פינת שלישי-שישבת

just orka

New member
../images/Emo54.gif

שם:אור שבט: רעות גיל: עוד 34 (?) ימים 14... תפקיד: מדריכת ה' בנות מתי הגעת לשבט? 2 וחצי מתי חזרת? 6 וחצי בערך.. איך היה? איכ. שונאת את החניכות שלי. מה היה? פעולת ניווט.. החניכות נוראיות. האיש שעשה לך את היום: מממ NONE

דאנההה

New member
אני עונה !!

שם: שבט:עידן!! גיל:17.5 תפקיד:מדריכת קורס צמי"ד מתי הגעת לשבט?בשלוש וקצת אחרי שיעור נהיגה מתי חזרת?אממ ב8 איך היה?נחמדדד מה היה?אני לא עשיתי כלום סתם ישבתי עם המרכזת שלי במקום לעבוד על הפעולות שלי והיום עבר יותר מדי מהר.. האיש שעשה לך את היום:מורני סופשבוע נעים..גם לך!

דאנההההההה

יש לי צמיד בשבילךךךךךך...

../images/Emo9.gif

עכשיו הבעיה היא.. איך אני ישלח לך את זה
בדואר
דןאר רגיל זה טוב
זה יגיע
או שאני ישלח ברשום

lolita205

New member
עונה, אני.!

שם:חן. שבט:עמית אימפריה בשחור צהוב. גיל:15 תפקיד:הגעתי בתור מדריכה, עזבתי בתור פעילה. מתי הגעת לשבט? רבע לשלוש. מתי חזרת? שבע ומשו-שמונה בערך.... לא הסתכלתי על השעון ת'אמת. איך היה? היה ככה ככה. יחסית מבאס וקשה אבל התעודדתי. מה היה? היה הרבה. האיש שעשה לך את היום: ז'יקלה החמודה =) ובכלל כולם. על הדאגה והאכפתיות שלהם.

lolita205

New member
כיייי

כנראה שהדרכה זה לא בשבילי. היה לי קשה, הרגשתי חנוקה לא נהניתי, יצאתי בוכה מכל פעולה. זה פשוט היה עבורי מעין חובה שאני חייבת לעשות וזה הוציא לי את כל הכיף מהצופים. אז הגעתי למסקנה שלפרוש זה הפתרון הכי טוב.

mayagur2

New member
תורייייי :)

שם: מאיה שבט: גבעתיייייים אימפריה!!! :) גיל: 16 תפקיד: ראשג"דית ה' מתי הגעת לשבט? 15:20...קצת מאוחר כי הייתי צריכה לסיים את התיק טיול! מתי חזרת? 20:00 איך היה? כיייייף כרגיל...:) מה היה? באו לנו מלא חניכים וגם כמה חדשים וזה עשה ממש הרגשה טובה...:) והשבט היה מלא חניכים והיה ממש כיף! ואחרי הפעולה עשינו מורל מטורף וגם החמשושים נכנסו לחדר שכב"ג והיה חביב ביותר...רק באסה שיש לחניך שלנו יום הולדת בטיול פתי"ש והיום גילינו את זה ויש קצת בעיות...זה מעצבן! האיש שעשה לך את היום: חברה שלי שחזרה מחופשה בחו"ל ולא ראיתי איזה שבועים וממש התגעגעתי אליה :) וגם קיבלתי מתנה...:) וגם הצוות שהיה חמודיייי כמו תמיד :)

שלוקמן

New member
אניני

שם: בוריס ברקון שבט: עידן גיל: 18 תפקיד: פעיל מתי הגעת לשבט? 14:40 מתי חזרת? 19:34 איך היה? מצוין

wyatt1

New member
נאמ נאמ

שם: דור (תירס) אטיאס שבט: עוז איפמריה!! גיל: 16 (טוב 16, כמעט 15) תפקיד: מדריך ה' מתי הגעת לשבט? 3 [= הפעולה התבטלה באתי לעזור מתי חזרת? 7 בערך... איך היה? היה מממ מעניין מה היה? סתם ישבתי ואכלתי, שומנים שכמוני האיש שעשה לך את היום: דעבוש!

shira cohen

New member
עונה......

ויייי... שם
שיר שבט
אלון [שרון צפון] גיל
15 וחצי עוד מעט 16 תפקיד
מדריכת ד' והיום אפילו כותבת קבלות ראשית! מתי הגעת לשבט?
בבוקר היינו בגיוסים על זמן ביצפר... ואחר כך הגעתי לשבט ב4 ככה... מתי חזרת?
וחזרתי עכשיו... שזה... שניה אני בודקת... 21:50 ויש מצב שחוזרת שוב... נראה... זה עוד לא נגמר ההקרנת סרטים! מה היה?
הקרנת סרטים, מסיבה לכיתות ה' [עזרתי], והרשמה לטיול פתיחת שנה... איך היה?
ממש כיףףף... אפילו כתבתי קבלות בפנקס הגדול !! האיש שעשה לך את היום
חניך שלי - מתן - הוא אמר שהוא לא היה מחליף אותי באף מדריך או מדריכה בעולםם ושהוא אוהב אותי!
מתן חמודון אוהבת אותך גם!!!!!!!!!!!!!
ילד חמוד מידי....

../images/Emo110.gif:)

שם:רונית שבט:נשרים ומגשים בלב
גיל:18 תפקיד: רשג"דית ה' מתי הגעת לשבט?: 3 ועשרה ככה.. מתי חזרת?יצאנו משם ברבע לשבע.. אבל זו חתיכת נסיעה.. איך היה? חרא מה היה? חניכה $#^(^*$$^^$$^)$^_@ ברחה למדריכה אחת שבצוות שלי אז הלכתי לדבר איתה ואז היא ברחה הביתה, התקשרתי להורים שלה להגיד להם, אח"כ כשהיא חזרה הם אמרו שהיא בכתה והיא המציאה שקיללתי אותה וכאלה, אני עכשיו צריכה לדבר עם ההורים שלה שוב עוד יומיים ככה להסביר להם שלא ועוד להפגש איתם ואוףףףףףףףףףף אין לי ראש לזה!!! היא כל כך חצופה!!!!!! האיש שעשה לך את היום:אין! אף אחד!

מה? איזה חניכה מגעילה...

רואים שזה לא הגדוד שלי...אצלנו ישר מרביצים למדריכה.... שם : גל ברק! שבט : נשרים גיל : 17 + תפקיד : רכז צופיות וטיולים וסנג'ר שבטי! מתי הגעתי לשבט שלוש! מתי הגעתי הבייתה שבע פלוס איך היה ? היה נחמד מה היה? צוות מוביל ליכלך על השכב"ג טיפה..עיצבנו חניכי קורס שניסו ללמד אותי לכפות מרובעת וסידרנו את המחסן! עכשיו הוא מחסן מלך! ורונית אחוות הרשג"דים שמיניסטים עומדת מאחוריך תני לה כאפה!

../images/Emo110.gifנמממ

בהחלט מגעילה.. חחחחח נחמד שאני הרשג"דית שמיניסטית היחידהP: (או שמלווים גם נקרא אצלך:) ) אבל תודה על התמיכה D:

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif עונה

בדרך כלל אני לא עונה לפינה שלי... אז החלטתי שמהיום אני אענה!! שם: מיכל שבט: רמת חן גיל: 14 וחצי (חמישה וחצי חודשים, ליתר דיוק) תפקיד: מדריכת ה' בנים מתי הגעת לשבט? 14:30 מתי חזרת? 18:00 איך היה? נחמד, די מתיש מה היה? פעולת סולמות ונחשים (הכנתי את הלוח חצי שעה לפני הפעולה, בזמן השיחת הדרכה, ואחרי השיחה כל מיני אנשים שעברו לידי אמרו "איזה מושקע זה" חע, זה היה שיא הלא מושקע :p ) בסוף הפעולה עשינו פונדו שוקולד עם מרשמלווכל הקבוצות שמסביב קינאו (אז היינו ממש נחמדים וחילקנו לכולם מרשמלו לטבול). וחניך אחד פרש מהצופים :( אחד חמוד כזה שהגיע תמיד על מדים... עכשיו נשארו לי רק שלושה חניכים.. האיש שעשה לך את היום: נראה לי שהילה סופשבוע נעים- גם לך

למעלה