. כולם שיחקו את המשחק וכולם רצו לזכות. אני לא אומרת שאני בהכרח בעדם אבל בגלל שלקית' ושרלה יצא טוב זאת לא סיבה לתקוף אותם.. זה קנאה קנאה!

סלקי

New member
מה זה הבולשיט הזה???

סליחה, אבל הכוסנים והכוסיות מארה"ב לא הבינו לאן הם נכנסים , או שמא ראשם נבוב מדי בשביל לראות שאם באמת רוצים להשאר במלון הנפלא באקפולקו עלייהם גם להיות נבונים ??? ובכן, יש שלושה אנשים ששיחקו אותה כמו שצריך ואלה דייב , שרלה וקית'- כל היתר ,כולל טרה הנתלת, הם אנשים חסרי תכלית במשחק. כן- משחק. ואומנם שרלה הברבי יצאה צבועה מהמשחק - אבל לא פחות מכולם זה לבטח! דזריה, מסכנה, היא יודעת שאין לה מצב להשאר אז היא מסתובבת אם אלה שלא כלואים בחדרים שלהם - אותו הדבר לגבי תום (וסמוקי). תראו, הרי ברור לכולם שהמשתתפים בתוכנית התחלקו לשתי קבוצות. שתי הקבוצות הללו בעלות אנלוגיה כמעט ישירה לתקופת בית הספר- המקובלים והלא מקובלים - תופעה המוכרת לכלל. אם יש לכם מעט שכל בקודקוד אז לבטח תבחרו בצד הנכון לצדד. ובכל מקרה, לדעתי האישית שרלה דייב וקית' ראויים להערצה

EdgeHead

New member
מסכים

עד כמה שאני שונא את שרלה,אני רוצה שהיא תנצח במשחק..כי אין מישהי אחרת שמגיע לה יותר ממנה,כולן צבועות שחושבות את עצמן למלכות לגבי דייב וקית',אני עדיין לא יודע מי מהם..אני מקווה שבו יחזור מחר ויעזור לי לשנות את הכל,לדעתי הם יחזירו או את בו או את מתיו מהבנות דייב וקית' ינסו לבחור במישהי שלדעתם לא תהווה איום (בטח קוויטה) ומבחינתי,הכל,רק לא כריסטין או טוני

תגוביישןןןןן

סליחה אבל שרלה אף פעם לא סיכסכה..... היא אמרה את מה שהיה לה להגיד והייתה נגד אנשים מסויימים אבל היא אף פעם לא סיכסכה כי גם אם היא רצתה היא לא יכלה כי כולם היו נגדה את מבינה... ובלי שום סיבה בכלל!! כאילו מה זאת אשמתה שהיא באופי שלה לא בליינית כמו אלכס? או פרובוקטיבית כמו קריסטין?.... לא זאת לא אשמתה אז שיקבלו אותה כמו שהיא ושלא יתלוננו שהיא אחרי זה יורדת עליהם ובצדק... וזאק כמה שהוא נשמה הוא ממששש הגזים עם הדיבור שלו...!!!!!!!!!!!!!!!!! ברוררר שהייתי מתחלפת איתה............... וואיייייייי בשביל אחד כזה.... הייתי ממתנת אותו קצת ויאללה לחופה חחח!!

little Jasmine

New member
זה בשבילך ובשביל כל מאוהבות זאק..

צריך להיות ממש מטומטמות בשביל לאהוב את זאק... הבנאדם הוא חתיכת אפס מאופס , הוא פשוט היצור הכי עלוב שראיתי במימי... מה יש לאהוב ביצור שמקנא, לא יודע לדבר, משחק אותה עורכדין, מאיים במכות כמו ילד בן 5 , ולא יודע להפסיד בכבוד??????????? הוא מממש לוווווווווווזר הגבר היחידי בפרדייז ששווה הערכה , הערצה , התאהבות ..או מה שזה לא יהיה זה - בו !

TheSegal

New member
כל הכבוד !!!! ../images/Emo24.gif

זאק לא גבר !!!! אז יש לו כמה שרירים מנופחים !!! הוא לא מצחיק, לא שנון, לא חכם, ולא ערמומי....אני מעדיפה את קית' אפילו שהוא גם לא יפה...לפחות יש לו שכל והוא לא מאיים על כל דבר שזז...

טיליה

New member
../images/Emo45.gif סופסוף...

די כבר עם הילדות הקטנות האלו שמעריצות זאק .. כנראה שהעתיד שלכן להיות עם בעל מכה... כי זה בטוח מה שזאק יהיה!

קית הוא המלך!!!!!!!!!!

יאללה איזה בן אדם תותח!!!איזה פרק סוף הדרך... כשהוא אמר "העפתי אותו שוב" אני כל כך צחקתי ,לא יכול להוריד את החיוך מהפנים... אין הוא הההההמלך!!!!

סלקי

New member
מה נסגר?!

סליחה, אבל הכוסנים והכוסיות מארה"ב לא הבינו לאן הם נכנסים , או שמא ראשם נבוב מדי בשביל לראות שאם באמת רוצים להשאר במלון הנפלא באקפולקו עלייהם גם להיות נבונים ??? ובכן, יש שלושה אנשים ששיחקו אותה כמו שצריך ואלה דייב , שרלה וקית'- כל היתר ,כולל טרה הנתלת, הם אנשים חסרי תכלית במשחק. כן- משחק. ואומנם שרלה הברבי יצאה צבועה מהמשחק - אבל לא פחות מכולם זה לבטח! דזריה, מסכנה, היא יודעת שאין לה מצב להשאר אז היא מסתובבת אם אלה שלא כלואים בחדרים שלהם - אותו הדבר לגבי תום (וסמוקי). תראו, הרי ברור לכולם שהמשתתפים בתוכנית התחלקו לשתי קבוצות. שתי הקבוצות הללו בעלות אנלוגיה כמעט ישירה לתקופת בית הספר- המקובלים והלא מקובלים - תופעה המוכרת לכלל. אם יש לכם מעט שכל בקודקוד אז לבטח תבחרו בצד הנכון לצדד. ובכל מקרה, לדעתי האישית שרלה דייב וקית' ראויים להערצה

סלקי

New member
אופס.. ../images/Emo12.gif

ואגב- לא זכור לי מי כתב אבל- שרלה קית' ודייב עושים את המשחק לטוב ביותר איימי, הגמדה הממורמרת , סתם מכערת שם את האווירה וגם את הנוף.זאק, תעשו לי טובה, האם יכול להיות קיים יופי יותר שטחי? עשו לי טובה, בגן חיות יש קופים יותר שווים ממנו. זה רק אני או שטוני דומה לפיל או לכל בהמה גסה אחרת ? אוי, קית' "שוב העפתי אותו" יציאה טובה ...

הפרק לא היה משהו בכלל!.. ציפיתי

ליותר... זה קצת עצוב שזאק לא יכול להיבחר כי אם הוא היה מגיע לפרדייס הדברים היו משתנים... אבל בגלל שהוא לא יכול אז אני הייתי רוצה שבו יגיע.. הוא שיחק הכי נקי שיש!.. ומגיע לו להישאר עוד בפרדייס!.. והבנות!?.. ת'אמת אין לי מישהו מעודף

יודעים מה ממש ממש עצוב?

שאנדון הזה עכשיו מלקק להם ת'תחת.. אין לי שום הבטחה זה רק הרגשה שהוא יבחר כמתחרה והמסכנים יפלו בפח.. לא ראיתי את הפרקים הראשונים בסדרה..אז לא הכרתי אותו אבל מהיומיים האלה שהוא פה? אני לא סובלת אותו#$% גרר.. חח :)

TheSegal

New member
למה להתעצבן חמודים שלי???../images/Emo6.gif

98% מהאנשים בפורום (תמיד יש יוצאים מהכלל) היו מתנהגים כמו קית' ושרלה ודייב, למה ??? כדי לנצח במשחק !!! אני לא אוהבת את חבורת הותיקים כי הם הפכו את זה מפרדייז הוטל ל: popular group hotel והוציאו הכל מפרופורציות. אשר לקית'...תמיד הערכתי אותו על האומץ שהיה לו לצאת מול קבוצה חזקה ומאוגדת אבל אחרי היום, אחרי האיפוק מול זאק (וזה היה איפוק...אם במקומו זאת הייתה טוני היינו זוכים לקרב אגרופים) אני ממש מעריצה את הבן אדם. והכי מגעיל זה שלאחר שנאמר ל"חוזרים" שהם צריכים להתנהג יפה פתאום חלקם נהיו "נופת צופים"...אם זה לא צבוע אז אני לא יודעת מה...ואם אנדון הולך לעשות את מה שאמרו שהוא יעשה (לא ספויילר...הקריין אמר) אזי הוא גרוע יותר מכולם !!! ובוז לכל הותיקים...
אני אישית אובהת את קית' מיום ליום בגלל הערמומיות והבגרות שהוא גילה היום ובמיוחד בגלל ההערה הסופית (חבל שאיימי לא הייתה שם
) קחו את זה בקלות ותמשיכו להנות

למעלה