ChilD SouL
New member
פעם... וכיום.../images/Emo202.gif
היום, בעודי מחכה לאוטובוס בתחנה פגשתי לי חברה מימי התיכון. המישהי הזאת הייתה תלמידה מצויינת - לא ישבה על ציונים של פחות מ90 ונלחמה על כל נקודה [מהאלה...], מישהי שהייתי איתה בקשר טוב. התחלנו לדבר על מה מעשינו כיום, מה הלאה וכו'. במהלך השיחה התברר לי כי היא הולכת במכללה ולא הכי "איי איי" [ואני חלילה לא מזלזלת באף מכללה, אבל יש מכללות ויש מכללות] - את המקצוע לא הכי "איי איי" [ואני חלילה לא מזלזלת באף מקצוע
אני בעצמי לא לומדת את המקצועות שאפשר להגיד עליהם וואו. זה לצורך הפואנטה בסוף
]. בכל אופן, אותי נורא מסקרן... איך בנאדם שכזה, שישב על ציונים מצויינים בתיכון בסופו של דבר גומר במכללה [ולא הכי מוצלחת], והולך ללמוד מקצוע לא הכי בשמיים
זה קצת הרים לי גבה. שאלתי היא - איזה תלמידים הייתם בתיכון והאם אתם כסטודנטים כיום שונים מהתלמידים שהייתם פעם
האם הייתם תלמידים של 90+ או הייתם בינוניים
האם הייתם תלמידים בינוניים וכיום אתם עם תעודת הצטיינות מהדיקן
ספרו... שתפו. סופ"ש פורה.
היום, בעודי מחכה לאוטובוס בתחנה פגשתי לי חברה מימי התיכון. המישהי הזאת הייתה תלמידה מצויינת - לא ישבה על ציונים של פחות מ90 ונלחמה על כל נקודה [מהאלה...], מישהי שהייתי איתה בקשר טוב. התחלנו לדבר על מה מעשינו כיום, מה הלאה וכו'. במהלך השיחה התברר לי כי היא הולכת במכללה ולא הכי "איי איי" [ואני חלילה לא מזלזלת באף מכללה, אבל יש מכללות ויש מכללות] - את המקצוע לא הכי "איי איי" [ואני חלילה לא מזלזלת באף מקצוע