תסמסו לה אם היא חשובה לכם . אני רוצה שהיא תישאר כי זה מגדיל את הסיכוי שאתי חזן תודח . אבל חוץ מזה ... היא ממש מצליחה לעצבן אותי . אני לא אוהב לשמוע שיחות שלה , אני מרגיש כל פעם שהיא מלקקת לבנות ולבנים . היא קצת כבדה . היא חושבת שהיא צריכה להגיב על כל דבר , לפעמים לנסות להצחיק אבל זה סתם יוצא יותר מדי ... אבל אני מעדיף אותה מאשר שלישיית המגעילות
מכך שענת וליז חסינות אולי ההפקה אמרה לו תעזור לנו בזה ואנחנו נוציא את אתי. זה נראה כאילו שהבנים יודעים שאתי הולכת לא? גם יוני גם אורן וגם בן דיברו על כך שהם מעדיפים אותה בחוץ
אין מצב שמישהו ישמע את המשפט שלו בחדר האח ולא יחשוב על מה שהוא אמר לה. הרס את כל האפקט. אבל הבנתי שהוא פוטר/פרש.. ואז ה'עין' שלו היתה אמורה לקבל את בתפקיד, ואז פתאום הוא החליט שהוא חוזר...
בכל מקרה וגם לפני ליז הסיבה היחידה בינתיים שאפשר לדעת בוודאות לגבי ענת זה שהיא קיבלה את הזמן מסך הקטן ביותר ששואף כמעט לאפס בשבוע שבו הועמדה להדחה ולא רק בשבוע אלא בכל התוכניות שקדמו לתוכנית ההדחה היא ולינוי קיבלו את הכי פחות זמן מסך איתן רצה להעיף את עדי ההפקה לחצה עליו בגלל התסכנות של עדי וכל מיני סיבות להשאיר אותה זה היה ברור מהשיחות של הבנים ממה שאמר לדניאל וכו'
בכל מקרה וגם לפני ליז הסיבה היחידה בינתיים שאפשר לדעת בוודאות לגבי ענת זה שהיא קיבלה את הזמן מסך הקטן ביותר ששואף כמעט לאפס בשבוע שבו הועמדה להדחה ולא רק בשבוע אלא בכל התוכניות שקדמו לתוכנית ההדחה היא ולינוי קיבלו את הכי פחות זמן מסך איתן רצה להעיף את עדי ההפקה לחצה עליו בגלל התסכנות של עדי וכל מיני סיבות להשאיר אותה זה היה ברור מהשיחות של הבנים ממה שאמר לדניאל וכו'
זה פשוט עוד גפרור שנכנס לתוכו. ההפקה היא כמו בן- מנסה בכל דרך מאולצת ליצור עיניין. אגב, סליחה על כל טעויות הכתיב בהודעות שלי אני מקלידה נורא מהר ועושה כמה דברים במקביל.