פנטזיות הדחה למחר

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

Klayhamn

New member
אין מהפך ../images/Emo9.gif

איתן פשוט התחיל להעניק קצת יחס גם לבנות שהוא לא הכי מת עליהן, בין אם בגלל הוראה של ההפקה או בגלל שבאופן טבעי לוקח לו זמן להפתח לאנשים... גם השיחה של הבנים על אתי הייתה מונעת (עם כל הצער שבדבר) בעיקר מתוך האגו הפגוע של בן... ועכשיו כשהאגו שלו כבר לא כל כך פגוע, לדעתי פחות יהיה חשוב לו "לפרק את השלישיה" (בטח לא כל עוד הוא חושב שיש לו סיכוי עם ליהי) ובכל מקרה, זה לא רלוונטי בכלל כי השיחה על אתי לא קשורה להדחה הנוכחית, ואיתן גם הדגיש ואמר: SOONER OR LATER שפירושו = LATER...

noaxxx

New member
אתה מכבה כל שביב תקווה שעוד נשאר לי../images/Emo9.gif

מה יהיה?

billc

New member
צריך להבין למה איתן לא אוהב את עדי

איתן הוא משחק את המשחק, המטרה שלו להכנס למצא אינטמי עם כמה שיותר בחורות אם תסכלי על הדייט הראשון שלו עם איילת, ועל זה שהיא היתה מאוד מאוד נבוכה, זה עשה לו TURN OFF רציני דניאל ממש זרמה, והיה גם דייט טוב עם קרן, אורטל הגיע אליו למה הוא נמשך? הוא נמשך לבחורות חזקות שיוזמות ולא פוחדות ממצב אינטימי ומצד שני בגלל שהם צעירות הם עדיין מוכנות לשחק את המשחק? מישהו פה רואה מצב שעדי היתה מוכנה להיות אחת 3 הבחורות שמתנשקות? האם היא היתה בולעת שישר אחרי שהוא מנשק אותה, הוא מנשק את דניאל? אין לי טענות לדניאל? אבל עדי יחסית יותר מבוגרת, יותר אכפת לה מה חושבים עליה והיא היתה כבדה בשביל איתן במשחק, אולי בחיים לא, אבל במשחק כן. מצד שני אחרי שעדי זרקה את עצמה על בן, אולי איתן חושב שיש עדיין תקווה

didush100

New member
עדי לא כזאת תמימה

היא כבר הודיעה לבן אתמול שהוא מוזמן לנשק גם אותה וגם את ליהיא ובטוח שהיא תנצח. אני דווקא די בטוחה שאם איתן היה מביע בה התעניינות היא היתה זורמת איתו בכיף

didush100

New member
מתי היתה השיחה שלהם? אתמול או שלשום?

הוא דיבר איתה על ליהיא ואיכשהו הם הגיעו לגבר על נשיקות והיא אמרה לו אתה רוצה לעשות תחרות אין בעיה אנייכולה להבטי לך שאני אנצח והיא היתה הכי רצינית בעולם.

noaxxx

New member
דווקא ראיתי את השיחה, את המשפט הזה פספסתי

זוכרת שהם דיברו משהו על נשיקות, אבל זה היה בחצי אוזן

billc

New member
לא בדיוק

היא אמרה שהיא מנשקת יותר טוב מליהי ואז הוא אמר בא ננסה ונעשה תחרות, והיא אמרה היית מת אבל אני מסכים איתך, שאם היה רוצה לנשק אותה באותו יום, הוא יכל הבחורות שם משוגעות, בשביל להשאר בווילה הם ימכרו את הסבתא שלהן

didush100

New member
מה שבטוח שהבחורות שם הזויות מוזרות ומה לא

בגלל זה חבל שלא מכניסים עוד בנים ונראה איך רמת השגעון שלהן עולה עוד יותר חחחחחחח

billc

New member
לפני כמה ימים, היא אמרה שהיא מנשקת יותר טוב

מליהי

didush100

New member
היה נבוך למרות ש

הוא די נהנה מהחיזור שלה אבל הוא ממש בקטע של ליהיא כרגע לפחות בשעה זו אין לדעת מה יקרה מחר חחחחח

billc

New member
הוא אמר שאפשר לעשות תחרות או משהו כזה

להביא את ליהי, ושתיהן .. אז היא אמרה לו, היית מת

didush100

New member
הוא גם אמר אחרי הנשיקה עם ליהיא אתמול ש

היה שמח אם עדי תשאר כדי שאם לא יילך לו עם ליהיא ינסה משהו איתה בגלל זה אני בכלל לא בטוחה שעדי תלך מחר

noaxxx

New member
נראה לי שהוא כבר בעצמו לא יודע מה הוא אומר

הוא לא בדיוק חושב עם הראש... אם את מבינה למה אני מתכוונת... אחרי חודש כזה בהסגר עם מלא בחורות שוות.......

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתכלס מעניין כמה זמן הוא יחזיק מעמד

יוני אמר שאוהבים אותו בחוץ אז אולי יכניסו לו גם כמה בנות עבורו?

שאפולי

New member
אתה נותן לו יותר מידי קרדיט

הוא נמשך לכוסיות נקודה. לפוזה. כמה פעמים הוא אמר על איילת שהיא מסכנה כי היא נראית הכי טוב בבית (אגב בעלי טוען שהיא הכי יפה
) לדעתי אם איילת היתה נראית כמו קרן\אורטל\ליז וכו' הוא היה איתה מזמן! איתה היתה לו כימיה טיבעית וטובה והוא ממש מוחק אותה מהרשימה על בסיס מראה. באופן אוטומטית הוא התחבר לחבורת הכוסיות וזה למרות שהאופי הטיבעי שלו לא אוהב מורכבות ןותככנות (צנון או לא?) ולמרות כל מה שהוא יודע- הוא לא נותן לעובדות לבלבל אותו ומקיף את עצמו בחתולות בר תוקפניות. תחשבי על זה- למי הוא נתן צאנס ולו לרגע היה פתוח לנסות? עדי, ליז, אורטל, קרן ודניאל- מכנה משותף מישהו? (לדעתי ענת היתה גם נכנסת לולא הפרעות האכילה) ואין קשר ליוזמה- כי את היוזמות הכי גדולות מולו עושות איילת ודניאל- איילת הכינה דייט, היתה שולחת לו הודעות ולא שיחקה איתו משחקים- ועם זאת איפה היא ואיפה דניאל? אז מה ההבדל בניהן? הגוף.

למעלה