פנטזיות הדחה למחר

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

Klayhamn

New member
אין שום סיכוי כזה

בגלל שאם עדי "לא מועמדת" מתוך 2, היא תהיה מועמדת בתוך ה-4, ועדיין איתן יוכל להעיף אותה... בכלל, העניין של ה-"2" זה רק מתוך השערה שהבנות העלו

survivorUS

New member
התקווה היחידה היא שעדי לא תועמד להדחה בכלל

תסמסו לה אם היא חשובה לכם . אני רוצה שהיא תישאר כי זה מגדיל את הסיכוי שאתי חזן תודח . אבל חוץ מזה ... היא ממש מצליחה לעצבן אותי . אני לא אוהב לשמוע שיחות שלה , אני מרגיש כל פעם שהיא מלקקת לבנות ולבנים . היא קצת כבדה . היא חושבת שהיא צריכה להגיב על כל דבר , לפעמים לנסות להצחיק אבל זה סתם יוצא יותר מדי ... אבל אני מעדיף אותה מאשר שלישיית המגעילות

didush100

New member
נכון והבנתי שהוא היה די מרוצה

מכך שענת וליז חסינות אולי ההפקה אמרה לו תעזור לנו בזה ואנחנו נוציא את אתי. זה נראה כאילו שהבנים יודעים שאתי הולכת לא? גם יוני גם אורן וגם בן דיברו על כך שהם מעדיפים אותה בחוץ

noaxxx

New member
בקיצור..תתכונני ליציאה של אתי,אני אתכונן לעדי

didush100

New member
חחחח סבבה ובסוף עוד יוציאו מישהי אחרת

הכי הזוי זה שאני בטוחה שההפקה קובעת את הכל לא הסמסים ובטח שלא איתן

noaxxx

New member
שלחתי תלונה לרשות השניה בנושא הפיקוח על הסמסי

אם עוד אנשים עשו כמוני, אז אולי מחר בתכ' סוף סוף נשמע מי הגוף המפקח על העניין הזה. מזכירה לך את דנה..

didush100

New member
וואלה? יפה

אין שום פיקוח הכל חרטה בדיוק כמו באח הגדול אל תזכירי לי את דנה
דרך אגב שמעת שזק חוזר לביים אותם? זה נורא בעיניי

noaxxx

New member
ממש אכזבה.. אין מילים..

אין מצב שמישהו ישמע את המשפט שלו בחדר האח ולא יחשוב על מה שהוא אמר לה. הרס את כל האפקט. אבל הבנתי שהוא פוטר/פרש.. ואז ה'עין' שלו היתה אמורה לקבל את בתפקיד, ואז פתאום הוא החליט שהוא חוזר...

didush100

New member
חזר בלי בושה ראית מה זה?

איכססס אני לא מסוגלת לחשוב על הקול שלו בכלל

כבר נתנו את התפקיד של העורכת למישהי אחרת

ואחרי שהוא חזר אז היא כעסה והתפטרה מעניין אם מדובר בזאת שהחליפה אותו בחדר של האח הגדול (היו 3 קולות ואחת מהן היה קול של אישה)

Klayhamn

New member
ממש לא

אתי לא הולכת לשום מקום... תוציאו את הסרט הזה משהראש שלכם יוני לא אמר שהוא מעדיף אותה בחוץ, אלא בדיוק ההפך

goodpink

New member
ההפקה לחצה להשאיר את עדי וענת היתה לפניה בסקר

בכל מקרה וגם לפני ליז הסיבה היחידה בינתיים שאפשר לדעת בוודאות לגבי ענת זה שהיא קיבלה את הזמן מסך הקטן ביותר ששואף כמעט לאפס בשבוע שבו הועמדה להדחה ולא רק בשבוע אלא בכל התוכניות שקדמו לתוכנית ההדחה היא ולינוי קיבלו את הכי פחות זמן מסך איתן רצה להעיף את עדי ההפקה לחצה עליו בגלל התסכנות של עדי וכל מיני סיבות להשאיר אותה זה היה ברור מהשיחות של הבנים ממה שאמר לדניאל וכו'

goodpink

New member
ההפקה הצילה את עדי וענת היתה לפניה בסקרים בכל

בכל מקרה וגם לפני ליז הסיבה היחידה בינתיים שאפשר לדעת בוודאות לגבי ענת זה שהיא קיבלה את הזמן מסך הקטן ביותר ששואף כמעט לאפס בשבוע שבו הועמדה להדחה ולא רק בשבוע אלא בכל התוכניות שקדמו לתוכנית ההדחה היא ולינוי קיבלו את הכי פחות זמן מסך איתן רצה להעיף את עדי ההפקה לחצה עליו בגלל התסכנות של עדי וכל מיני סיבות להשאיר אותה זה היה ברור מהשיחות של הבנים ממה שאמר לדניאל וכו'

שאפולי

New member
אם נסתכל על הבית כחבית דלק

זה פשוט עוד גפרור שנכנס לתוכו. ההפקה היא כמו בן- מנסה בכל דרך מאולצת ליצור עיניין. אגב, סליחה על כל טעויות הכתיב בהודעות שלי אני מקלידה נורא מהר ועושה כמה דברים במקביל.

Klayhamn

New member
גם לי כל הזמן יש טעויות כתיב ../images/Emo201.gif

אל תרגישי רגע

למעלה