פעם חשבתי שאני שונא את כל העולם. היום אני כבר מבין שאני שונא בעיקר את עצמי.

מצב
הנושא נעול.

ai27

Well-known member
אני לא בטוח ,הוא בדברים מסוימים מאוד ישר איתנו בגלל שהוא מרגיש מוגן ע"י ההורים שלו עם הכסף ,מהבריאות,ההצלחה עם נשים והיופי(לכאורה) שלו.
אז אין לו בעיה לחשוף חולשות.
זה לא משהו מכוון. החולשה שהוא חושף, היא דיכאון כבד.
גם ההצלחות - הם לא של ההורים שלו. הן של סבא שלו. בגלל זה ההורים לא יכולים לנשל אותו

אני מכיר משפחה כזאת,
הידיעה ששום דבר שלא תעשה, לא תוכל להכניס יותר כסף ממה שירשת, משבשת את הבן-אדם
חוץ מזה אל תשכח שהוא לא עבד/עובד.
אז למרות שהוא מסביר את זה יפה מאוד בצורה לוגית למה כדאי קודם ללמוד משהו מועיל ורק אח"כ לעבוד
בו ולא להיות סתם עבד בשכר מינימום - עמוק בפנים הוא יודע שזה לא בדיוק ככה.
הוא לא כמוך שבאמת למדת משהו מועיל,הוא לומד פסיכולוגיה - מדעי הדשא/לימודי אויר וכו'
פסיכולוגיה זה מקצוע מבוא סביר לגמרי. גם החלום שלו להיות קליני הוא מקצוע טוב
הבעיה היא רק שהפנטזיה לא תואמת את המציאות, והוא מתקשה לבצע התאמות [לשפר ציונים או לעשות אפיק מעבר]
בנוסף חסר לו מאוד קשר עם אנשים.
הרבה פסיכולוגים הגיעו לתחום דווקא בגלל חוסר.
האדם השלם, לא רואה בפסיכולוגיה [היכולת להבין אנשים] משהו מאתגר שצריך להקיש לו את חייו,
צריך שריטה כלשהי
עבודה הייתה עוזרת לו בקשר אנושי - היתרון הגדול שלו ,מחזקת את הביטחון העצמי שלו
לחזק את האגו שלו אפשר רק עם תסביך אלוהים
ומפחיתה את הרכבת הרים הנפשית שדיברת עליה.
יש תרופות מאזנות.
הוא בעצמו אומר שהתקופה הכי טובה שלו הייתה בחטיבת הביניים והתיכון.
ברגע שהוא הפסיק את הקשר האנושי היומיומי הוא דעך.
לא בגלל אובדן הקשר - אלא בגלל אובדן ההצלחות.
עבודה בינונית לא הייתה תורמת, כי מטבעןהן בינוניות
אבל דווקא במשרות סטודנט מקצועיות - יכולים לקבל הצלחה ותובנות מרתקות

החולשה שהוא חושף, היא דיכאון כבד.
אם היה לו דיכאוןן כבד לא היה יכול ללמוד באונ' הפתוחה,לא לשאול אותנו שאלות כאן בפורום,להשתחצן, ובכלל כמעט לתפקד.

גם ההצלחות - הם לא של ההורים שלו. הן של סבא שלו. בגלל זה ההורים לא יכולים לנשל אותו
מאיפה אתה יודע מה תגיד הירושה?

אולי הסבא הוריש הכל לילדים ולא לנכדים.

עד עכשיו "בכתביו" הוא לא נתן שום רמז שהכסף מדלג על ההורים וחלק משמעותי עובר ישר לנכדים.

ההפך הוא מתגאה שהשושלת ממשיכה ללא תקלות.

אם מדובר ב"ירושה סטנדרטית" של אדם עשיר הרוב ילך לילדים.

לנו הוא משתחצן שהוא שולט על ההורים שלו אבל לדעתי עמוק בלב הוא מתחנף אליהם

ולכן נשאר בדירה - הוא מפחד שאם יעבור מהדירה יקבל פחות כסף מהירושה אז הוא מהסס להראות עצמאות.

אני מכיר משפחה כזאת,
אם יש לך בעיה נפשית...

אם אין לך אז ההפך תשמח שבגלגול הזה אתה לא נאלץ להתמודד עם בעיות כספיות ותפנה

לעיסוקים אחרים.

פסיכולוגיה זה מקצוע מבוא סביר לגמרי.
לא מקצוע מבוא לפי הזמן שצריך להקדיש לזה בשביל לקבל את התעודה של פסיכ' מוסמך.

האדם השלם, לא רואה בפסיכולוגיה [היכולת להבין אנשים] משהו מאתגר שצריך להקיש לו את חייו,
צריך שריטה כלשהי
השריטה שיש לו זה הפחד לאבד את הכסף שכבר יש.

הוא מבין שאם יש הרבה כסף, עדיף כמו יורש ממוצע, להשקיע בשימור הכסף ולא בניית משהו חדש.

ולכן הסיפורים של "שאני אהיה עשיר" זה שקרים שהוא מספר לעצמו בשביל להסביר איך "עוד רגע"

הוא גם הולך להרויח המון והוא לא רק ניתלה על הכסף של המשפחה.

דרך הפחד הזה אפשר לראות את כל המעשים שלו באור אחר.

הרי ביחסים בין אנשים הוא מצטיין(מקרה "המלאה והבריכה" ועוד סיפורים אחרים) אז למה לעזאזל ללכת לפסיכולוגיה?

הוא גם אמר שהוא לא באמת אוהב את התחום.

ai27

Well-known member
אם היה לו דיכאוןן כבד לא היה יכול ללמוד באונ' הפתוחה,לא לשאול אותנו שאלות כאן בפורום,להשתחצן, ובכלל כמעט לתפקד.
אתה רואה שלפעמים הוא מתפקד ולפעמים הוא קורס. הרי לרוב הוא לא שאל שאלות
מאיפה אתה יודע מה תגיד הירושה?
אולי הסבא הוריש הכל לילדים ולא לנכדים.
עד עכשיו "בכתביו" הוא לא נתן שום רמז שהכסף מדלג על ההורים וחלק משמעותי עובר ישר לנכדים.
ההפך הוא מתגאה שהשושלת ממשיכה ללא תקלות.
במצב כזה, זה לא נפוץ שהורים מנשלים את הנכד - וגם הוא אמר שהציפיה הייתה שהוא יקבל את הכסף.
אולי היו תנאים, ואולי הם הציבו תנאים משלהם - אבל הכסף יגיע אליו בסוף
אם מדובר ב"ירושה סטנדרטית" של אדם עשיר הרוב ילך לילדים.
לנו הוא משתחצן שהוא שולט על ההורים שלו אבל לדעתי עמוק בלב הוא מתחנף אליהם
ולכן נשאר בדירה - הוא מפחד שאם יעבור מהדירה יקבל פחות כסף מהירושה אז הוא מהסס להראות עצמאות.
בגלל שאתה אנטי-נטלי, אתה מניח שהורים יגנבו כסף מהילד שלהם
אבל זה לא נפוץ בכלל
אם יש לך בעיה נפשית...
אם אין לך אז ההפך תשמח שבגלגול הזה אתה לא נאלץ להתמודד עם בעיות כספיות ותפנה
לעיסוקים אחרים.
זה לא באמת עובד ככה.
תחשוב על כל השחקני הצעירים שמרוויחים הון ואז הופכים למסוממים כשהם גדלים
הבעיה של עודף-כסף היא אמתית. שאדם שם כסף בתוכנית חיסכון עם קצבה, ואף עבודה לא תביא לו אותה משכורת כמו הקצבה

אבל הציבו לו תנאים - חייב לסיים תואר, חייב להשיג מקצוע,
כדי שהאישיות שלו תתעצב ולא תהיה מושחתת לחלוטין
הוא מבין שאם יש הרבה כסף, עדיף כמו יורש ממוצע, להשקיע בשימור הכסף ולא בניית משהו חדש.
ולכן הסיפורים של "שאני אהיה עשיר" זה שקרים שהוא מספר לעצמו בשביל להסביר איך "עוד רגע"
האמת היא שזה דווקא די קל - לא חסר תוכניות מניבות קצבה, שישאירו אותו מסודר והוא יחייה רק מחלק מהתשואה
דווקא התכנונים המשוגעים שלו מייצרים חשש שהוא ישרוף את כל הכסף על "אפוני-קסם"
אם הוא היה מציג תוכנית שפויה היו כבר מעבירים לו חלק
הרי ביחסים בין אנשים הוא מצטיין(מקרה "המלאה והבריכה" ועוד סיפורים אחרים) אז למה לעזאזל ללכת לפסיכולוגיה?
פסיכולוגיה קלינית, זה הטופ של התחום, ובגלל המאניה קשה לו להודות שהוא לא ילך לטופ
גם אם אין לו אופי "טיפולי"

אז או שהוא נמשך לתחום כדרך ל"טיפול עצמי",
או שמדובר בצורך להבין אנשים טוב יותר

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מאניה דיפרסיה
יש לו התקפי מאניה
ויש לו התקפי דיכאון
לא. הנה ההסבר האמיתי:

אתם לא צריכים לדאוג לי. הכול בסדר. סליחה שהדאגתי אתכם. אלו היו ניסויים בשביל הספרים שלי. מזימתו הגדולה של מח"פ נחשפת. כל הפרטים בפנים. כנסו. | תפוז פורומים

ואתה, לא תדע לזהות בן-אדם עם מאניה-דפרסיה גם אם תכיר כזה ותדבר איתו במשך שנים. וזה קרה לך.
זה לא משהו מכוון. החולשה שהוא חושף, היא דיכאון כבד.
אני מזכיר לך שאני ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף שנמצאת כבר דורות באקדמיה; בלונדיני בהיר עיניים בגובה 1.88 מטר, נצר לשושלת ארוכה של אנשי החברה הגבוהה, גיבורי מלחמה, רופאים, אנשי עסקים מולטי-מיליונרים וספורטאים בינלאומיים זוכי פרסים שכתבו עליהם בעיתונים בכל העולם.

אם אני הייתיי בדיכאון כבד, כל השאר היו מתאבדים.
סבא הוא זה שעשה את עיקר הכסף, אבל זה לא אומר שלא נעשה עוד כסף על-ידי עוד אנשים בעץ המשפחתי. 13 שנה לפני מותו של סבא, סבתא לדוגמה הורישה מיליון שקל ודירה.

באשר להורים שלי, הם מוצלחים מאוד. אמא היא אשת החברה הגבוהה המתרועעת עם אנשי עסקים וחברי כנסת, ואבא הוא ספורטאי בינלאומי זוכה פרסים שכתבו עליו בעיתונים בכל העולם.

רק בשביל לסבר את האוזן, לפני כשנתיים כתב לאמא באינסטגרם כוכב קולנוע מאמריקה שעמוד הויקיפדיה שלו קיים ב-80 שפות והיא אפילו לא טרחה לענות לו, ולאבא היה ארגז של גביעי ספורט מכל העולם.
אני מכיר משפחה כזאת,
שטויות במיץ. אני אהיה הרבה יותר עשיר מסבא.
פסיכולוגיה זה מקצוע מבוא סביר לגמרי. גם החלום שלו להיות קליני הוא מקצוע טוב
הבעיה היא רק שהפנטזיה לא תואמת את המציאות, והוא מתקשה לבצע התאמות [לשפר ציונים או לעשות אפיק מעבר]
הבעיה היא שאתה לא מבין איך הדברים האלו באמת עובדים.
צריך שריטה כלשהי
אני לומד פסיכולוגיה כי אני הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של התחום.
לחזק את האגו שלו אפשר רק עם תסביך אלוהים
אני מבין שמבלי לנקוב בשמו, אתה מייחס לי את התסביך הנרקיסיסטי השני החמור ביותר. גם החבר יבגני ייחס לי אותו מבלי לנקוב בשמו.

__צילום מסך_6-7-2025_11921_www.tapuz.co.il.jpeg

למה שאתם מייחסים לי קוראים "נרקיסיזם אפל". זה לא תת-סוג כמו מה שזאת הפרעת אישיות נרקיסיסטית מעורבבת עם הפרעות נפשיות אחרות, בעיקר הפרעת אישיות אנטי-סוציאלית, וייתכן שתסמינים של דברים נוספים.

אז בואו נראה. יש לי הפרעת אישיות נרקיסיסטית, הפרעת אישיות אנטי-סוציאלית ואת מחלת הנפש המאניה-דפרסית. מגניב. עוד משהו?
לא בגלל אובדן הקשר - אלא בגלל אובדן ההצלחות.
באו חברים חדשים אחרי אובדן החברים מהבית-ספר. לא חסר לי קשר אנושי.
אתה רואה שלפעמים הוא מתפקד ולפעמים הוא קורס. הרי לרוב הוא לא שאל שאלות
לא.
זה לא באמת עובד ככה.
תחשוב על כל השחקני הצעירים שמרוויחים הון ואז הופכים למסוממים כשהם גדלים
הבעיה של עודף-כסף היא אמתית.
בגלל זה צריך להיות מורגלים בכסף וכוח מגיל צעיר, כדי לא להיתקל בזה לראשונה בבגרות ולהשתגע כמו מה שקרה למשה.
אבל הציבו לו תנאים - חייב לסיים תואר, חייב להשיג מקצוע,
לא.

למרות שאחת החברות העשירות שלי עשו לה את זה. הסבתא כתבה בצוואה שהיא צריכה להוציא תואר ראשון עד גיל 25 אם היא רוצה את הכסף.
האמת היא שזה דווקא די קל - לא חסר תוכניות מניבות קצבה, שישאירו אותו מסודר והוא יחייה רק מחלק מהתשואה
דווקא התכנונים המשוגעים שלו מייצרים חשש שהוא ישרוף את כל הכסף על "אפוני-קסם"
:confused:
פסיכולוגיה קלינית, זה הטופ של התחום, ובגלל המאניה קשה לו להודות שהוא לא ילך לטופ
גם אם אין לו אופי "טיפולי"

אז או שהוא נמשך לתחום כדרך ל"טיפול עצמי",
או שמדובר בצורך להבין אנשים טוב יותר
אני הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של התחום. לכן מקומי הוא בפסיכולוגיה וגם בפסיכולוגיה קלינית. אני לא צריך אופי טיפולי. אני גדול התיאורטיקנים בפסיכולוגיה בכל הזמנים.

נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
לא. הנה ההסבר האמיתי:

אתם לא צריכים לדאוג לי. הכול בסדר. סליחה שהדאגתי אתכם. אלו היו ניסויים בשביל הספרים שלי. מזימתו הגדולה של מח"פ נחשפת. כל הפרטים בפנים. כנסו. | תפוז פורומים

ואתה, לא תדע לזהות בן-אדם עם מאניה-דפרסיה גם אם תכיר כזה ותדבר איתו במשך שנים. וזה קרה לך.

אני מזכיר לך שאני ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף שנמצאת כבר דורות באקדמיה; בלונדיני בהיר עיניים בגובה 1.88 מטר, נצר לשושלת ארוכה של אנשי החברה הגבוהה, גיבורי מלחמה, רופאים, אנשי עסקים מולטי-מיליונרים וספורטאים בינלאומיים זוכי פרסים שכתבו עליהם בעיתונים בכל העולם.

אם אני הייתיי בדיכאון כבד, כל השאר היו מתאבדים.

סבא הוא זה שעשה את עיקר הכסף, אבל זה לא אומר שלא נעשה עוד כסף על-ידי עוד אנשים בעץ המשפחתי. 13 שנה לפני מותו של סבא, סבתא לדוגמה הורישה מיליון שקל ודירה.

באשר להורים שלי, הם מוצלחים מאוד. אמא היא אשת החברה הגבוהה המתרועעת עם אנשי עסקים וחברי כנסת, ואבא הוא ספורטאי בינלאומי זוכה פרסים שכתבו עליו בעיתונים בכל העולם.

רק בשביל לסבר את האוזן, לפני כשנתיים כתב לאמא באינסטגרם כוכב קולנוע מאמריקה שעמוד הויקיפדיה שלו קיים ב-80 שפות והיא אפילו לא טרחה לענות לו, ולאבא היה ארגז של גביעי ספורט מכל העולם.

שטויות במיץ. אני אהיה הרבה יותר עשיר מסבא.

הבעיה היא שכמו האתיופי, הכלבה, ואולי גם עוד כמה, אתה לא מבין איך הדברים האלו באמת עובדים.

אני לומד פסיכולוגיה כי אני הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של התחום.

אני מבין שמבלי לנקוב בשמו, אתה מייחס לי את התסביך הנרקיסיסטי השני החמור ביותר. גם החבר יבגני ייחס לי אותו מבלי לנקוב בשמו.

צפה בקובץ המצורף 133494

למה שאתם מייחסים לי קוראים "נרקיסיזם אפל". זה לא תת-סוג כמו מה שזאת הפרעת אישיות נרקיסיסטית מעורבבת עם הפרעות נפשיות אחרות, בעיקר הפרעת אישיות אנטי-סוציאלית, וייתכן שתסמינים של דברים נוספים.

אז בואו נראה. יש לי הפרעת אישיות נרקיסיסטית, הפרעת אישיות אנטי-סוציאלית ואת מחלת הנפש המאניה-דפרסית. מגניב. עוד משהו?

באו חברים חדשים אחרי אובדן החברים מהבית-ספר. לא חסר לי קשר אנושי.

לא.

בגלל זה צריך להיות מורגלים בכסף וכוח מגיל צעיר, כדי לא להיתקל בזה לראשונה בבגרות ולהשתגע כמו מה שקרה למשה.

לא.

למרות שאחת החברות העשירות שלי עשו לה את זה. הסבתא כתבה בצוואה שהיא צריכה להוציא תואר ראשון עד גיל 25 אם היא רוצה את הכסף.

:confused:

אני הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של התחום. לכן מקומי הוא בפסיכולוגיה וגם בפסיכולוגיה קלינית. אני לא צריך אופי טיפולי. אני גדול התיאורטיקנים בפסיכולוגיה בכל הזמנים.
אתה לא אנטי-סוציאל
ולא נרקסיסיט אפל
כי אתה לא מרושע: לא מנסה לפגוע באחרים
גם כשהם פוגעים בך

יהיה נחמד אם תעשה פה אבחנה מבדלת לפי התסמינים שמייחסים לך

xyxy210

Well-known member
כל הבעיות שלו היו נפתרות אם היה עובד,אבל הוא לא רוצה לעבוד...
אתה עובד ? [פתחתי לשניה את החסימה...]
עסוק בלהשתחצן שלמשפחה שלו יש כסף.
אין לו וגם להוריו גרוש על התחת.
הבעיה שזה לא מה שהוא השיג אז אין כאן באמת שחצנות מביטחון עצמי.
ביטחון עצמי ? הבחור נכה ומוגבל .
לזכותו ניתן לאמר רק דבר אחד - יכולת החירטוט שלו היא משהו. הוא מסוגל לכתוב מסות שלמות על כלום. [מיציתי ילד לידו].
אבל הסגנון , השפה, והתוכן הנקודתי, בהחלט לעיתים מעודדים לקרוא. [להבדים מהתוכן הסופי - שהוא כלום]
גילוי נאות - אני הפסקתי כבר מזמן לקרוא את חירטוטיו , אבל בזמנו, טרחתי לקרוא ומשם המסקנות שלי.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני לא בטוח ,הוא בדברים מסוימים מאוד ישר איתנו בגלל שהוא מרגיש מוגן ע"י ההורים שלו עם הכסף ,מהבריאות,ההצלחה עם נשים והיופי(לכאורה) שלו.

אז אין לו בעיה לחשוף חולשות.
אני מאוד ישר בכל מה שאני אומר כי זה הבן-אדם שאני.
חוץ מזה אל תשכח שהוא לא עבד/עובד.

אז למרות שהוא מסביר את זה יפה מאוד בצורה לוגית למה כדאי קודם ללמוד משהו מועיל ורק אח"כ לעבוד

בו ולא להיות סתם עבד בשכר מינימום - עמוק בפנים הוא יודע שזה לא בדיוק ככה.
בקושי יש לי כוח יותר אפילו רק לענות לשטויות שלך.
הוא לא כמוך שבאמת למדת משהו מועיל,הוא לומד פסיכולוגיה - מדעי הדשא/לימודי אויר וכו'
אתה אידיוט. הפסיכולוגיה צפויה להיות המדע המצליח והצומח ביותר במאה ה-21, והמדעים החברתיים צפויים להיות קבוצת המדעים הצומחת ביותר.

בחרתי במקצוע המתאים ביותר בתקופה הנכונה ביותר.

פסיכולוגיה היא מקצוע מועיל מאוד.
דברים שהם אינטואיטיביים ורק דורשים רצון לעזור לאדם שני סבלנות והתמדה.
בפסיכולוגיה המודרנית יש מרכיב אינטואיטיבי גדול כי היא עודה בשלביה המוקדמים, אבל היא מתפתחת ואף התפתחותה תאיץ תחת שלטוני.

מי שלומד פסיכולוגיה לא חייב להיות מטפל.
בנוסף חסר לו מאוד קשר עם אנשים.

העבודה הייתה עוזרת לו בקשר אנושי - היתרון הגדול שלו ,מחזקת את הביטחון העצמי שלו

ומפחיתה את הרכבת הרים הנפשית שדיברת עליה.

הוא בעצמו אומר שהתקופה הכי טובה שלו הייתה בחטיבת הביניים והתיכון.

ברגע שהוא הפסיק את הקשר האנושי היומיומי הוא דעך.
לא.
טעויות שכאלו זה מה שקורה כשאיש מדעי מחשב מתיימר להבין בנפש האדם.

לא.
כי אני הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של התחום.
זה מסובך.

ככל שמישהו יותר חכם, סף הגירוי שלו יותר גבוה, וככה פחות מצליח לרגש אותו, אפילו התחומים שדווקא כן יותר מושכים אותו.

אני לא אוהב את תחום הפסיכולוגיה?

זה רחוק מלהיות מדויק.

אני חצוי.

אבל עם כאלו רמות של גאונות, ולכן סף גירוי, זה אך טבעי.

תראה את איינשטיין לדוגמה.

אפתיע אותך ואספר לך שהוא לא באמת מאוד-מאוד אהב פיזיקה.

זה היה בסדר בשבילו, אבל הוא לא "השתגע" על זה.

הוא לא כל-כך אהב את הלימודים האוניברסיטאיים, לא אהב את שיטות הלימוד של המורים, בז למתמטיקה (שזאת השפה הטבעית בה מדברים פיזיקה), ונרתע מתורת הקוונטים.
הוא בעצמו הודה שהוא מניפולטיבי מאוד.
אני לא מניפולטיבי מאוד. אני בעל יכולת גבוהה למניפולציה. זה משהו אחר. לפי איך שאתה כתבת את זה, אפשר לחשוב שאני כל הזמן נורא מניפולטיבי, אבל לא.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אתה עובד ? [פתחתי לשניה את החסימה...]
כפי מה שסיפר על עצמו, יליד נובמבר 1972, מתגורר בראשון לציון, מתווך דירות במקצועו, נשוי, עם ילדים, ואפילו יש להם כלב.
אין לו וגם להוריו גרוש על התחת.
ומיליונר ההייטק ai27 הוא שומר בכניסה לבניין של הייטק ואיש העסקים המולטי-מיליונר חוח הוא למעשה נהג מונית :)

כפי מה שאמרתי מוקדם יותר היום לפולגאר, עוד עני מסכן שהשכל הוא לא הצד החזק שלו, וגם כפוי טובה לא קטן, מאיים לפנות עליי על לא עוול בכפי לאדמין שאני עצמי זה שהביא אותו כדי להציל לו את התחת (גבר בן 75 שזקוק להצלתו של ילד בן 26, אני במקומו לא הייתי יודע איפה לקבור את עצמי, אבל אוקיי 😂) ממשה אחרי שבכה וזעק בחוסר אונים על התעללותו של משה (התחלתי להבין למה הפורומים מלאים בתגובות כנגד מ ש ה 53 מנהל פורום אקטואליה | תפוז פורומים) וליבי נכמר עליו אז נכנסתי לפעולה והצלתי אותו (סה"כ הגיוני, כפיות טובה-תכונה אישיותית של אנשים טיפשים [מאוד {כמו פולגאר}], לא סתם פתחתי שרשור על כפיות הטובה של האנשים אותם הצלתי [כשאני חושב על כל מה שעשיתי למען האנשים, ואיך שהאנשים ירקו לי בפרצוף, אני מבין למה מארק צוקרברג לא רץ לנשיאות ארצות הברית למרות שהוא רוצה. | תפוז פורומים]), טבעי שמי שאין להם יקנאו באלו שיש להם, ואף ימציאו על מי שיש להם שלמעשה גם להם אין.

כשם שאני לא שופט את פולגאר, כך אני, ai27 וחוח לא שופטים אותך.

עלה והצלח.

שא ברכה.
ביטחון עצמי ? הבחור נכה ומוגבל .
שורף לך ממש, הא? :(
לזכותו ניתן לאמר רק דבר אחד - יכולת החירטוט שלו היא משהו. הוא מסוגל לכתוב מסות שלמות על כלום. [מיציתי ילד לידו].
אבל הסגנון , השפה, והתוכן הנקודתי, בהחלט לעיתים מעודדים לקרוא. [להבדים מהתוכן הסופי - שהוא כלום]
גילוי נאות - אני הפסקתי כבר מזמן לקרוא את חירטוטיו , אבל בזמנו, טרחתי לקרוא ומשם המסקנות שלי.
חבל שאתה לא חכם כמו מה שאתה אינטליגנטי (לא, שני הדברים האלו הם לא אותו הדבר, והשכל חשוב יותר [בהרבה]). היית מגיע למשהו בחיים.

עובדות המקרה הן שאני הכותב המחונן ביותר בתפוז:

אחרי שפתחנו שרשור של תמונות של כולם קוראים לי גאון, ואחרי שפתחנו שרשור של תמונות של כולם מעריצים אותי הערצה קשה ואכזרית, כעת הגיע הזמן והגיע הרגע | תפוז פורומים

כמו גם הכותב האהוב, המוערך והפופולארי ביותר בתפוז:

איזה כיף לי שאני הגולש הכי אהוב ופופולארי ונערץ בכל תולדות כל אתר תפוז ושאני המלך שלכם. | תפוז פורומים

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

שרשור של תמונות של כולם מעריצים אותי הערצה קשה ואכזרית. | תפוז פורומים

איזה כיף לי שאני הגולש הכי אהוב ופופולארי ונערץ בכל תולדות כל אתר תפוז ושאני המלך שלכם 2. | תפוז פורומים

העיקר בעמוד הקודם, לפני מה שפולגאר, הכותב אחד הטיפשים ביותר בפורומים של תפוז, קשיש בן 75 ממוצא ערבי ואפריקני שמגיע מקבוצה דתית סגורה וקיצונית, כותב לי שלא להגיב לו יותר, ושכל תגובה שלי אליו תישלח לאדמין שאני עצמי זה שהביא אותו כדי להציל לו את התחת ממשה אחרי שבכה וזעק בחוסר אונים על התעללותו של משה (כפוי טובה כבר אמרנו?), שזה דבר שהוא כתב לי ליטרלי על זה שכתבתי לו "עלה והצלח. שא ברכה" (הכותב אחד הטיפשים בתפוז כבר אמרנו?), הוא כותב לי ש"כל רצוני הוא חרחור ריבים", "אין לי כל תרומה לפורום", "הפכתי את הפורום לגן ילדים" וש"הוא לא ישתף פעולה עם זה" 😂

h0kanipn.png
kg2uuthi.png

השכל-לא הצד החזק של רוב החברים בתפוז, אם להשתמש בלשון המעטה 😂

אבל בסדר, אם זה כל-כך חשוב לו והוא כל-כך מתעקש שכל-כך קשה לו עם דבריו של מי שהוא עובדתית הכותב האהוב, המוערך, הפופולארי והמחונן ביותר בתפוז, ושדבריו הם כאלו סבל נוראי עבורו, אז אשתדל לכבד את בקשתו ואשתדל שלא להגיב לו יותר.

בכל זאת, קשיש טיפש ועני בן 75 ממוצא ערבי ואפריקני שמגיע מקבוצה דתית סגורה וקיצונית שלידתו אליה הכתיבה את כל מהלך חייו והרסה אותם עוד בטרם אפילו נולד, האדם הראשון במשפחתו להחזיק בתואר אקדמי, שהוא פייק תואר בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, ושהעוני שלו לעת זקנתו כה קשה שהוא מתחפש להתפשר אפילו על היגיינה בסיסית כדי לחסוך עוד כמה שקלים ומחפש לקנות מכונת גילוח בסכום דו-ספרתי מאתר מפוקפק, חושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, לוזר מוחלט וכישלון טוטאלי בחייו האישיים, ורמתו כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים.

אם הוא כל-כך מתעקש שכל-כך קשה לו איתי למרות האיכויות הרבות שלי שבגינן אני נחשב לכותב האהוב, המוערך, הפופולארי והמחונן ביותר בתפוז (אולי בגללן כי הוא עצמו אדם ברמה נמוכה מאוד), אז בסדר, הוא סבל מספיק בחיים.

😂 He deserves a break

אלך לסיים את שיחתנו בעמוד הקודם בכך שאסמן אימוג'י צוחק להודעתו 😂

giphy (2).gif

נערך לאחרונה ב:

xyxy210

Well-known member
כפי מה שסיפר על עצמו, יליד נובמבר 1972, מתגורר בראשון לציון, מתווך דירות במקצועו, נשוי, עם ילדים, ואפילו יש להם כלב.

ומיליונר ההייטק ai27 הוא שומר בכניסה לבניין של הייטק ואיש העסקים המולטי-מיליונר חוח הוא למעשה נהג מונית :)

כפי מה שאמרתי מוקדם יותר היום לפולגאר, עוד עני מסכן שהשכל הוא לא הצד החזק שלו, וגם כפוי טובה לא קטן, מאיים לפנות עליי על לא עוול בכפי לאדמין שאני עצמי זה שהביא אותו כדי להציל לו את התחת (גבר בן 75 שזקוק להצלתו של ילד בן 26, אני במקומו לא הייתי יודע איפה לקבור את עצמי, אבל אוקיי 😂) ממשה אחרי שבכה וזעק בחוסר אונים על התעללותו של משה (התחלתי להבין למה הפורומים מלאים בתגובות כנגד מ ש ה 53 מנהל פורום אקטואליה | תפוז פורומים) וליבי נכמר עליו אז נכנסתי לפעולה והצלתי אותו (סה"כ הגיוני, כפיות טובה-תכונה אישיותית של אנשים טיפשים [מאוד {כמו פולגאר}], לא סתם פתחתי שרשור על כפיות הטובה של האנשים אותם הצלתי [כשאני חושב על כל מה שעשיתי למען האנשים, ואיך שהאנשים ירקו לי בפרצוף, אני מבין למה מארק צוקרברג לא רץ לנשיאות ארצות הברית למרות שהוא רוצה. | תפוז פורומים]), טבעי שמי שאין להם יקנאו באלו שיש להם, ואף ימציאו על מי שיש להם שלמעשה גם להם אין.

כשם שאני לא שופט את פולגאר, כך אני, ai27 וחוח לא שופטים אותך.

עלה והצלח.

שא ברכה.

שורף לך ממש, הא? :(

חבל שאתה לא חכם כמו מה שאתה אינטליגנטי (לא, שני הדברים האלו הם לא אותו הדבר, והשכל חשוב יותר [בהרבה]). היית מגיע למשהו בחיים.

עובדות המקרה הן שאני הכותב המחונן ביותר בתפוז:

אחרי שפתחנו שרשור של תמונות של כולם קוראים לי גאון, ואחרי שפתחנו שרשור של תמונות של כולם מעריצים אותי הערצה קשה ואכזרית, כעת הגיע הזמן והגיע הרגע | תפוז פורומים

כמו גם הכותב האהוב, המוערך והפופולארי ביותר בתפוז:

איזה כיף לי שאני הגולש הכי אהוב ופופולארי ונערץ בכל תולדות כל אתר תפוז ושאני המלך שלכם. | תפוז פורומים

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

שרשור של תמונות של כולם מעריצים אותי הערצה קשה ואכזרית. | תפוז פורומים

איזה כיף לי שאני הגולש הכי אהוב ופופולארי ונערץ בכל תולדות כל אתר תפוז ושאני המלך שלכם 2. | תפוז פורומים

העיקר בעמוד הקודם, לפני מה שפולגאר, הכותב אחד הטיפשים ביותר בפורומים של תפוז, קשיש בן 75 ממוצא ערבי ואפריקני שמגיע מקבוצה דתית סגורה וקיצונית, כותב לי שלא להגיב לו יותר, ושכל תגובה שלי אליו תישלח לאדמין שאני עצמי זה שהביא אותו כדי להציל לו את התחת ממשה אחרי שבכה וזעק בחוסר אונים על התעללותו של משה (כפוי טובה כבר אמרנו?), שזה דבר שהוא כתב לי ליטרלי על זה שכתבתי לו "עלה והצלח. שא ברכה" (הכותב אחד הטיפשים בתפוז כבר אמרנו?), הוא כותב לי ש"כל רצוני הוא חרחור ריבים", "אין לי כל תרומה לפורום", "הפכתי את הפורום לגן ילדים" וש"הוא לא ישתף פעולה עם זה" 😂

צפה בקובץ המצורף 133246
צפה בקובץ המצורף 133247

השכל-לא הצד החזק של רוב החברים בתפוז, אם להשתמש בלשון המעטה 😂

אבל בסדר, אם זה כל-כך חשוב לו והוא כל-כך מתעקש שכל-כך קשה לו עם דבריו של מי שהוא עובדתית הכותב האהוב, המוערך, הפופולארי והמחונן ביותר בתפוז, ושדבריו הם כאלו סבל נוראי עבורו, אז אשתדל לכבד את בקשתו ואשתדל שלא להגיב לו יותר.

בכל זאת, קשיש טיפש ועני בן 75 ממוצא ערבי ואפריקני שמגיע מקבוצה דתית סגורה וקיצונית שלידתו אליה הכתיבה את כל מהלך חייו והרסה אותם עוד בטרם אפילו נולד, האדם הראשון במשפחתו להחזיק בתואר אקדמי, שהוא פייק תואר בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, ושהעוני שלו לעת זקנתו כה קשה שהוא מתחפש להתפשר אפילו על היגיינה בסיסית כדי לחסוך עוד כמה שקלים ומחפש לקנות מכונת גילוח בסכום דו-ספרתי מאתר מפוקפק, חושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, לוזר מוחלט וכישלון טוטאלי בחייו האישיים, ורמתו כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים.

אם הוא כל-כך מתעקש שכל-כך קשה לו איתי למרות האיכויות הרבות שלי שבגינן אני נחשב לכותב האהוב, המוערך, הפופולארי והמחונן ביותר בתפוז (אולי בגללן כי הוא עצמו אדם ברמה נמוכה מאוד), אז בסדר, הוא סבל מספיק בחיים.

😂 He deserves a break

אלך לסיים את שיחתנו בעמוד הקודם בכך שאסמן אימוג'י צוחק להודעתו 😂

צפה בקובץ המצורף 133248
אפילו בכדי להגיב לפוסט שלך צריך לגלול למטה כמה ק"מ.
תקשיב מ.ח.פ חמוד של אמא.
אינני שמח לאידך בגין היותך מוגבל פיזית.
הבעיה שהמוגבלות הזאת הביאה אותך למצב שבו שפיותך ניזוקה.
מזלך שנולדת בתקופה שיש בה סוג של פלטפורמת תקשורת אנונימית שבה אתה יכול לנסות ולהציג עצמך כפי שאתה עושה.
אבל.....וזה אבל גדול ...אינך מספיק נבון כך שגם בכתיבתך "התמימה" לכאורה ניתן למצוא המון פרטים על אישיותך וזאת בלי שכיוונת לכך.
לדוגמא - האוסף של הפוסטים שאתה אוסף, ומקטלג. התגובות הארוכות שלך תוך ציטוט מהאוסף הנ"ל מראה כמה זמן אתה משקיע בפלטפורמה הזאת.
א - קיצר אתה נכה, על כסא גלגלים, שאינו מסוגל לצאת מהבית ללא עזרה. מקשה על הוריך לטפל בך ויתכן שלבסוף ימאסו בך ויזרקו אותך לרחוב לחיות בכוחות עצמך.
עם כל הצער זו האמת הצרופה.
שיהיה לך בהצלחה חמודי.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני לא מדבר עם אנשים מתמודדים. כל מה שיש לי להגיד, זה שאני לא שקרן ושלא שיקרתי לאף-אחד. במסגרת השרשורים המדוברים נאמרו דברים מסוימים, אבל מעולם לא טענתי שאני זה שמדבר. השרשורים המדוברים היו ציטוטי אחרים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה