פעם אחת ואחרונה...

סלוניק

New member
אתה חושב שאתם מסוכנים במידה שונה?

ארגוני הטרור רוצים להשמיד את מדינת ישראל היהודית ואתם רוצים להשמיד את מדינת ישראל הדמוקרטית. זו נבלה וזו טרפה.

Abba Zaba

New member
האיש שהגה את זה

אם זכרוני לא מטעני, קיבל פרס נובל על כך שלקח חלק מרכזי בעסקאות חילופי השבויים אחרי מלחמת העולם ה-1, לא על חילופי האוכלוסיה.

snea

New member
זכרונך מטעה אותך

הוא קיבל פרס נובל על הטרנספר.

Abba Zaba

New member
לא שאני אומר שאתה טועה

אבל אתה יכול להביא לי כתובת של מקום שבו כתוב את זה? כי חיפשתי ולא מצאתי מקום באינטרנט שקובע לכאן או לכאן. כך שאם תוכל לתת כתובת של דף-אינטרנט שבו כתוב זה יעזור לי, לפחות לדעת יותר טוב.

snea

New member
אוקיי

http://en.wikipedia.org/wiki/Fridtjof_Nansen זה הלינק הכי מסודר, למרות שגם לא הבנתי ב-ד-י-ו-ק על מה הוא זכה - אבל האמת שנראה לי שזה יותר לכיוון שלך. כתוב שהוא זכה על פרס נובל שלום על מאמץ לשיכון הפליטים ב1922, וב1922 הוא גם הגה את חילופי האוכלוסין שם, אז אולי זה הכל ביחד.

Vrock

New member
אמירתיבון יקירי...

כולנו מודעים לידע המרשים שלך, למרוןת שהפעם בהחלט מדובר בפריט היסטורי טריוויאלי שכל אחד אמור לדעת. אני מבטיח לך שאין ימני אחד בעל דעות מבוססות וידע בסיסי באקטואליה שלא מודע לנושא. הרי זה המצע החדש של ליברמן, נקודה לנקודה. התכנית הזאת היא תכנית הגיונית. אנשים שמכירים בכך שהחיים שלהם יהיו טובים הרבה יותר אם הם לא יחיו אחד עם השני קמים ועושים מעשה. בהחלט מה שצריך לקרות בישראל. ובנוגע לסעיף 2: תשכח כבר מהשקר המטופש הזה. המתנחלים לא קיבלו מספיק פיצויים. נקודה. הם נגררים בבתי מלון, ולאחר מכן יעברו לגור בקראוונים, ורק כעבור 3 שנים יעברו ליישוב קבע. וזה בהחלט צעד לא הומאני להעביר אנשים ללא פיצוי.

E טי

New member
פעם אחת ואחרונה...

תקרא את המסמך הזה ואחרי שתקרא את כ-ו-ל-ו, נוכל לשוב להתווכח על הנושא.

סלוניק

New member
לגבי הפיצויים

אולי קל להביט מהצד ולומר כי מדובר בפיצויים נמוכים (בעיקר כשאין לנו 2 מיליון שקל), אבל מהרבה בחינות מדובר בסכום הוגן כפיצוי.

עם הנצח

New member
מה פתאום!

ה"פיצויים" שהם מקבלים זה גרושים לעומת מה שהיה להם.בקושי מספיק לקניית בית חדש, ועוד עכשיו הם חלקם במלונות (חלק הועפו מהמלונות שלהם), וחלק בפנימיות של ישיבות\אולפנות (שעוד שבוע מתחילים הלימודים ואז אין להם איפו להיות...)- ואם אין להם איפו להיות, זה אומר לשכור משו עד שהמדינה תמצא איזה משו- קיצור- חיים קשים. חוצזמה, זה לא צריך להיות קשור עכשיו לכלום. הם גורשו מהבתים שלהם, הם אחים שלי וגם אחים שלך, ואנחנו מחויבים לעזור להם לא קשור למפה הפוליטית! האנשים האלה ממש מסכנים!!! זה לנתק בנאדם מכל הנוף ילדות שלו, מהבית שלו, ומכל הסביבה הטבעית שלו- ועוד אתם באים ומתלוננים על הפיצויים?!?! אני אל מבינה אותכם!!!!

סלוניק

New member
למה כשעברתי דירה בגיל 4 נגד רצוני,

אף אחד לא קרא לי מסכן והתחייב לעזור לי?

עם הנצח

New member
צודק!!!! מגיע לך פיצויים!!!

מההורים שלך, אחרי הכל, הם אלה שהחליטו שתעברו דירה- נכון? אז גם למתנחלים מגיעים פיצויים ממי שהחליט שהם יעברו- הממשלה....

סלוניק

New member
האמת שפונינו בגלל אי תשלום משכנתא.

כלומר, המדינה פינתה אותנו. עכשיו אתה מזדהה עם מגורשים מסכנים שכמונו?

Vrock

New member
לא, אתם פוניתם עקב הפרת חוק

ואיזה מצחיק זה בטח היה כשזרקו אותך לרחוב, הא?

Vrock

New member
נו באמת, אתה יודע שיש הבדל

לגור בבית בלי לשלם משכנתא הוא מעשה בלתי חוקי מלכתחילה. אם הממשלה הייתה מחליטה פתאום שאתה צריך לשלם משכנתא, בלי להודיע לך מראש כשקנית את הבית, זה באמת היה חבל ולא הוגן.

למעלה