טבעי שמי שאין להם יקנאו באלו שיש להם, ואף ימציאו על מי שיש להם שלמעשה גם להם אין (ראה לדוגמה את שאר חבריך לעוני והכחשתם הם את העושר של עשירי הפורום, עשירי הפורום כמו לדוגמה אני, ai27, חוח ועוד). אני לא שופט אותך.
יש בעיה עם להיות לודאי?
להיות לודאי זאת לא בעיה.
בוודאי כאשר אתה נמנה על עשירי לוד.
מן הצד השני, להיות אחד מעניי ירושלים/בני ברק/בית שמש/מאה שערים, איפה שזה לא יהיה שאתה בתור חרדי גר, זאת בעיה גדולה מאוד.
אולי בדמיון שלך
וגם אם זה לא היה בדמיון שלך למרות שכן אבל נגיד, אז גם לגור בעיר של עוני מרוד ופדופיליה, כמו העיר שבה אתה, בתור חרדי, גר בה, זה גם כן לא בדיוק להיט.
מצחיק לשמוע את מי שאימץ לעצמו את דעותיהם הפוליטיות של מי שטבחו בבני משפחתו ובבני עמו מדבר על נכויות שכליות.
בפועל ובמבחן המציאות, אני נחשב לגאון מופלג:
על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים
אבל הניתוק שלך מהמציאות הוא לא נושא חדש.
באשר לנכויות פיזיות, טבעי שמי שבן 75, מן הסתם יכולת ההתניידות שלו ובריאותו הפיזית הם לא כשהיו, ירצה להאמין שכולם כמותו, מכיוון שצרת רבים חצי נחמה, אך צר לי לאכזב, בריאותי הפיזית מצויינת.
למקרה שהצלחת לפספס, לימניר40 הוא עני מסכן שרוצה שכולם יהיו כמותו ויש לו אינטרס להאמין בכך, מכיוון שצרת רבים חצי נחמה (מזכיר לך מישהו? כי לי זה מזכיר כמה אנשים).
פעם תפסתי אותו מנסה להשתחצן בעצם היותו בילדותו לפני 40 שנה, אליטה קיבוצניקית במאה ה-20, בכך שסיפר שבילדותו בקיבוץ היו לו נעליים ב-300 שקל.
וזה דבר שהוא חושב שהוא מרשים?
כזה פתאט לא ראיתי הרבה זמן.
רק לשם ההשוואה, אני, בתור אליטה עירונית במאה ה-21, המכונה שאני מגלח איתה את הביצים שלי בשביל הבחורות שלי עלתה יותר.
עוד באשר ללימניר 40, ורק לידע הכללי, חמש חודשים לפני מה שהוא בכה שאני לא יכול להיות עשיר כי אני גר בלוד ולוד לא נראית לו ואף המציא אוסף שקרים הזוי על לוד בשביל לתמוך בטענתו, הוא המציא על מיליונר ההייטק של הפורום ששווה למעלה מחמישה מיליון שקלים, ai27, שהוא לא יכול להיות עשיר, כי הוא גר בקריות, והקריות לא נראות לו, והוא אף המציא אוסף שקרים הזוי גם על הקריות בשביל לתמוך גם בטענתו זאת.
צפה בקובץ המצורף 133222
בפועל ובמבחן המציאות, כאשר הוא מגלה שבניגוד להזיותיו והמצאותיו על העשירים הסובבים אותו, המציאות אחרת, הוא משתגע מרוב כעס, כאב, עצבים וקנאה, ואני לדוגמה, לא יכול אפילו לכתוב על דברים שהיו לי בתור תינוק כי DANIAVNI פתח שרשור על תינוקות שעברו התעללות אז התנדבתי להסביר איך באמת צריך להתייחס אל תינוקות ולגדל אותם כדי שבאמת יצא מהם משהו ולכן שיתפתי את סיפורי האישי מתקופת הינקות שלי, מבלי שלימניר40 יתפוצץ לא עד השמיים, אלא עד הירח, ומרוב העוצמה והטוהר של ההתפוצצות אפילו לא מנסה להסביר את ההתפוצצות או לתרץ אותה כמשהו אחר מאשר קנאה על פערי המעמדות מרוב כמה שכואב לו:
צפה בקובץ המצורף 133223
עד עצם היום הזה, מכל ההתפוצצויות שהתפוצצו עליי העניים מרוב הכאב והקנאה, ההתפוצצות הספציפית האחת הזאת הייתה ונשארה ההתפוצצות האחת הגדולה, האדירה והחולנית ביותר שאחד מהעניים, כל עני כלשהו, אי-פעם התפוצץ עליי בתפוז מרוב העוצמה של הכעס, הכאב, העצבים והקנאה.
שכשחושבים על זה-זה ממש-ממש מרשים כי מאז אחד מהעניים האחרים של הפורום, למעשה, החבר העני ביותר בפורומים של תפוז, הספיק לראות אותי נועל נעליים ב-3,000 שקל, אוכל ארוחות בבית ב-80 שקל לאחת כל יום, ומוצרי חשמל וטכנולוגיה בחדרי שבקומתי בדופלקס שלי באלפי שקלים לאחד וכתב עליי ועל בני משפחתי והמציא עלינו שאנחנו עניים מרודים, גרים בבית מוזנח וסובלים ממחלות.