פרדייז הוטל 1\26

fuzen

New member
זאק ענק!!ומי שחושב אחרת מצבו בקאנטי

אני לא יודע מה כל אחד שונא אותו! זה שיש לו התנהגות ילדותית זה בגלל התלהבות לחזור בידיעה שיש לך את הכח השולט במשחק!(מה שביעקרון אין להם-כי הם עוזבים בקרוב) אני חושב שכולכם סתם נגררים מהדעות של אחרים! רק אחד מתחיל לשנוא אותו ואז כולם ככה! אני מאמין שאם שרלה הייתה עם המקוריים היא לא היתה מתנגדת למה שהם עושים! אותו דבר קית טרה ודייב!!

חח איזה בולשיט!!

אני לא מבינה מה את כל כך אוהבת אותו??? פאקקקק.., הוא סתם פרצוף יפההה ויש אנשים שיגידו שגם זה לא... הבנאדם ל-ו-ז-ר!!!! הוא ילד קטן שמשחק אותה גדול.. כל דבר אצלו פותרים במכות.. אתמול קית' יצא כל כך וינר כשהוא קם והלך ולא שמע את הזיוני שכל שלו!! כי הילד אשכרה מזיין בשכל!!, כל מה שהוא רוצה לעשות זה לתקוע איזה שפיץ בקית' המסכן שכולה משחק את המשחקק!!! למרות שאני בעד המקוריים ואני לא בדיוק מחבבת את החדשים.. אני פשוט לא מסכימה עם ההתנהגות של זאק! היא נראית לי ילדותית ולא מתאימה למשחק.. טוב מאוד שהוא לא מועמד להחזרה..!!

•ReA•

New member
../images/Emo104.gifזאק אדיוט../images/Emo4.gif

בשביל מה הוא מתחיל עם קית'?? מה הוא מקנא בו כי הוא הלך וקית' נשאר?? הוא בא לשם בשביל להרגיז ומגיע לו שהוא לא יוכל להתמודד על השארות בפרדייז, ככה לא צריך להתנהג. הסיבה שכל הרביעייה שונאת את קית' זה בגלל שהם צריכים להיות ביחד, מאוחדים, אם זאק יורד על קית' צריך לצפות מדייב שרלה וטרה לעזור לקית' ולא לעמוד בצד ולהסתכל.

יש לי שאלה בקשר לזאק...

קראתי באתר כלשהו שזאק הומו. אם זה נכון תביאו לי הוכחות לזה כי הוא יוצא עם איימי והם "אוהבים"... אז בבקשה תגידו לי אם זה נכון ואם כן תביאו הוכחות...

נראה לך?!? מה זה השטויות האלה?!?

יש ראיונות של זאק שהוא אומר שהוא ואיימי ביחד.. ואת לא רואה ת'תוכנית?!! הוא התוודה שהוא אוהב אותה!!!!!!!!!! הוא היה חשפן פעם.. אבל הוא בהחלט לא הומו!

אז זהו שלא!

שלחו לחברה שלי סרט פורנו בו זאק מזייןגבר בתחת... אז תעשי לי טובה אני לא ממציאה את זה וחוץ מזה זה היה כתוב באתר הרשמי של פרדייז הוטל! ומה ניראה לך שאני כל כך משועממת כדי להמציא שהוא הומו???

LOVEtheMcMAHONS

New member
יש לי שאלה לנועה הכוסית

יש כרגע בעמוד הראשי של הפורום 6 (שש !!!) שרשורים בנושאי פרדייז הוטל. למה לא לשרשר ? למה לא לקרוא את החוקים של הפורום ? אם כל הכובד לצופי פרדייז הוטל ויש כבוד, נמאס לראות את הבלגאן הזה. מעבר לעשרות הסקרים הריקניים שאתם פותחים, והשרשור הלגיטימי של הפרק היומי, למה לפתוח שרשור על כל שאלה בנושא ?

sishan1

New member
איזה אנשים...

זה ממש פאתטי להתלהב מבחור כל כך אינפנטילי!!!! ובכלל...האנשים האלה מראים רק רוע, מעניין איך אתה היית מגיב אם היית צריך להתמודד מולו.....עדיין היית מפרגן לטמבל הזה?!

susik85

New member
זאק בן אדם דפוק

קית לא עשה לו כלום, זה רק משחק וזכותו להעיף אותו, אז מי זה לעזעזל זאק שיבוא אחרי זה ויתנפל על קית? ויתחיל לרדת עליו. כאחד שלמד בבית ספר לא ממש חביב ,ושהלך מכות פעם או פעמיים אני יכול להגיד לך שרוב האלימות מתחילה באנשים כמו זאק ובגללם. הוא פשוט בן אדם אפס שבגלל שהוא גדול מבחינה חיצונית אז הוא חושב שמותר לו הכול ולכן הוא מתנהג כמו ילד בן 6. אני אישית שונא אנשים כאלו שמתחילים להתלהב על אנשים אחרים סתם ומחפשים סיבה לריב. עכשיו אני לא מדבר על זה שהוא צבוע,מפגר שהיה מת להיות במצב של קית. ובגלל שהוא מריר ודפוק אז הוא פתאום עושה את עצמו צדיק גדול ומסית את כולם נגד קית. לכן אני באמת לא מבין איך אפשר אפילו לחבב אנשים כמו האפס הזה, ולדעתי מי שאכן אוהב אותו הוא לפחות על פי דעתי בן אדם דפוק שמראה על אישיותו ה"מאד חכמה".

שירנלה

New member
תראה../images/Emo26.gifיש כמה צדדים לעניין

אני לא אגיד כלום על אלה שאוהבים את זאק. כי זה מדבר בעד עצמו. מה שכן, ניתן להבין שזאק הוא דמות מאוד משלה. הוא בא בהתחלה, כולו מנופח מעצבן וטוב בא נודה בזה-זבל. והוא יעני חזר גבר אוהב שמתגעגע לאהובתו, מה שיכול לגרום לכמה בנות עם נו טוב-אופי קל להשפעה, לחשוב שהוא נסיך החלומות, עם או בלי הסוס. בכל אופן, הוא סתם מנופח, טיפש ואפס, שמחזיק מעצמו כי אף אחד אחר אף פעם לא החזיק ממנו, והוא בדיוק צריך מישהי כמו איימי שמקשיבה לזיבולי השכל שלו על כמה הוא אהוב וחכם וכל אמריקה אוהבת אותה (ממש אמריקה מאוהבת), ותהנהן על כל מילה שהוא מוציא מהפה, כי הוא נותן סימנים של אהבה. מעניין דרך אגב אם הם עדיין יחד, או שהוא העיף אותה בשביל מישהי אחרת שאותה הוא יוכל לקלל. ודרך אגב, איימי מתנהגת כאילו היא לא רוצה שיעבדו עליה, ולא אוהבת שקרנים, כשהיא מאוהבת באחד. לא נראה לכם מוזר

bar26097

New member
עובדה

היא יכלה מאוד להתאמץ ולא עשתה את זה אז שט דה פאק אפ

למעלה