פעם... וכיום.

dudmel

New member
בבית הספר הייתי בינוני למדי

רק בבגרויות פתאום התחלתי להבריק ולהבין שאני מסוגל לקצת יותר ממה שחשבתי עד אז. היום הציונים שלי יפים למדי ואני משקיע בלימודים ברמות שלא האמנתי שאני מסוגל אליהם, אבל עדיין אני לא מתקרב להצטיינות בטעות (למרות שאני בהחלט מעל הממוצע בחוג שלי). בקיצור - פעם לא השקעתי והצלחתי, היום אני משקיע המון ומצליח באותה מידה...
. ובקשר לחרשנים של הבית הספר... כבר אז היה לי ברור שרובם פשוט ניחנים בזכרון מעולה ויכולת שינון מופלאה, ולא בחכמה רבה מדי. תמיד ידעתי שאני אגיע יותר רחוק מהם, גם אם להם יש 95 בספרות ותנ"ך ולי 65. בינתיים ההשערה הזו מוכיחה את עצמה.

Musi© Gi®l

New member
אני הייתי עם ציונים טובים בתיכון

ואני עדיין. ומה שאני לומדת לא כזה מקצוע שווה, אבל הסף קבלה אליו באונ' לא בדיוק נמוך, ומבחינת מציאת עבודה בתום התואר וכו' הוא נחשב בטוח. אבל תכף הכל ישתנה

robroi

New member
לא ידעתי

ללמוד בתיכון ואני לא יודע גם באוניברסיטה... תחום הלימודים שלי עם סף די גבוה וללא תמורה רצינית בשוק העבודה אבל הלכתי על זה, למה? כי אני אידיוט אבל לא חשוב. אין לי ספק שעם קצת יותר רצינות והשקעה הייתי מתקרב לממוצע של 90 אבל לא בוכים על מבחן שהלך...(או מבחנים)

האמת היא

שהייתי מאלה שלומדים וחורשים ובקושי מגרדים את ה 60-70. אולי אם היו עולים על הלקות למידה שלי הדברים היו נראים אחרת..
כיום, אני לא מהמצטיינים, אני נלחמת על כל בחינה ובחינה. ומצליחה להפתיע אותי עם ציונים שביסודי/תיכון לא קיבלתי..
כמו בן שיש ציונים פחות טובים ואפילו מאכזבים אבל בגדול, אני מרוצה מעצמי
<אולי בגלל שלא ציפיתי לעבור אפילו קורס אחד..
ואני, לא להאמין כבר עם חצי תואר ביד..>

beniNC

New member
מממ

אצלי בכיתה י' כל הממוצע היה לי 100 כל השנה וקיבלתי תעודת הצטינות:p בתחילת יא עשו לי באלגן והרוב עמד על 70-80 אם היה לי מבחן מותאם ובעל פה, ולא קומבינהשל שכתוב ושיעתוק בחינה (כאילו מבחן בעל פה) ההיתי מסיים עם ממוצע 100+ ולא עם ממוצע בגרות 80. אבל מה שכן , כל שנותי בתיכון לא היה לי נכשל אחד!

@יעל@

New member
גם אני הייתי בדיוק כזו ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

בתיכון היו לי ציונים מעפנים ובגלל זה עשיתי מכינה. אימא שלי צרחה על הבי"ס שהם לא שמו לב שיש לי ADD
עכשיו באקדמיה אני בסדר גמור.

איילה א

New member
לא רוצה לחשוב על פעם.

כשאחי גילה את תעודת הבגרות שלי לפני כמה שנים הוא היה בשוק, ושאל אותי "בצל של זה גדלתי כל השנים?!" אחרי שהתאוששתי מזה שהוא גדל בצל שלי (לא ראוי), העפתי מבט בתעודה וחשכו עיניי... אכן היו לי ציונים נמוכים בתיכון. לא השקעתי בגרוש, ישבתי בשיעורים משועממת וציירתי במחברת, ולא היה לי אורך נשימה ללמוד למבחן. בזמן הלימודים לבגרויות נרדמתי על הספרים. הדבר היחיד שהציל את הממוצע שלי מחרפה מוחלטת הוא כל 5 היחידות המדעיות שעשיתי, שהיו המקצועות היחידים שהיה לי עניין בהם ולפיכך השקעתי בהם והציונים היו בהתאם. בתואר ראשון קיבלתי הצטיינויות מכל עבר, כי אהבתי את מה שעשיתי וזה התאים לי. בתואר השני הידרדרתי מעט, אבל אני עדיין מעל 90, אז תשפטו לבד את רמת ההידרדרות. אורך הנשימה, לעומת זאת, עדיין לא משביע רצון... אני שובעת מרורים בעבודה על התזה בגלל זה.

אני נשרתי מהתיכון באמצע כיתה ט'

נרשמתי לבצפר אקסטרני ואת כל הבגרויות עשיתי במועד אחד עם ממוצע מדהים [ואני ציני, כמובן] של 82 אחרי בונוסים. את זה שאני אוהב ללמוד גיליתי דווקא במקום שבו אנשים הכי נגעלים מתהליך הלמידה - בפסיכומטרי. אחרי ששקעתי לשם והוצאתי את הציון שהוצאתי, התברר לא שהציון הזה הוא פחות או יותר ההישג הלימודי הכי גדול שהיה לי אי פעם, ליד כל הבגרויות הבינוניות שלי. מאז התשוקה לא כבתה, ולמרות שהנסיון האקדמי הראשון שלי היה מחפיר [לא יודע איזה קול בתוכי שכנע אותי שלהרשם לאינפי כשההשכלה המתמטית שלי מסתכמת ב3 יח"ל [[כשלמדתי את כל החומר לבגרות ביום אחד גם ככה]] יכול לעבוד - אבל זה לא עבד, לא עבד בכלל :\ ] לקחתי כמה וכמה קורסים מאז ואם נתעלם מהמעידה הראשונית הזאת, הממוצע שלי כרגע נמצא היטב מעל ה90.

זכוכיות

New member
מוכר מאוד ../images/Emo13.gif

לא באמת הופעתי בתיכון, הבגרות הנורמלית היחידה שלי היא במתמטיקה (98, 5 יחידות) ולא כי אני כזאת בחורה ראלית (אני לא) אלה כי אותה סירבתי בכל תוקף לעשות בתיכון והשלמתי אחרי מיד אחר כך, היה לי זמן להתמקד רק בזה וגם פתאום היה חשוב לי להצליח. אבל עדין גם אצלי הפסיכומטרי הוא ההישג הגדול. בעזרת הסכם אני לא מתקבלת לפסיכולוגיה... הקבלה האוטומטית בבן גוריוןע"פ ציון פסיכומטרי הצילה אותי :) מה שכן, כואב הלב לדעת שעם בגרויות טבות יותר הייתי יכולה ללמוד רפואה. מי שיער בזמנו

beniNC

New member
ממממ

סיימתי תיכון לא מזמן, תלמיד בינוני 70-80 לא היה לי נכשל אף פעם וקיבלתי 4 תעודות הצטינות כיתה י' היה לי ממוצע 100 שנה הכי קלה.... יא יב התחיל לפקשקש צריכים לשפר הכל בעע

roigr

New member
בתיכון היו לי ציונים טובים מאוד, בי

יחוד בריאלים. 5 יח' בכל המקצועות הראליים. פסיכומטרי מעל 750. באוניברסיטה אני בין הכי נמוכים בשני התארים שלי (דו חוגי), ולא מדובר על מקצועות בשמיים. קטטסטרופה.

למעלה