פינת שלישי-שישבת

מ י כ ל ל

New member
פינת שלישי-שישבת

שם:
שבט:
מתי הגעת לשבט?
מתי חזרת?
איך היה?
מה היה?
האיש שעשה לך את היום: סופשבוע נעים

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gifשכחתי את האייקון שלי:( ../images/Emo28.gif

ארנבת מוזרה בכובע- אני אוהבת אותך!

../images/Emo12.gif אני ראשונה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ישש

שם:אריאל שבט:אילת
גיל:14.5 תפקיד:קורסניקית מתי הגעת לשבט?14:50 מתי חזרת?17:20 איך היה?לא משו... מה היה?פעולה או משו...זה היה כזה משו לקראת המערך פתיחת קורס או משו..תקנון קורס..אבל לא היה משו..היינו איזה 9 כולה..וישבנו ודירנו חצי שעה..ואז הלכנו הביתה.אה כן ואמרו לנו להתחיל דיסטאנס... האיש שעשה לך את היום:לא בפעולה..אבל הדסי..
היא פשוט בנאדם כל כך כיפי...

עונההההההה

שם:מור עזרא שבט:אילת אימפריההההההההה גיל:13.5 תפקיד:חניכת ח' מתי הגעת לשבט?היה לנו פעולה חריגה בשעה 3 ואחרתי כי הייתי בשיעור גיטרה מתי חזרת?18:00 איך היה?היה משו בסטטטטטטט מה היה?היה לנו פעולת על שוקולד,היינו צריכים לכתוב את כל הסוגים של השוקולדים שאנחנו מכירים ואז לכתוב סיפור וגם היה לנו להמציא שוקולד ולעשות לו פרסומות..ובנוסף היה לנו תחרות על הצוות מי מגיע לביצת הפתעה של קינדר עם חלקי הגוף והביצת גינדר היה בגובה...בחרו שתי חניכים ומילאו להם את הפה בקוביות שוקולד ומרשמלו והם היו צריכים להגיד גדוד ברק אימפריה(אנחנו באמת אימפריה!!!!!!!!!!!!) האיש שעשה לך את היום:נועה הראשגדית שלי של שנה שעברה היא באה לבקררר והיה לי שיחה איתה!
שבת שלום אנשיםםםםם

אמרו לנו

שזה פעולה חד פעמית ב3 לכל השבט... אבל בסדר..אני ישאל את המדריכים שלי.. לילה טובב

dgjoth

New member
טוב...

שם:דורון שבט:ניר גיל:15 תפקיד:מדריך ו' מתי הגעת לשבט?14:30 מתי חזרת?18:00 איך היה?סבבה חניכים קצת עיצבנו אבל לא יותר מדי מה היה?פעולת התערבות, בסוף היה תיקו האיש שעשה לך את היום:אני, לא שאני אגואיסט או משהו אבל לדעתי עשיתי לעצמי את היום

אלו גלי ואורנית ../images/Emo13.gif

שם:גלי ואורנית
שבט:עידן גיל:14 תפקיד:קורסניקיות מתי הגעת לשבט?4.5 מתי חזרת?4:45 איך היה?חביב מה היה?גילינו שעוד כמה אנשים מסכימים שיש לנו קבוצה שווה של בנות האיש שעשה לך את היום:אמיר לוי

noname202

New member
טוב אני גם אגיב בשם עצמי חח../images/Emo9.gif

שם:גלי שבט:עידן גיל:14 תפקיד:קורסניקית מתי הגעת לשבט?4 וחצי ככה מתי חזרת?רבע לחמש בערך חח.. איך היה?נחמד מה היה?כלום..המדריכות בפולין אז באנו להעביר משהו למרכזת ולקחת דרגות לטלטלון סיגלגלון וענבלבלון..
האיש שעשה לך את היום:אמיר והיציאה שלו חח..."יש בזה משהו.."
פחחח סופשבוע נעים..תודה
גם לך...

שקד007

New member
עונה

שם:שקד שבט:צר"ח גיל:15 תפקיד:מדריכת ו'- צוות חוץ מתי הגעת לשבט?9:00 מתי חזרת?18:20 איך היה?מתיש
מה היה?גיוסים בבוקר, עבודות עד הפעולה, פעולה ואחר כך המרכז הנחמד שלי החליט שאין לנו חיים חוץ מהצופים(שבכללי זה נכון, אבל בכל זאת..)קבע לנו מחר ב9 שבת מערכים. הייתי כל כך עצבנית שפשוט התחלתי לבכות
עד עכשיו אני מחפשת קצת מוטיבציה כדי להמשיך..עצוב ועמוס לי! האיש שעשה לך את היום:מעיין ובר-הראשג"דים

tamaroush

New member
שקדי אם את רוצה לדבר עם מישו

אני תמיד כאן בשבילך.. אפילו יש לך את הטלפון שלי... ודרך אגב- סורי שהטרדתי אותך היום בטלפון פשוט הייתי צריכה את הדברים לפעולת שכבה.. נגיד היינו צריכים ממיכל מטר וכאלה אז הייתי צריכה להתקשר אליה..

עונה!!../images/Emo163.gif../images/Emo112.gif

שם:יעל שבט:שורק גיל:14 תפקיד:חמשושית מאגניבה..חחחח עזבו.. מתי הגעת לשבט?רבע לארבעאבל היה מוקדם אז הלכנו להפגש עם עוד 2 אנשים ואז..חמישה לארבע.. מתי חזרת?שש וחצי פחות או יותר.. איך היה?כיף! מה היה?פעולה על אממ.. זהות יהודית האיש שעשה לך את היום:לא דעת..

pollex

New member
תקראו ותהיו חביבים

שם: רותם שבט: שורק גיל: 14 תפקיד: קורסניקית מתי הגעת לשבט? 15:45 מתי חזרת? 19:00 איך היה? חביב מה היה? פעולה והתנחלות קצרה בשבט... האיש שעשה לך את היום: שיר ידגררררררררר!!!!!

ok ahh...

I'm om school now, and yesterday i made a realy big descision but i can't tell about it yet shut the bell is ringing g2g

את יודעת../images/Emo35.gif כי החלטתי כן.

אמא'לה תמי
חחח יהיה כיף אל תשכחי קבענו בחנוכה

the cow

New member
אני=\

שם:-תאיר שבט:-רגבים גיל:-15 עוד 6 ימים(איכס!) תפקיד:-מדריכה ד' מתי הגעת לשבט?-3 מתי חזרת?-7 איך היה?-מגעיל אבל לא קשור לשבט מה היה?-אחלה פעולה,חניכים מדהימים!!!,ישיבת שכב"ג מצחיקה ביותר,אבל אני דיי פגועה ככה שרע לי האיש שעשה לך את היום:-אפאחד!!!!!-יום מסריח,תקופה מסריחה

שRונה

New member
אנייי

שם:שירלי שבט:יובלל גיל:14 תפקיד:קורסניקיתת מתי הגעת לשבט? אמ.. לא בשבט.. בשטח שאנחנועושים בו טקס פתי"ש.. וב-4 או 4 וחצי... מתי חזרת? אמ... 6 וחצי 7 איך היה?פסדר.. כאילו.. יומעבודה.. מה היה? עשינו את סמל הצופים מאבניםם יצא נחמד למדי!!! האיש שעשה לך את היום:אמ.. לויודעת....

Nielle

New member
../images/Emo10.gif

שם: דניאל שבט: שקמה גיל: 15 וחצי. תפקיד: רשג"דית ה' והיום מדריכת ה'. מתי הגעת לשבט? 13:50 מתי חזרת? 16:50 איך היה? לא משהו בכלל. מה היה? הייתי צריכה להדריך קבוצה וקצת כי המדריכה שלהם לא יכלה לבוא אז הכנתי להם פעולה ממש מגניבה והם לא שיתפו פעולה(רובם בעייתים) והתבאסתי. בסוף דיברתי איתם והם כ"כ בטוחים שכל השכב"ג מרוויח כסף ואנחנו עושים פעולות בשביל להתקדם או משהו כזה... האיש שעשה לך את היום: אממ, אבי המרכז הצעיר! הייתי חייבת לקפוץ שנייה הביתה אז הוא סיים לי את רשת קורי העכביש

למעלה