האמת שיש מצב גדול שזה יקרה
D didush100 New member 2/8/11 #31 תסבירו לי מה יש להם עם ליז לעזאזל? אני לא מבינה את זה? הם מוציאים אותה בשידורים ממש טוב ורחוק ממה שהיא באמת ועכשיו גם מראים לי אותה ישנה יופי פחחחחח
תסבירו לי מה יש להם עם ליז לעזאזל? אני לא מבינה את זה? הם מוציאים אותה בשידורים ממש טוב ורחוק ממה שהיא באמת ועכשיו גם מראים לי אותה ישנה יופי פחחחחח
N noaxxx New member 2/8/11 #33 תגידי שזה לא מרגיע אותך.. ../images/Emo6.gif היא הכי רגועה כשהיא ישנה... הזדמנות פז
D didush100 New member 2/8/11 #34 חחחח היא גם ככה קצת מפחידה אותי תגידי מי עף במקרה ועדי לא מועמדת מחר לדעתך?
N noaxxx New member 2/8/11 #38 וואלה, אין לי מושג, כבר התפוצץ לי הראש מכל הספקולציות... תלוי מי תהיה מועמדת במקומה... אולי דניאל...יחד עם השלישייה שלך ואז נראה לי שליהי תלך אם ההפקה תטיל וטו על אתי.
וואלה, אין לי מושג, כבר התפוצץ לי הראש מכל הספקולציות... תלוי מי תהיה מועמדת במקומה... אולי דניאל...יחד עם השלישייה שלך ואז נראה לי שליהי תלך אם ההפקה תטיל וטו על אתי.
D didush100 New member 2/8/11 #41 לא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זה ממש ניצול וזריקה מצד ההפקה
D didush100 New member 2/8/11 #46 האמת שכן איכססס אם זה מה שיהיה זה ממש יגעיל אותי כאילו יש גבול לכל דבר אפילו לתכנית הזאת. מצד שני אם משאירים את עדי זה מתבקש להשאיר את ליהיא כי זה מעניין לראות מה יתפתח שם
האמת שכן איכססס אם זה מה שיהיה זה ממש יגעיל אותי כאילו יש גבול לכל דבר אפילו לתכנית הזאת. מצד שני אם משאירים את עדי זה מתבקש להשאיר את ליהיא כי זה מעניין לראות מה יתפתח שם
S survivorUS New member 2/8/11 #58 איתן וקרן התרחקו , בן וליהי "התקרבו" אז אם דניאל תועמד להדחה יחד עם השלישייה וההפקה תטיל וטו על אתי אז סיכוי גדול שדווקא קרן היא זו שתודח .
איתן וקרן התרחקו , בן וליהי "התקרבו" אז אם דניאל תועמד להדחה יחד עם השלישייה וההפקה תטיל וטו על אתי אז סיכוי גדול שדווקא קרן היא זו שתודח .
S survivorUS New member 2/8/11 #56 מת שזה בדיוק מה שיקרה! אהבתי שהוספת גם את איילת , זה יתן יותר בטחון לענבר .