פנטזיות הדחה למחר

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

billc

New member
פנטזיות הדחה למחר

אני יתחיל אז הדבר הראשון שעלה לי לראש עדי ואתי נשארות אחרונות, ואז הוא מחזיר את עדי לבית
ואז גדל לי התיאבון ואמרתי 4 מועמדות להדחה, קרן,ליהי, אתי. ו......איילת הסיבה לאיילת, שאולי זה יתן יותר בטחון לענבר ואז איתן מחזיר את קרן ואיילת מתלבט, מתלבט. ומחזיר את ליהי אחרי זה יומיים, קרן לא מדברת עם ליהי. בשני המצבים, אתי מאבדת את הרסן ומקללת את איתן ומורחקת על ידי שני שומרים מהבניין

Klayhamn

New member
חומר למחשבה

אני מנסה לחשוב למה ההפקה החליטה לתת חסינות לשתי בנות.... בהנחה שיש מאחורי הצעד הזה כוונה מסויימת האם זה כדי להגן על מישהי (ליז / ענת) או כדי להעיף מישהי, ואם כן - אז את מי? הרי עדי ככל הנראה תהיה מועמדת בין כה וכה... ואיתן כבר אמר שהוא נחוש להעיף אותה... אז לשם מה החסינות? אולי כדי לגרום ליותר מתח (כי בנות שעד כה היו בטוחות פתאום יהיו בסכנה - כביכול)?

noaxxx

New member
משתתפת בהרהוריך, אין לי שמץ

מה שכן, לפי הטופציה הראשונה שלך, לעדי יש סיכוי להישאר... אולי זו הדרך שלהם להוציא את אתי, כנראה סתם משאלת לב..

Klayhamn

New member
אני בספק

ככל שאני מהרהר בזה יותר אני מתקרב למסקנה שהם עשו את זה רק בשביל המתח (ובסופו של דבר, אם חושבים על זה, זה גם מה שדחף את ליהי לנשיקה עם בן... יכול להיות שגם את זה הם חזו... זה באמת לא כזה קשה הרי לצפות את זה --- המסרים הכפולים שלה וההתקרבות-לא-התקרבות כבר הייתה, היה רק צריך לתת לה סיבה לזנק...)

noaxxx

New member
והסיבה לזינוק היתה הקוראת בקלפים

כיוונה אותם בדיוק זה לזרועות השניה, ממש בהתאם לרצון ההפקה. הפלא ופלא

Klayhamn

New member
זו ממש לא הסיבה

אבל זו עוד דחיפה כנראה שניסו לתת בנושא הזה הסיבה לזינוק זו ההבנה שלה שבגלל החסינות של ענת וליז היא מועמדת, ושבגלל שהיא עצבנה את בן - הוא עשוי להגיד לאיתן להעיף אותה מתוך נקמה

didush100

New member
כדי להגן על ענת וליז

שכמעט ובטוח היו מודחות ואולי כדי להעיף את אתי

Klayhamn

New member
לא

ההפקה יודעת שאיתן רצה להדיח את עדי, ואנחנו בטוחים ב-99% שההפקה גם לחצה עליו להעיף את לינוי במקום בפעם הקודמת. איתן אמר לגב שהוא סגור לגמרי על זה שהוא הולך להדיח אותה. לכן אין שום סיכוי שההפקה רצתה "להגן על ענת וליז", כי הוא ממילא לא היה מדיח אותן... עדי הולכת לעוף, ואני חושב שהחסינות נועדה מבחינת ההפקה ליצור מתח ולדחוף את ליהי לזרועותיו של בן (כדי ליצור עוד אינטריגות רומנטיות)

didush100

New member
לגבי עדי אני לא בטוחה כי

יש מצב שבן יבקש להשאיר אותה ובכלל היא נראית לי השפן שבכובע בהפקה הזאת

Klayhamn

New member
לא נראה לי

אני חושב שההפקה זו שביקשה להשאיר אותה, וקיבלנו לכך אינדיקציות חזקות מאוד מהדברים שאיתן אמר לגב וגם לאנשים אחרים (אורטל, דניאל וכיו"ב)

noaxxx

New member
אתה שוכח דבר אחד שהשתנה מההדחה הקודמת..

היה סוג של מיני-מהפך... השיחה של הבנים על אתי בסופ"ש וההתקרבות שלו לעדי טיפה בחזרה מהאנטי שהיה לו כלפיה

noaxxx

New member
וחוץ מזה, ההפקה יכולה גם הפעם לומר לו להשאיר

את עדי, בדיוק כפי שהיה עם לינוי.

Klayhamn

New member
אני מתחיל לחשוב

שההפקה אמרה לו להעיף את לינוי ולא את עדי רק כדי שאנשים לא יחשבו שההדחות הן צפויות מדי ויאבדו עניין בתוכנית אני בספק אם הם ימשיכו להגן על עדי עד אין קץ רק כדי שההדחות לא יהיו צפויות... השיחה של הבנים וההתקרבות של איתן ועדי הם לדעתי INCONSEQUENTIAL ברובם... אין לאיתן שום אלטרנטיבה להעיף מלבד עדי --- הוא לא יעיף הרי את ליהי, וענבר לא תהיה בכלל מועמדת (וגם אם היא כן תהיה מועמדת, הוא עדיין יעיף את עדי על פניה)

Klayhamn

New member
דניאל בינתיים התאוששה יפה מאוד

גם אחרי לירון וגם אחרי לינוי... וממילא היא התקרבה מאוד לאחרונה לציר הרשע ולבנות באופן כללי, כך שהוא פחות מודאג... ע"פ ההתנהגות של בן היום ובכלל, ברור שהוא לא יבקש להשאיר אותה במיוחד, וגם בשיחה שלהם כאמור, איתן ביטל לחלוטין כל דבר חיובי שבן ניסה לומר עליה - ורמז לו רמז עבה שילך על ליהי ולא על עדי -- בגלל שהוא עומד להעיף אותה

noaxxx

New member
לגבי דניאל אני מסכימה....

לגבי החלק השני, למיטב זכרוני, מה שאתה מתאר היה לפני המיני-מהפך שדיברתי עליו.....

למעלה