כפי מה שסיפר על עצמו, יליד נובמבר 1972, מתגורר בראשון לציון, מתווך דירות במקצועו, נשוי, עם ילדים, ואפילו יש להם כלב.
ומיליונר ההייטק ai27 הוא שומר בכניסה לבניין של הייטק ואיש העסקים המולטי-מיליונר חוח הוא למעשה נהג מונית
כפי מה שאמרתי מוקדם יותר היום לפולגאר, עוד עני מסכן שהשכל הוא לא הצד החזק שלו, וגם כפוי טובה לא קטן, מאיים לפנות עליי על לא עוול בכפי לאדמין שאני עצמי זה שהביא אותו כדי להציל לו את התחת (גבר בן 75 שזקוק להצלתו של ילד בן 26, אני במקומו לא הייתי יודע איפה לקבור את עצמי, אבל אוקיי

) ממשה אחרי שבכה וזעק בחוסר אונים על התעללותו של משה (
התחלתי להבין למה הפורומים מלאים בתגובות כנגד מ ש ה 53 מנהל פורום אקטואליה | תפוז פורומים) וליבי נכמר עליו אז נכנסתי לפעולה והצלתי אותו (סה"כ הגיוני, כפיות טובה-תכונה אישיותית של אנשים טיפשים [מאוד {כמו פולגאר}], לא סתם פתחתי שרשור על כפיות הטובה של האנשים אותם הצלתי [
כשאני חושב על כל מה שעשיתי למען האנשים, ואיך שהאנשים ירקו לי בפרצוף, אני מבין למה מארק צוקרברג לא רץ לנשיאות ארצות הברית למרות שהוא רוצה. | תפוז פורומים]), טבעי שמי שאין להם יקנאו באלו שיש להם, ואף ימציאו על מי שיש להם שלמעשה גם להם אין.
כשם שאני לא שופט את פולגאר, כך אני, ai27 וחוח לא שופטים אותך.
עלה והצלח.
שא ברכה.
שורף לך ממש, הא?
חבל שאתה לא חכם כמו מה שאתה אינטליגנטי (לא, שני הדברים האלו הם לא אותו הדבר, והשכל חשוב יותר [בהרבה]). היית מגיע למשהו בחיים.
עובדות המקרה הן שאני הכותב המחונן ביותר בתפוז:
אחרי שפתחנו שרשור של תמונות של כולם קוראים לי גאון, ואחרי שפתחנו שרשור של תמונות של כולם מעריצים אותי הערצה קשה ואכזרית, כעת הגיע הזמן והגיע הרגע | תפוז פורומים
כמו גם הכותב האהוב, המוערך והפופולארי ביותר בתפוז:
איזה כיף לי שאני הגולש הכי אהוב ופופולארי ונערץ בכל תולדות כל אתר תפוז ושאני המלך שלכם. | תפוז פורומים
על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים
שרשור של תמונות של כולם מעריצים אותי הערצה קשה ואכזרית. | תפוז פורומים
איזה כיף לי שאני הגולש הכי אהוב ופופולארי ונערץ בכל תולדות כל אתר תפוז ושאני המלך שלכם 2. | תפוז פורומים
העיקר בעמוד הקודם, לפני מה שפולגאר, הכותב אחד הטיפשים ביותר בפורומים של תפוז, קשיש בן 75 ממוצא ערבי ואפריקני שמגיע מקבוצה דתית סגורה וקיצונית, כותב לי שלא להגיב לו יותר, ושכל תגובה שלי אליו תישלח לאדמין שאני עצמי זה שהביא אותו כדי להציל לו את התחת ממשה אחרי שבכה וזעק בחוסר אונים על התעללותו של משה (כפוי טובה כבר אמרנו?), שזה דבר שהוא כתב לי ליטרלי על זה שכתבתי לו "עלה והצלח. שא ברכה" (הכותב אחד הטיפשים בתפוז כבר אמרנו?), הוא כותב לי ש"כל רצוני הוא חרחור ריבים", "אין לי כל תרומה לפורום", "הפכתי את הפורום לגן ילדים" וש"הוא לא ישתף פעולה עם זה"
צפה בקובץ המצורף 133246
צפה בקובץ המצורף 133247
השכל-לא הצד החזק של רוב החברים בתפוז, אם להשתמש בלשון המעטה
אבל בסדר, אם זה כל-כך חשוב לו והוא כל-כך מתעקש שכל-כך קשה לו עם דבריו של מי שהוא עובדתית הכותב האהוב, המוערך, הפופולארי והמחונן ביותר בתפוז, ושדבריו הם כאלו סבל נוראי עבורו, אז אשתדל לכבד את בקשתו ואשתדל שלא להגיב לו יותר.
בכל זאת, קשיש טיפש ועני בן 75 ממוצא ערבי ואפריקני שמגיע מקבוצה דתית סגורה וקיצונית שלידתו אליה הכתיבה את כל מהלך חייו והרסה אותם עוד בטרם אפילו נולד, האדם הראשון במשפחתו להחזיק בתואר אקדמי, שהוא פייק תואר בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, ושהעוני שלו לעת זקנתו כה קשה שהוא מתחפש להתפשר אפילו על היגיינה בסיסית כדי לחסוך עוד כמה שקלים ומחפש לקנות מכונת גילוח בסכום דו-ספרתי מאתר מפוקפק, חושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, לוזר מוחלט וכישלון טוטאלי בחייו האישיים, ורמתו כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים.
אם הוא כל-כך מתעקש שכל-כך קשה לו איתי למרות האיכויות הרבות שלי שבגינן אני נחשב לכותב האהוב, המוערך, הפופולארי והמחונן ביותר בתפוז (אולי בגללן כי הוא עצמו אדם ברמה נמוכה מאוד), אז בסדר, הוא סבל מספיק בחיים.

He deserves a break
אלך לסיים את שיחתנו בעמוד הקודם בכך שאסמן אימוג'י צוחק להודעתו
צפה בקובץ המצורף 133248