פינת שלישי-שישבת

gorck

New member
יום פעילות שלי...

עופר נווה מגן-שרון דרום פעיל ועדת מזכירות הגעתי לשבט ב 16:22 איחרתי כי רצתי כל הדרך מאימון בצד השני של העיר... חזרתי מהשבט ב 18:52 מוקדם יחסית כי אני מיהרתי הביתה..... היה שכונה, השמיניסטים במסע לפולין אז השבט מנוהל ע"י שביעיסטים ושישיסטים..... האיש שעשה לי ת'יום הוא/היא לא יודע כ"כ....

shelosh1

New member
חזרתי מאמריקההה=]]]

וגם פעם ראשונה שאני עונה על זה! שם:שלי שבט: גיל:16 תפקיד: מדריכת ד' בנות מתי הגעת לשבט? 14:00 מתי חזרת? 19:00 איך היה? היה כיף..=] שוב לראות את החניכות שלי! מה היה?הייתה פעולה להכרת איזור הטיול פתי"ש.. היה נחמד.. קצת ריבים.. האיש שעשה לך את היום: יותר נכון כלב.. יש לנו כלב בשבט.. קוראים לו לביא [כמה מפתיע.. חח] ואני פשוט כל כך אוהבת אותו! חח יומנעים=]

tamaroush

New member
אני- תקראו- שיא המצחיק

שם: תמר שבט: רמת חן אימפריההה גיל: 16 ושלושה חודשים תפקיד: מדריכת צמי"ד מתי הגעת לשבט? הגעתי ב8 וחצי.. הייתי אמורה להגיע ב2 וחצי אבל ישנתי אצל חברה ונתקעתי בלי מפתח וההורים שלי לא היו בבית וחזרו רק ב8 ולקח לאחותי הגדולה זמן להגיע והיא הגיעה ב2 וחצי וכבר לא היה לי כוח לבוא ואז באתי ב8 וחצי בשביל פעולת שכבה מתי חזרת? חזרתי ב11 וחצי איך היה? היה מדהייים מה היה? טוב.. היינו אמורים לבוא עם בגדים שחורים וכובע גרב.. ואז חילקו אותנו לקבוצות בשכבה וכל קבוצה קיבלה אימייל שהיא צריכה להיכנס אליו איכשהו וצבעו לנו את הפנים בפסים ירוקים וחומים.. ואז בדף האינטרנט קיבלנו מלא משימות שכל אחת שווה כמות נקודות שונה והיינו צריכים להספיק כמה שיותר עד 10 וחצי.. הקבוצה שלי התעכבה כי היה בעיה באינטרנט אבל היה ממש כיף.. רצנו הרבה והכל אבל היה כיף וגם תלינו את התחתונים של המרכז שלנו בכניסה לשבט (הוא הביא אותם לנו וגם הסיע אותנו לאנשו.. חמודדד) ואמרו לנו בצחוק לפרוץ לסלון של הראש שבט שהוא אבא של המדריך שכבה שלנו ובעצם היה בית נטוש ליד שאליו היינו צריכים להיכנס ואחד מהקבוצה שלי באמת נכנס לראש השבט הביתה והפיל לו בדרך סיר חח היה מצחיק ביותר האיש שעשה לך את היום: אהמממ כל הקבוצה המגניבה שלי- קבוצה מספר 3- נטע ב, אורון, אבי, ודן... וכמובן המדריכי שכבה החמודים בעיקר ליאור חח אה ועוד אחד- גלוש שחזרה מפולין והיה לי ממש כיף לדבר איתה סופשבוע נעים

שקד007

New member
חח

גם אני רוצה פעולת שכבה כזאת!! גם אני רוצה לקחת מטר ממיכל עילם!!

srugit

New member
אני!

שם:נועם שבט:נופר- להבים! גיל: 16 תפקיד:מדריכת ח' מתי הגעת לשבט? מתי חזרת? 1:45 (הייתה פעולת לילה מאגניבה עד 23:30!) איך היה? היה חביב+ מה היה? עשינו ערב שאנטי ועשינו להם יוגבה, ומדיטציה, וסדנה על חלומות, גם הם וגם אני למדנו דברים חדשים! האיש שעשה לך את היום? אחת החניכות שהראתה לי ריקוד שלהם, כל כך מצחיקקקקקקקקק! וואי כמה צחקתי!

../images/Emo15.gif

שם: קרן. שבט: יהודה. גיל: תכף 16. תפקיד: ראשמד"ית ח'. (=ראשגד"ית+מדריכה) מתי הגעת לשבט? 15:00 מתי חזרת? 19:30 איך היה? סבבה. מה היה? עשינו לחניכים פעולת מיסטיקה ממש הלכה טוב ואז ישיבת שכב"ג. האיש שעשה לך את היום: נו לא יודעת.

ז ו ה ר1

New member
אני :]]

שם: זוהר שבט: רמת חן גיל: 16 עוד חודש תפקיד: מדריכת חוץ בשבט עלית (ו') מתי הגעת לשבט? 12 בבוקר מתי חזרת? 7 איך היה? חרא מה היה? שעמום טוטלי...אין לי תפקיד האיש שעשה לך את היום: .....

אניי!!

שם:גיא שבט:גנים!!! גיל:13 תפקיד: חניך :) מתי הגעת לשבט? בשלוש וחצי =] מתי חזרת?ממ.. נראה לי שש איך היה? כיף..פצוצה מה היה?ממ עשו לנו פעולה על ה="שונה" האיש שעשה לך את היום: המדריכה. היא כ"כ חמודה

תות15

New member
אני?

שם: עדי שבט: יהודה גיל: כמעט 17 תפקיד: מדריך קורס מתי הגעת לשבט? גם אתמול וגם היום באתי ב-3 בערך מתי חזרת? אתמול בערך ב-8..היום בערך 7 איך היה? נחמד מה היה? פעולת מיץ פטל האיש שעשה לך את היום: לא יודע

alexa14

New member
=)

שם: אלכס שבט: יהודה גיל: 14 תפקיד: חניכת קורס מתי הגעת לשבט? גם אתמול וגם היום באתי בעשרים ל4 ככה... מתי חזרת? אתמול ב-6 היום בערך 7 איך היה? כיף וממגעילללללללללללל.
מה היה? פעולת מיץ פטל האיש שעשה לך את היום: אינלי שמץ. אבל היה כיף לראות את ליאת עם קצת על הפרצוף

קצת באיחור אבל חפיף ../images/Emo13.gif

שם:שני שבט:יהודה גיל:15 (עוד מעט 16 =0) תפקיד:מדריכת ח' מתי הגעת לשבט?15:10 מתי חזרת?20:00 איך היה?היה ממש ממש טוב מה היה?הייתה פעולת מיסטיקה ממש ממש ממש טובה והשקענו המון ויצא ממש טוב האיש שעשה לך את היום:מאכלס שהיה לא מומולדת!!

ענבל317

New member
אני... קצת באיחור..

אבל אתמול הגעתי מהטקס ב11 וקצת בלילה, ולא הייתי בשבט בשישי.. שם:ענבל שבט:יעד(אימפריה!) גיל:14 וחצי תפקיד:קורסניקית!!
מתי הגעת לשבט? לא לשבט, למקום של הטקס..בתשע בבוקר מתי חזרת? 11 בלילה, בלי הפסקות איך היה?מושלםםםםם!!!!!! חוץ מהפאשלה בכתובת אש... מה היה? היה טקס פתיחת שנה מפוצץ, באו אנשים משבטים אחרים עם פנקסים וזה ממש הצחיק אותי אישית, וגם כמה אנשים מהגדוד שלי שדיברתי איתם, הצטלמתי עם מדריכי ז' ח' וט' שלי ועכשיו סופסוף יש לי תמונות אישיות איתם,וקיצור- היה אחלה יום:) האיש שעשה לך את היום:מדריכי ז' ח' וט' שלי!! מוסיפה- האיש שעיצבן אותי: יודע אני חושבת, ושלא יחשוב שזה יעבור בשקט!! קרציה!!

OoשירושoO

New member
=]

שם:שיר שבט:שורק גיל:13 תפקיד:חניכה:) מתי הגעת לשבת?6 בדיוק...(זה השעה שמתחילה הפעולה שלנו..) מתי חזרת?8 וחצי איך היה? גרוע כרגיל כי יש לי מדירכה מפלה.. וזה הכי מגעיל.. לא כיף.. מה היה? פעולה משעממת עם מדריכה מפגרת.. האיש שעשה לך תיום:אופירצ'וקית שלי!

למעלה