פיפי בבחינות

פיפי בבחינות

אם יש לכם בחינה של שלש שעות, מתי תרגישו בנח לצאת לשירותים? ואם יצאתם כבר בהתחלה, אבל אתם צריכים שוב, האם תצאו שוב, או שתחכו לסוף המבחן? האם תשתנה תשובתכם אם אתם יושבים באמצע השורה, כך שאתם צריכים להזיז מישהו כשאתם יוצאים החוצה? תודות לעונים!

flutter girl

New member
חחח

את רצינית?
אגב- את לא חושבת שבבחינה שאת מסיימת בדקה האחרונה, פיפי זה בזבוז של זמן? (ובבחינה שאת ממילא יוצאת מוקדם- מה זה כבר משנה?)

א. קצת רצינית (וקצת לא)

ב. ממש לא בזבוז זמן, משתי סיבות: 1. אם אני צריכה פיפי, אני מתרכזת הרבה פחות טוב במבחן, אז שווה לי לפספס שלש דקות, כדי שאצליח לכתוב כמו שצריך את המבחן. גם בפסיכומטרי יצאתי לשירותים. הייתי יוצאת פעמיים, אלמלא ריחמתי על הבחורה המסכנה שישבה בסוף השורה והיתה צריכה לזוז כשיצאתי. 2. לפעמים, אחרי שקוראים את הקייס ומתחילים כבר לכתוב את השאלה, צריך זמן פשוט לחשוב, בלי לכתוב. הרבה יותר מפתה פשוט להמשיך לכתוב אם את יושבת מול מחברת הבחינה. אז כשיוצאים לשירותים, חושבים על התשובה המתוכננת, ופתאום את חושבתי - אבל זו בכלל עבירה שמסתפקת ברשלנות! היו לי כמה "הברקות" כאלה בשירותים המסריחים של הפקולטה שלנו בזמן האחרון. 3. בבחינה בה אני יוצאת מוקדם, זה בכל זאת משהה אותי, נותן לי תחושה של "בלי לחץ" מעבר לעובדה שזה מכריח אותי לחשוב על התשובות (וזה יכול לחסוך טעויות שאתה חושב עליהם שנייה אחרי שאתה יוצא מהמבחן). חוצמזה, שגם כשיוצאים לפני הזמן, זה יכול להיות אחרי שעתיים וחצי. מספיק זמן עבורי בשביל ללכת לשירותים פעמיים (לחץ עושה לי פיפי!) בקיצור, סוגייה כבדת משקל!

dingost

New member
שאלת השאלות

באופן אישי אני לא יוצא לשירותים (או לכל מקום אחר) בזמן מבחן גם אם הוא שלוש שעות. במבחן האחרון של השנה שהסתיימה, סיימתי את רוב המבחן מוקדם מהצפוי ולכן כדי למתוח שרירים ולשאוף קצת אוויר בכל זאת יצאתי. אבל שוב מדובר באופן חריג. כך שאני לא ממש מדד לשאלות האלה ובכל זאת שתי הערות: 1. בכל שלוש שעות אחרות, שהן לא מבחן, האם הייתם/ן עושות הפסקת שירותים יותר מפעם אחת, אם בכלל? 2. אילו שיושבים במרכז השורה - שייתאפקו. אין דבר מרגיז יותר מעשרות פעמים במהלך מבחן שמישהו נוקש על גבי תוך מלמול לא ברור של המילה 'סליחה' ואז כולי דרוך ומוכן לזוז שוב לכשיחזור מענייניו.

flutter girl

New member
ברור

"אם מגיעים בזמן" זה תלוי בגודל האולם וכמות הנבחנים. אני תמיד מתיישבת מאחורה, בצד שהוא לא של הדלת. ככה אף אחד לא יושב ועושה רעשים מאחורי, ואין רעש מבחוץ. אידיאלי.

PIonit

New member
../images/Emo186.gifצריך להזהר לא לשבת קרוב מדי למזגן../images/Emo8.gif

flutter girl

New member
זה אף פעם לא היווה בעיה

המבחן האחרון שהיה (פלילי), היה ק-פ-ו-א בתוך האולם ואני קלטתי את זה רק בשניה שיצאתי החוצה כשסיימתי. הריכוז בזיהוי העבירות לקח לי את כל היכולת להבין את הטמפרטורה...

PIonit

New member
../images/Emo6.gif

אני לפעמים מרגישה שהקור השתלט על המוח וקשה לחשוב
כי ככה זה שמתרכזים בלרעוד, לנקוש שיניים, להדק את הז'קט ולרצות לצאת לחום השרבי רק כדי לחזור לטמפרטורה שפויה (ולא, כל מה שהוא פחות מ20 מעלות זה לא שפוי..)

Atenolol

New member
זיהוי העבירות? ../images/Emo12.gif

אותנו לימדו קורס שלם רק את החלק הכללי של חוק העונשין, ולא נכנסו לשום עבירות ספציפיות למעט עבירות המין וההמתה שהמרצה שלנו היה, בואו נאמר, קצת אובססיבי לגביהן. חודשים רבים אחר כך נפגשתי במקרה עם תובעת משטרתית ששחה לי לתומה על כל מיני קטגוריות של עבירות בחוק העונשין, ולא היה לי מושג על מה היא מדברת. היה קצת לא נעים...

flutter girl

New member
כבר טענתי בעבר

שאני מאוד מרוצה מהדרך שבה למדנו עונשין. זה הפך את המקצוע למרתק, כי עבדנו בדרך של יישום (בדומה לדיני חוזים). הרבה יותר מעניין מלמידה תאורטית גרידא.

EgeBamayasi

New member
מה שאני עושה

בד"כ אני שואף לסיים את המבחן לפני שאני יוצא לשירותים, גם אם ממש לוחץ וכשאני חוזר לכיתה אני עובר על המבחן שוב, כי היציאה לשירותים עושה לך refresh למחשבות זה לא ממש משנה אם הבחינה היא שלוש שעות או פחות (באוניברסיטה הפתוחה היא תמיד שלוש שעות) אני תמיד דואג לצאת לשירותים לפני שאני עובר על הבחינה עוד פעם. פעם אחרונה סיימתי את הבחינה תוך שעה, זה לא היה לי כזה לחוץ לצאת לשירותים אבל זה עוזר לסדר את המחשבות אה ולפני הפסיכומטרי צמתי כדי שאני לא אצטרך לצאת לשירותים דרך אגב, השירותים הם גם המקום הבטוח ביותר לשליפים

PIonit

New member
נראה לי ב90% מהבחינות אני יוצאת

אני בד"כ משתדלת לעשות את זה אחרי שסיימתי את הקייס ולפני השאלה התיאורטית או לקראת סוף הקייס (אם אני צריכה להתחיל דמות חדשה וכו') או בלי קשר לאיפה אני בשאלה אלא להרגשת חרפון (הרחבה בהמשך).. בקיצור לקראת האמצע- סוף ובטח לא בהתחלה.. למה לצאת? תכל'ס לרוב זה לא כי אני באמת צריכה לצאת לשירותים ולכן גם אף פעם לא יצא לי לצאת פעמיים במבחן.. אני יוצאת כי ההפסקה הזו ממש טובה ומועילה לי- אני מתחרפנת לשבת ולכתוב כ"כ הרבה זמן, היד שלי ממש כואבת, ונמאס לי!! אז לקום, לזוז קצת, לשטוף פנים ולנקות ראש בא תמיד בטוב- כי תמיד אכשהו אצלי, כשאני לא מתמקדת בתשובה למבחן פתאום עולות לי אסוציאציות שפתאום גורמות שיפול בורג על משהו שכן מתקשר למבחן ועד עכשיו לא שמתי לב/שכחתי.. בקיצור דוקא ההתאוורות הזו עוזרת להתמקד או לחשוב על כיוונים אחרים שקודם לא חשבתי מרוב שהייתי "בתוך" התשובה. בנוגע לאחרים- ברור שאם הייתי יושבת באמצע הייתי מרגישה די לא נעים להטריד אותם. בגלל זה אני אשתדל לשבת יותר בקצה של השורה..

הייבי

New member
אכן סוגיה הרת גורל ../images/Emo13.gif

אני משתדלת לא לצאת באמצע כתיבת תשובה אלא רק בין שאלות (נניח- סוף הקייס לפני השאלה התיאורטית). אם אני לא מרגישה צורך או שאני בשוונג של הכתיבה אז אני משתדלת לצאת כשאני מסיימת את המבחן ואז לחזור ולעבור עליו עוד פעם לפני שאני מגישה. למרות שבבחינות האחרונות מצאתי שאני מעדיפה לסיים לגמרי וללכת (אבל מצד שני המזגנים לא היו מקפיאים כבדרך כלל אז לא ממש התעורר צורך לפיפי). אישית, אני מעדיפה לשבת יחסית קרוב לקצה כדי להקים כמה שפחות אנשים בטיולים לפיפי/מחברת בחינה נוספת וכו'

BlackUnicorn

New member
../images/Emo6.gif לטגלן!

אישית, אני פשוט הולכת מתי שאני צריכה. סוף פסוק. טוב, אני לא שמה במיוחד על המבחנים..

למעלה