פעם אחת ואחרונה...

סלוניק

New member
וואלה, אם הממשלה העלימה עין שנים,

אז מתנחלים שמתגוררים באיזור בלתי מסופח (ושטח צבאי סגור) בעצם ביצעו אקט חוקי לחלוטין. אגב, עד לא מזמן היה חוקי לייבא ארצה כלבי אמסטף (לדוגמה). האם ייבואנים התלוננו שהממשלה שינתה את החוק אחרי שהם כבר קיבלו על עצמם לעסוק בתחום?

Vrock

New member
אני בטוח שהם התלוננו.

הממשלה לא "העלימה עין" ולא אף אחד מהניסוחים החלקלקים שלך. היא התירה התיישבות, חד וחלק.

סלוניק

New member
ואגב

אשמח אם תשלח לינק לאותן כתבות שאתה בטוח שקיימות לגבי מגדלי כלבים, מפטמי אווזים, נהגים חדשים שהוארך להם המלווה ושאר אומללים שהחוק שונה לגביהם מבלי שרצו בכך. הרי בטוח שהם יצאו במהומות, הכו שוטרים והשליכו עליהם חומצה.

סלוניק

New member
ובכלל

גם לא מאריכים עונה נוספת ל-"24" למרות שזה ממש חבל. עוד סיבה למרד אלים.

Vrock

New member
תגובה

מגדלי כלבים ומפטמי אווזים הם לא 8000 איש ואני נוטה לחשוב שאפילו לא 80. ההחלטות התקבלו בצורה שונה ומנימוקים ברורים. ובקשר לנהגים חדשים-ראיתי המון (אני קורא עיתון כל יום, כמובן- בזמן שזה עבר ראיתי כמה כתבות ועשרות קטעים חופשיים בנושא). וזה קצת שונה ממה שעושים למתנחלים בכ"מ.

Dudidud

New member
כמעט ואין ברצועת עזה

מה שאתה קורה "מאחזים". אולי פרט למקום אחד. ולכם גם רצועת עזה לא מוזכרת (עד כמה שאני יודע), בדו"ח המאחזים.

Vrock

New member
מי מדבר על המאחזים?

קרא את כתב האישום נגד שרון, ותראה מה זו העלמת עין.

אני מוכן לעשות איתך עסקה...

בוא נקים ביחד תנועה שתקרא להדיח את שרון בגלל השחיתות שלו, ויחד עם זאת, לפרק את כל ההתנחלויות בשטחים. ראשית, כיוון שיש חפיפה בין הדברים, כלומר, נהלי העבודה המושחתים של שרון היו הבסיס להקמת חלק גדול מההתנחלויות, וכל המאחזים בשטחים. שנית, כיוון שאני הפגנתי נגד השחיתות של שרון הרבה לפני שאתה בכלל התעסקת ב נושא, וזאת מדוע? כיוון שכל עוד שרון היה עסוק בלהרוס בתי פלסטינים, השחיתות פשוט לא הטרידה אותך .

iknow

New member
מעניין

לפי ההגיון הזה גם לחתולי השכונה, שהחליטו להתנחל לי באמצע הגינה, מגיעים פיצויים ממני בגלל שגירשתי אותם? בכל מקרה אני אכן חושב שבמקרה הזה הפיצוים שקיבלו המתנחלים אכן נחוצים (אולי לא גובה הפיצויים אבל עצם העיקרון שהם נחוצים (ולא בגלל שמגיע להם אלא בגלל שבכל זאת צריך לשקם אותם במקום אחר כלשהו (לא ניתנה להם האפשרות למכור את הבתים הרי, זה כמו שהמדינה בעצם תקנה מהם את הבתים, כמובן שבמחירים מעט מופקעים בחלק מהמקרים אבל זה גם נחוץ כדי לשמור על השקט))

מעניין אם המחלות

עברו בתורשה גם לאחים שלי. (זה הזמן לעשות תנועה של "סטגדש!")

סלוניק

New member
מי ש"האחים" שלו קוראים לו נאצי

משליכים עליו חומצה ואח"כ ממהרים לבקש הבנה ואהבה, כדאי מאוד שיעשה בדק בית.

למעלה