פעם חשבתי שאני שונא את כל העולם. היום אני כבר מבין שאני שונא בעיקר את עצמי.

מצב
הנושא נעול.
אתה לא העיפרון הכי חד בקלמר ועוד לא הפנמת שהוא כמו |ליצן| נראה שמח כלפי חוץ ועצוב כלפי פנים,
ככה זה שהבלון התפוצץ כשקם מהשינה וגילה שהיה בחלום,
הוא |דחוף| צריך לבקש עזרה מקצועית ושלא יפגע בעצמו |סיוע|
את לא מכירה אותו,יש לו רגעים נמוכים.

אז מה למי אין?
על כל פוסט של "אני מסכן" יש 10 של "אני מלך".

לפגוע בעצמו זה תעמולה של המדינה - שנעזור לאנשים

לא להרוג את עצמם שחלילה השם של המדינה לא יתלכלך.

להד"ם - בטח לא איתו.

הדבר היחיד שטוב בפוסט שלך זה הגרפיקה(גם זה משהו).

פולגאר

Well-known member
אתה לא העיפרון הכי חד בקלמר ועוד לא הפנמת שהוא כמו |ליצן| נראה שמח כלפי חוץ ועצוב כלפי פנים,
ככה זה שהבלון התפוצץ כשקם מהשינה וגילה שהיה בחלום,
הוא |דחוף| צריך לבקש עזרה מקצועית ושלא יפגע בעצמו |סיוע|
שלא ישתמש בדיפסיק בשביל לקבל רעיונות לפגיעה עצמית ;-)

מ ש ה 53

Well-known member
אם הוא יפה אז אין לו בעיה למצוא בת זוג לטווח קצר.
לטווח ארוך זה כואב רק שעוזבים את המשפחה.
יופי זה לא הכל בחיים. מה שקובע לאורך זמן זה היופי הפנימי, אלא שאותו יש ללמוד ולהכיר ולא מקריאת דברי הלל ושבח עצמיים: שנאמר... יהללך זר ולא פיך!

פולגאר

Well-known member
אין לו בת זוג
אין לו גם כסף, לודאי שחי במקום של פשיעה ערבית וסמים.
לגבי בריאות, אם מומחה מחשיב נכות שכלית ואולי גם פיזית כבריאות טובה, יבושם לו.
למנר תימצת זאת היטב בתגובה 6:

דיברגנט חדש

Well-known member
אין לו גם כסף, לודאי שחי במקום של פשיעה ערבית וסמים.
איזה קטע, בדיוק מוגבי הקפיץ את השרשור הזה כששמתי ידיעה על העיר שלו - עיר ללא הפסקה ☹

פולגאר

Well-known member
איזה קטע, בדיוק מוגבי הקפיץ את השרשור הזה כששמתי ידיעה על העיר שלו - עיר ללא הפסקה ☹
בעבר עדכנתי כל רציחה שהייתה שם והיו הרבה בפרק זמן ממש קצר, שזה מתאים לכותרת שנתת, אולם להבדיל מת"א, זה בקונוטציה השלילית ;-(
אם זה מעניין אותך, אחפש את השרשור.

פולגאר

Well-known member
בעבר עדכנתי כל רציחה שהייתה שם והיו הרבה בפרק זמן ממש קצר, שזה מתאים לכותרת שנתת, אולם להבדיל מת"א, זה בקונוטציה השלילית ;-(
אם זה מעניין אותך, אחפש את השרשור.
מצאתי, מופיע בתחילת דף 4 בשרשור הבא:

דיברגנט חדש

Well-known member
|תודה|

דיברגנט חדש

Well-known member

עשרות הפגינו בלוד עקב רצח המאבטח פבל רוזמן: "דורשים ביטחון"

כ-40 מתושבי שכונת גני אביב בלוד הפגינו בעקבות הרצח של תושב השכונה פבל רוזמן (54), שנורה שלשום בדרכו לעבודה כשומר בתחנת משטרה בעיר. ראש העיר יאיר רביבו אמר בהפגנה: ״אנחנו דורשים ביטחון. מדינת ישראל יודעת לפגוע עם טיל בקצין איראני בתוך בניין אבל לא יכולה לחסל את הנשק הבלתי חוקי. הפשיעה במגזר הערבי היא הזירה השמינית במלחמה״.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אין לו גם כסף,
טבעי שמי שאין להם יקנאו באלו שיש להם, ואף ימציאו על מי שיש להם שלמעשה גם להם אין (ראה לדוגמה את שאר חבריך לעוני והכחשתם הם את העושר של עשירי הפורום, עשירי הפורום כמו לדוגמה אני, ai27, חוח ועוד). אני לא שופט אותך.
יש בעיה עם להיות לודאי?

להיות לודאי זאת לא בעיה.

בוודאי כאשר אתה נמנה על עשירי לוד.

מן הצד השני, להיות אחד מעניי ירושלים/בני ברק/בית שמש/מאה שערים, איפה שזה לא יהיה שאתה בתור חרדי גר, זאת בעיה גדולה מאוד.
שחי במקום של פשיעה ערבית וסמים.
אולי בדמיון שלך 🤷‍♂️

וגם אם זה לא היה בדמיון שלך למרות שכן אבל נגיד, אז גם לגור בעיר של עוני מרוד ופדופיליה, כמו העיר שבה אתה, בתור חרדי, גר בה, זה גם כן לא בדיוק להיט.
מצחיק לשמוע את מי שאימץ לעצמו את דעותיהם הפוליטיות של מי שטבחו בבני משפחתו ובבני עמו מדבר על נכויות שכליות.

בפועל ובמבחן המציאות, אני נחשב לגאון מופלג:

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

אבל הניתוק שלך מהמציאות הוא לא נושא חדש.

באשר לנכויות פיזיות, טבעי שמי שבן 75, מן הסתם יכולת ההתניידות שלו ובריאותו הפיזית הם לא כשהיו, ירצה להאמין שכולם כמותו, מכיוון שצרת רבים חצי נחמה, אך צר לי לאכזב, בריאותי הפיזית מצויינת.
למקרה שהצלחת לפספס, לימניר40 הוא עני מסכן שרוצה שכולם יהיו כמותו ויש לו אינטרס להאמין בכך, מכיוון שצרת רבים חצי נחמה (מזכיר לך מישהו? כי לי זה מזכיר כמה אנשים).

פעם תפסתי אותו מנסה להשתחצן בעצם היותו בילדותו לפני 40 שנה, אליטה קיבוצניקית במאה ה-20, בכך שסיפר שבילדותו בקיבוץ היו לו נעליים ב-300 שקל.

וזה דבר שהוא חושב שהוא מרשים?

כזה פתאט לא ראיתי הרבה זמן.

רק לשם ההשוואה, אני, בתור אליטה עירונית במאה ה-21, המכונה שאני מגלח איתה את הביצים שלי בשביל הבחורות שלי עלתה יותר.

עוד באשר ללימניר 40, ורק לידע הכללי, חמש חודשים לפני מה שהוא בכה שאני לא יכול להיות עשיר כי אני גר בלוד ולוד לא נראית לו ואף המציא אוסף שקרים הזוי על לוד בשביל לתמוך בטענתו, הוא המציא על מיליונר ההייטק של הפורום ששווה למעלה מחמישה מיליון שקלים, ai27, שהוא לא יכול להיות עשיר, כי הוא גר בקריות, והקריות לא נראות לו, והוא אף המציא אוסף שקרים הזוי גם על הקריות בשביל לתמוך גם בטענתו זאת.

__צילום מסך_4-7-2025_85047_www.tapuz.co.il.jpeg

בפועל ובמבחן המציאות, כאשר הוא מגלה שבניגוד להזיותיו והמצאותיו על העשירים הסובבים אותו, המציאות אחרת, הוא משתגע מרוב כעס, כאב, עצבים וקנאה, ואני לדוגמה, לא יכול אפילו לכתוב על דברים שהיו לי בתור תינוק כי DANIAVNI פתח שרשור על תינוקות שעברו התעללות אז התנדבתי להסביר איך באמת צריך להתייחס אל תינוקות ולגדל אותם כדי שבאמת יצא מהם משהו ולכן שיתפתי את סיפורי האישי מתקופת הינקות שלי, מבלי שלימניר40 יתפוצץ לא עד השמיים, אלא עד הירח, ומרוב העוצמה והטוהר של ההתפוצצות אפילו לא מנסה להסביר את ההתפוצצות או לתרץ אותה כמשהו אחר מאשר קנאה על פערי המעמדות מרוב כמה שכואב לו:

__צילום מסך_4-7-2025_9055_www.tapuz.co.il.jpeg

עד עצם היום הזה, מכל ההתפוצצויות שהתפוצצו עליי העניים מרוב הכאב והקנאה, ההתפוצצות הספציפית האחת הזאת הייתה ונשארה ההתפוצצות האחת הגדולה, האדירה והחולנית ביותר שאחד מהעניים, כל עני כלשהו, אי-פעם התפוצץ עליי בתפוז מרוב העוצמה של הכעס, הכאב, העצבים והקנאה.

שכשחושבים על זה-זה ממש-ממש מרשים כי מאז אחד מהעניים האחרים של הפורום, למעשה, החבר העני ביותר בפורומים של תפוז, הספיק לראות אותי נועל נעליים ב-3,000 שקל, אוכל ארוחות בבית ב-80 שקל לאחת כל יום, ומוצרי חשמל וטכנולוגיה בחדרי שבקומתי בדופלקס שלי באלפי שקלים לאחד וכתב עליי ועל בני משפחתי והמציא עלינו שאנחנו עניים מרודים, גרים בבית מוזנח וסובלים ממחלות.

פולגאר

Well-known member
טבעי שמי שאין להם יקנאו באלו שיש להם, ואף ימציאו על מי שיש להם שלמעשה גם להם אין (ראה לדוגמה את שאר חבריך לעוני והכחשתם הם את העושר של עשירי הפורום, עשירי הפורום כמו לדוגמה אני, ai27, חוח ועוד). אני לא שופט אותך.

יש בעיה עם להיות לודאי?

להיות לודאי זאת לא בעיה.

בוודאי כאשר אתה נמנה על עשירי לוד.

מן הצד השני, להיות אחד מעניי ירושלים/בני ברק/בית שמש/מאה שערים, איפה שזה לא יהיה שאתה בתור חרדי גר, זאת בעיה גדולה מאוד.

אולי בדמיון שלך 🤷‍♂️

וגם אם זה לא היה בדמיון שלך למרות שכן אבל נגיד, אז גם לגור בעיר של עוני מרוד ופדופיליה, כמו העיר שבה אתה, בתור חרדי, גר בה, זה גם כן לא בדיוק להיט.

מצחיק לשמוע את מי שאימץ לעצמו את דעותיהם הפוליטיות של מי שטבחו בבני משפחתו ובבני עמו מדבר על נכויות שכליות.

בפועל ובמבחן המציאות, אני נחשב לגאון מופלג:

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

אבל הניתוק שלך מהמציאות הוא לא נושא חדש.

באשר לנכויות פיזיות, טבעי שמי שבן 75, מן הסתם יכולת ההתניידות שלו ובריאותו הפיזית הם לא כשהיו, ירצה להאמין שכולם כמותו, מכיוון שצרת רבים חצי נחמה, אך צר לי לאכזב, בריאותי הפיזית מצויינת.

למקרה שהצלחת לפספס, לימניר40 הוא עני מסכן שרוצה שכולם יהיו כמותו ויש לו אינטרס להאמין בכך, מכיוון שצרת רבים חצי נחמה (מזכיר לך מישהו? כי לי זה מזכיר כמה אנשים).

פעם תפסתי אותו מנסה להשתחצן בעצם היותו בילדותו לפני 40 שנה, אליטה קיבוצניקית במאה ה-20, בכך שסיפר שבילדותו בקיבוץ היו לו נעליים ב-300 שקל.

וזה דבר שהוא חושב שהוא מרשים?

כזה פתאט לא ראיתי הרבה זמן.

רק לשם ההשוואה, אני, בתור אליטה עירונית במאה ה-21, המכונה שאני מגלח איתה את הביצים שלי בשביל הבחורות שלי עלתה יותר.

עוד באשר ללימניר 40, ורק לידע הכללי, חמש חודשים לפני מה שהוא בכה שאני לא יכול להיות עשיר כי אני גר בלוד ולוד לא נראית לו ואף המציא אוסף שקרים הזוי על לוד בשביל לתמוך בטענתו, הוא המציא על מיליונר ההייטק של הפורום ששווה למעלה מחמישה מיליון שקלים, ai27, שהוא לא יכול להיות עשיר, כי הוא גר בקריות, והקריות לא נראות לו, והוא אף המציא אוסף שקרים הזוי גם על הקריות בשביל לתמוך גם בטענתו זאת.

צפה בקובץ המצורף 133222

בפועל ובמבחן המציאות, כאשר הוא מגלה שבניגוד להזיותיו והמצאותיו על העשירים הסובבים אותו, המציאות אחרת, הוא משתגע מרוב כעס, כאב, עצבים וקנאה, ואני לדוגמה, לא יכול אפילו לכתוב על דברים שהיו לי בתור תינוק כי DANIAVNI פתח שרשור על תינוקות שעברו התעללות אז התנדבתי להסביר איך באמת צריך להתייחס אל תינוקות ולגדל אותם כדי שבאמת יצא מהם משהו ולכן שיתפתי את סיפורי האישי מתקופת הינקות שלי, מבלי שלימניר40 יתפוצץ לא עד השמיים, אלא עד הירח, ומרוב העוצמה והטוהר של ההתפוצצות אפילו לא מנסה להסביר את ההתפוצצות או לתרץ אותה כמשהו אחר מאשר קנאה על פערי המעמדות מרוב כמה שכואב לו:

צפה בקובץ המצורף 133223

עד עצם היום הזה, מכל ההתפוצצויות שהתפוצצו עליי העניים מרוב הכאב והקנאה, ההתפוצצות הספציפית האחת הזאת הייתה ונשארה ההתפוצצות האחת הגדולה, האדירה והחולנית ביותר שאחד מהעניים, כל עני כלשהו, אי-פעם התפוצץ עליי בתפוז מרוב העוצמה של הכעס, הכאב, העצבים והקנאה.

שכשחושבים על זה-זה ממש-ממש מרשים כי מאז אחד מהעניים האחרים של הפורום, למעשה, החבר העני ביותר בפורומים של תפוז, הספיק לראות אותי נועל נעליים ב-3,000 שקל, אוכל ארוחות בבית ב-80 שקל לאחת כל יום, ומוצרי חשמל וטכנולוגיה בחדרי שבקומתי בדופלקס שלי באלפי שקלים לאחד וכתב עליי ועל בני משפחתי והמציא עלינו שאנחנו עניים מרודים, גרים בבית מוזנח וסובלים ממחלות.
עלוקה,
אל תגיב לי, גם לא על תגובות ענתיקות מפברואר (17/2/25) וכל זאת במטרה להתעלק.

פולגאר

Well-known member
לוקח לי זמן להגיע לתגובות כי אני גאון רב-עיסוקים. לא התכוונתי לזה כהצקה או "התעלקות" כדבריך.

עלה והצלח. שא ברכה.
כל רצונך הוא חרחור ריבים,
אין לך כל תרומה לפורום,
הפכת את הפורום לגן ילדים ולא אשתף פעולה עם זה,
אל תגיב לי, כל תגובה שלך תישלח ישר לגננת (Admin).

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אין לו בת זוג
גם לא מחפש. יש לי את כל החיים להיות עם אישה אחת. עד אז, מעדיף להתפרפר ;)

למרות שכן, אני לא אשקר לך, הייתי מעדיף שזה יעבוד עם בנות הזוג הקודמות 🤷‍♂️

אבל אם לא הסתדר, אז לא הסתדר, אז עכשיו אני נהנה, עד שיגיע הזמן לקשר הרציני הבא :)

מאניה דיפרסיה
יש לו התקפי מאניה
ויש לו התקפי דיכאון
אני לא בטוח ,הוא בדברים מסוימים מאוד ישר איתנו בגלל שהוא מרגיש מוגן ע"י ההורים שלו עם הכסף ,מהבריאות,ההצלחה עם נשים והיופי(לכאורה) שלו.

אז אין לו בעיה לחשוף חולשות.

חוץ מזה אל תשכח שהוא לא עבד/עובד.

אז למרות שהוא מסביר את זה יפה מאוד בצורה לוגית למה כדאי קודם ללמוד משהו מועיל ורק אח"כ לעבוד

בו ולא להיות סתם עבד בשכר מינימום - עמוק בפנים הוא יודע שזה לא בדיוק ככה.

הוא לא כמוך שבאמת למדת משהו מועיל,הוא לומד פסיכולוגיה - מדעי הדשא/לימודי אויר וכו'

דברים שהם אינטואיטיביים ורק דורשים רצון לעזור לאדם שני סבלנות והתמדה.

בנוסף חסר לו מאוד קשר עם אנשים.

העבודה הייתה עוזרת לו בקשר אנושי - היתרון הגדול שלו ,מחזקת את הביטחון העצמי שלו

ומפחיתה את הרכבת הרים הנפשית שדיברת עליה.

הוא בעצמו אומר שהתקופה הכי טובה שלו הייתה בחטיבת הביניים והתיכון.

ברגע שהוא הפסיק את הקשר האנושי היומיומי הוא דעך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה