פיפי בבחינות

B L I M P

New member
../images/Emo13.gif

אני יוצאת לשירותים או כשאני ממש צריכה, או כדי להתאוורר לפני שאלה אחרונה/מעבר על המבחן לפני ההגשה. אני לרוב לא צריכה פעמיים במבחן (אני לרוב לא שותה תוך כדי אז אין למה) אבל אם אני שוב צריכה להתאוורר, אני אצא בכיף. אני תמיד יושב בכסא הקיצוני בתחילת האולם. יש לי נטייה לשבת ישיבה מזרחית אז אני צריכה את המקום (גם בשיעורים) וכמובן כי אני שונאת להקים אחרים כשאני יוצאת.

sacrament

New member
סוף סוף שאלה רצינית!

הולכים 5 דקות לפני שמתחיל המבחן ולא אמורה להיות בעיה בהנחה שלא שותים בקבוק שלם או שלא אוכלים דברים שמעודדים כאלה דברים (אמא פעם נתנה לי חמוציות למבחן בטענה שזה ישפר לי את הריכוז/זיכרון...ובדיעבד זו הייתה טעות אנוש) P-: בעיקרון ב-30 דקות הראשונות וב-30 דקות האחרונות לא מתירים יציאה לשירותים (אף פעם לא הבנתי את הכלל הדבילי הזה, אבל שיהיה). אז אני משתדלת ללכת 5 דקות לפני ה-30 דקות בכל מקרה, אפילו אם זה רק כדי לנשום אוויר צח (-: אם בכל זאת צריך בזמנים אחרים- אז יוצאים כשצריך, עדיף לא במהלך שוונג של איזו תשובה, מאוד קשה לחזור לריכוז אחר כך. השירשור הזה מזכיר לי את הימים של פורום פסיכומטרי
תמיד יש שם מלא שאלות בנושא. ותמיד ממליצים לאנשים שם לא לשתות איזה יומיים לפני או לבדוק איפה השירותים הקרובים ולתזמן עם סטופר כמה זמן לוקח להגיע לשם, וכל מיני דברים הזויים בסגנון.

B L I M P

New member
את צוחקת..

בפסיכומטרי הייתי מזה לחוצה (וכשאני לחוצה אני צריכה לשירותים) אז הקפדתי לצאת לשירותים בכל פרק אנגלית (שהייתי מסיימת בחצי הזמן)כדי לוודא שאני לא אצטרך בפרק אחר שבו לחוץ לי מבחינת זמנים - לא משנה שהיו לי 3 פרקים כאלו ושתכלס לא הייתי צריכה באמת לשירותים אפילו פעם אחת (משהו פסיכוסומטי כנראה..).

Michal Plath

New member
בדיוק אותו דבר אצלי

היו לי 3 פרקים באנגלית ובגלל שבקושי הרגשתי את הכמותי בבחינה הייתה לי תחושה כיפית ושיחקתי אותה יש סיכוי לא רק שאם היה לי פיילוט בכמותי והוא היה בא ישר אחרי פרק אחר בכמותי לא הייתי מקבלת את הציון שקיבלתי... ואז לא הייתי מתקבלת לעברית.. ולא הייתי הולכת ללמוד בחיפה או בת"א כי לא רציתי.. אז אולי הייתי לומדת ספרות או בלשנות... ואז הייתי הופכת למורה באיזה תיכון... ואז.. ממש דלתות מסתובבות
והכל בגלל הפסיכו

flutter girl

New member
אני אסתור את שלושתכן

לי היה פיילוט בכמותי ובמילולי, ועדיין צלחתי את הפסיכו בכבוד. ולחיפה באתי כי רציתי.

למעלה