פרדייז הוטל 1\26

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifק'ית שחקן מעולה..

בגלל זה אני שונא אותו...
אולי הייתי מתנהג כמו ק'ית...אבל כמו שרלה ודייב...נוט א צ'אנס...

להגיד את האמת...

אני הייתי עושה הרבה בשביל לנצח אבל באותו זמן גם הייתי מתנהגת ביושר... למשל אם ההיתי קית' לא הייתי מעיפה את זק בל סיבה ישר על ההתחלה ועד מאיימי כי יש להם משהו מיוחד..הייתי מעיפה אותו אחרי זה...אחרי שתהייה לי סיבה...... אני חושבת שאם הייתי שם הייתי שילוב חמוד של טוני איימי סקוט וזאק!(אני יודעת שכולם מקוריים אבל זה נכון לגבי זה לא בגלל שאני שונאת את ארבעת הדו פרצופיים) וכמו שאישה חכמה אמרה היום "עדיף את טום וסמוקי"

susik85

New member
עד כמה דפוקה את?

אם אישה חכמה בעיינך היא אחת כמו כריסטין, אשר לא רק שיש לה אפונה במקום שכל, אלא היא גם כלבה, זונה, ומתנהגת חרא לאנשים אז את במצב קשה ואני משתתף בצערך. אני פשוט לא מבין איך אפשר לחבב אנשים כמו איימי ,כריסטין,טוני או זאק.

תגיד לי? אתה אנלפאבית????

אתה ראית את המילה כריסטין אצלי בהודעה????? אני לא אוהבת את כריסטין בכלל!!!!!

susik85

New member
את ציטתת את כריסטין

בסוף כתבת :"שכמו שאישה חכמה אמרה מגיע לטום וסמוקי לזכות" היחידה שאמרה את זה היא כריסטין כשהיא דיברה עם אנדון,ולכן ההנחה לכך שהתכוונת אלייה. קפיש?

אהההה סבבה...

כן התכוונתי למה שהיא אמרה...אבל אני לא אוהבת אותה... היו לה כמה משפטים הגיוניים במשחק... קורה...

tintin5

New member
פרדיז בישראל

לפני שבועיים היתה איזו ידיעה במעריב שיהיה פרדיז הוטל בארץ...לא יכולה לחכות...מישהו יודע מתי מתחילים האודישנים?

מישהו יודע למה???

מיההו יודע למה אח של קית' עובר לאוקלהומה (או מדינה אחרת מפגרת?) ומאיפה זאק יודע את זה? קית' דוגמן נעלים???????????

חח מה שהכי ניקראתי היום שזאק

הסתלבט על קית חח שכחתי מה הוא אמר סעמק חח אני מפחד משהו איך שהוא חיקה תקול שלו ניקראתי חח איזה מניאק..

פרדייז הוטל=בעל זבוב

כשהכח עולה לאנשים לראש, זה מה שקורה. אגב, יש פה עדיין מישהו שעדיין מחבב את זאק הדפוק והאידיוטי????

../images/Emo13.gifזאק השווה

הייתה תוכנית קורת של החיים כמה צחקתי בה...זאק כפרה עליך אתה חתיךךך אלכס השווה שלי הייתי עושה לך טובה...איימי יחמודה אני אוהבת אותך שרלה מסכנה אחת לא היית רוצה להיות במקומך יכוסית אחת... קיצור סדרה או תוכנית בת זונה

mmeny

New member
שרלה משניאה את עצמה מיום ליום

המשעממת הזאת יוצאת סופר רע,אחרי שאתמול לילכה על דייב שמגן עליה כמו אביר לבן,והיא פולטת שהוא כבר שבועיים מגן על איימי,היא יושבת בחדר כמו בכיינית מסכנה לא יוצאת מהחדר בלי שמירה צמודה משני הצדדים ומאיימת שהיא פורשת,כאילו הלו כולם יודעים שתמכרי תאמא שלך לזכות בסידרה.

shvatai

New member
שרלה שולטת !!! והנה מה אני חושב

כל החבר'ה האחרים כאלה רעועים נפשית ! ועם אופי כזה מסריח ומגעיל דגש על- איימי הדפוקה שרואים עליה ישר שאם היא נשארת עם זאק אחרי שהתוכנית נגמרת היא הולכת לחטוף ממנו (תרתי משמע), זאק השלוך והאלים, הולי טיפשה קצת אבל חמודה עם "חזה שלא כזה", טרה חמודה אבל היא צריכה לפתוח קצת יותר תפה ולהשתיק אותם,דייב.................... פוליטקאי מכוער, קצת טיפוח יעזור לו (גם אם מדובר באיזה ניתוח פלסטי 1 או 2) אנדון- כל מה שיש לי להגיד זה בעע (קעקוע מעפן ביותר!) אמנדה חמודה אבל היא באמת בחורה מתוסבכת שכל החיים שלה סובבים במסרים כפולים בחורה בכלל לא מובנת ולא החלטית! קודם מחליטה ללכת עד השקיעה עם האקס אחר כך מבקשה ניסיון שני עם בו... WHATS UP WITH THAT ?! טוני יא אלוהים אם את לא בחורה עשירה ומיליונרית אני לא יודע איזה מקום עבודה ציבורי יחזיק בך, קשה לה להסתדר עם אנשים שונים ממנה וכאלה שלא נחשבים כיפיים וקוליים. כריסטין ?! היא לא יכלה לציין זאת יותר טוב באחד הפרקים הראשונים "אני בחורה שלא כל כך מביעה רגשות"- דבר שאומר עליה הרבה וחבל שכך העיקר היא שרמוטה מזדיינת... מי עוד ?! מלאני... ממ אותה לא ממש הספקתי "להכיר" כי התחלתי לראות תתוכנית אחרי פספסוס של כמה פרקים- היא נראית חמודה ולא כל כך מלוכדת עם החבורה "המקורית" אבל אי אפשר לדעת... עם ההצהרה שהיא עשתה היום בתוכנית לגבי סקוט... סקוט הוא נשמה של בחור קאויטה נשמה של בחורה פשוט מתוקה- בדיוק הטעם שלי מבחינה חיצונית מאט... פלרטטן גדול אלכס נחש מתחת לקש ! ואחרונה חביבה אמנדה המנחה עם קצת יותר ציצים היית עושה לי את זה... והמבטא הבריטי (?!) היא מתוקה לאללה ! זה מה שהיה לי להגיד ביי לילה טוסט

shvatai

New member
קוראים לי שי ואני מ-כ-ו-ר !!!!!!!!!

לפרדייז הוטלללללללללללללללללללללללללל חחח יש למישהו מושג אם מתוכנן או הולכת להיות עונה נוספת של פרדייז הוטל באמריקה ?! או משהו בסגנון ??? מי שיכול להביא פרטים מפורטים אז תודה !

למעלה