משה, אם אתה רואה מישהו על הקצה, אתה לא צריך להגיע ולתת לו דחיפה.יש בהחלט על מה
הוא לא על הקצה ולא כלום,100 אחוז דרמה קווין.משה, אם אתה רואה מישהו על הקצה, אתה לא צריך להגיע ולתת לו דחיפה.
נהפוכו. אני דווקא מתכוון לדחוק אותו מהקצה למרכז, אבל הוא עקשן.משה, אם אתה רואה מישהו על הקצה, אתה לא צריך להגיע ולתת לו דחיפה.
כאמור וכפי מה שנחשף בשרשור מאוחר יותר, חלק מהשרשורים היותר מוזרים, כמו לדוגמה זה, היו למעשה ניסויים בשביל הספרים שלי:משה, אם אתה רואה מישהו על הקצה, אתה לא צריך להגיע ולתת לו דחיפה.
במילים אחרות, שיקרת לגולשים.כאמור וכפי מה שנחשף בשרשור מאוחר יותר, חלק מהשרשורים היותר מוזרים, כמו לדוגמה זה, היו למעשה ניסויים בשביל הספרים שלי:
אתם לא צריכים לדאוג לי. הכול בסדר. סליחה שהדאגתי אתכם. אלו היו ניסויים בשביל הספרים שלי. מזימתו הגדולה של מח"פ נחשפת. כל הפרטים בפנים. כנסו. | תפוז פורומים
התנצלותי הכנה בפני כל החברים ובפני כל מי שדאג לי![]()
רציתי לענות למומחה, ולכן עניתי למומחה.
הם מתחרים ביניהם, מי יותר אינפנטיל?רציתי לענות למומחה, ולכן עניתי למומחה.
המומחה לא מבין למה מח"פ רצה להתאבד, אם הוא כזה מדהים
אני כבר כתבתי את זה ממזמן, למשל בתגובה #16 שלי ואני מצטטת: "אם היה לך מושג, מהי מאניה, לא היית כותב את השטות שכתבת, להמחשה, ראה את האינפנטיל." -אבל כשמבינים שיש לו מאניה-דיפרסיה,
מבינים שיש קשר הדוק בין שיגעון הגדלות שלו [התקפי מאניה] לדיכאון הכבד [דיפרסיה]
אין לי מאניה-דפרסיה והאמת נחשפה בשרשור שנפתח באשר לשרשורים המדוברים:רציתי לענות למומחה, ולכן עניתי למומחה.
המומחה לא מבין למה מח"פ רצה להתאבד, אם הוא כזה מדהים
אבל כשמבינים שיש לו מאניה-דיפרסיה,
מבינים שיש קשר הדוק בין שיגעון הגדלות שלו [התקפי מאניה] לדיכאון הכבד [דיפרסיה]
מה קרה? הסיני השני לא טוב לך? הרי זהו חברך היחיד כאן שנותן לך צ'ומי שכה חסר לך, יורד עליך כל הזמן מבלי שאתה מרגיש מרוב טיפשותך.
תמיד הייתה לי הרגשה שהוא עובד על כולנו כדי לקדם את עבודותיו ולצרף אליהן דוגמאות חיות שנסמכות על תגובת המשתמשים שמתייחסים אליו אם בדאגה ואם בחיוב.במילים אחרות, שיקרת לגולשים.
גם לאחר כל תמונותיו האינפנטיליות והתבטאויותיו על הוריו?תמיד הייתה לי הרגשה שהוא עובד על כולנו כדי לקדם את עבודותיו ולצרף אליהן דוגמאות חיות שנסמכות על תגובת המשתמשים שמתייחסים אליו אם בדאגה ואם בחיוב.
אני לא שם שום תמונות אינפנטיליות ואין לי שום התבטאויות בעייתיות באשר להוריי. תמיד דיברתי עליהם והתייחסתי אליהם בכבוד המקסימאלי.גם לאחר כל תמונותיו האינפנטיליות והתבטאויותיו על הוריו?
אם זה מה שהיה נדמה לך, היית ונשארת טועה. מתוך מאות שרשורים, 10 או 15 שרשורים שהיו ניסויים בשביל לראות תגובות של אנשים, זה לא נקרא שזה הסגנון שלי ככותב בפורום.תמיד הייתה לי הרגשה שהוא עובד על כולנו כדי לקדם את עבודותיו ולצרף אליהן דוגמאות חיות שנסמכות על תגובת המשתמשים שמתייחסים אליו אם בדאגה ואם בחיוב.
כל הבעיות שלו היו נפתרות אם היה עובד,אבל הוא לא רוצה לעבוד...יש על מה
אתה לא העיפרון הכי חד בקלמר ועוד לא הפנמת שהוא כמוכל הבעיות שלו היו נפתרות אם היה עובד,אבל הוא לא רוצה לעבוד...
עסוק בלהשתחצן שלמשפחה שלו יש כסף.
הבעיה שזה לא מה שהוא השיג אז אין כאן באמת שחצנות מביטחון עצמי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.