פיצוי על גנבת זרע

ebi83

New member
אז טוב לדעת

ebi83

New member
שום סיבה מיוחדת...

פשוט למידת משהו חדש ושמחה על כך.

ebi83

New member
אבל בתרומת זרע- התורם מוגן משפטית.

הוא ובנק הזרע חותמים על הסכם שהוא לא יידרש לתביעה עתידית וכך גם האם חותמת אל מול בנק הזרע על הסכם המגן על האב במקרה של תביעה.

בגנבת זרע- אתה בחרת לשכב עם מישהי ללא אמצעי הגנה, יש לכך השלכות הגיוניות ואפשריות, תתמודד.
אם יצא מהפעם הזו ילד, אתה מחויב לדאוג לו.

צלשלספק

New member
עדיף לא לתרום ולא להסתבך.

רק חסר שארגוני הנשים "יסובבו" את המונח הערטילאי "טובת הילד" והפעם לכיוון:
"טובת הילד לדעת מי זה אבא שלו, (התורם האלמוני) רק בגלל שאמא שלו רצתה כ"כ ילד לבד בלי האמצעים לגדל אותו לבד ועכשיו אין לה כסף"

אחרי התורם הראשון שיחשף, יאלצו לשאוב זרע מעובדים זרים בתמורה למשהו אכיל, או לייבא זרע סקנדינבי מחו"ל, וכאמור משלם המיסים יממן את הכל, כולל את צרכי הילד, כשאין אב בתמונה או שזהותו בגדר תעלומה.

ebi83

New member
מסכים איתך ברמה מסוימת..

לא תרמתי ואני לא רואה את עצמי הולך לתרום זרע, אבל לא מהכיוון הזה.

יותר מהתפיסה של- אם יש לי ילד אני כן רוצה לדעת עליו ולגדל אותו ונראה לי קשה לתרום זרע כדי לייצר ילדים שאין כל קשר ביני לבינם.

צלשלספק

New member
הילד אכן לא אשם, שיבטלו במקרים כאלו

את חזקת גיל הרך באופן גורף, שהוכחה מעל לכל צל של ספק הונאה ומרמה.

שיעבירו את הילד לאב אם ירצה בילד שנעשה במרמה ובהונאה או לרווחה או לאימוץ אצל משפחה אומנת שרוצה ילדים, לא ייתכן שנשים בישראל בשנת 2013 יכולות לחמוק מכזו הונאה ולגדל ילד כפרס כשאחר עוד מממן להן אותו. מקומן בבית הסוהר, כמו כל גנב ורמאי.

הראשונה שתשב בפנים על גניבת זרע, ותראו כיצד הנוהל השפל הזה יעלם מהעולם...

צלשלספק

New member
איך בדיוק?

בסיס 1250-1350 ₪, פחות מסכום זה השופטים לא פוסקים.
מדור - לפחות 800 ₪ (30 אחוז מהסכם השכירות בדירה סבירה עד זולה)
חצי מצרכי חינוך, צהרון, חוג, קיטנה וכו' לאחר ניכוי הנחות חד הורית עוד כמה מאות לחודש.

גם אם נחשב את סכום המזונות על המינימום ללא מדור וצרכי חינוך 1250 ₪ כפול 12 חודשים כפול 18 שנים (ויש כאלו שמשלמים אחרי וגם שליש בשרות הצבאי /לאומי) = 270,000 ₪

החישוב הנכון יהיה בסביבות 2200 ₪ - 3000 ₪ לחודש ואפילו מעבר, כמעט חצי מליון שקל - 650,000 ₪

110000 ₪ זה לא מעט כסף, אך טיפה בים.

לא כולם

יודעים לחוש ולהרגיש את השחקניות והממזרות ,רואים עליהם מה שנקרא.

לצערנו חיי הנישואין כמפלט מעוני ולברוח מהורים ושאר תלאות החיים ,גורם לצד השני לחשוב כל מיני מחשבות וזה מבעס להיות בתחושה שאתה חי עם מישהי שלא היית רוצה לחיות איתה ובלית ברירה את איתה.

למעלה