פינת התרבות.

גם לי יש משהו אומנותי! מוקדש לעידן.

X סבא סבא, למה יש לך עיניים כ"כ גדולות? כדי לראות אותך טוב יותר נכדתי X ולמה יש לך אוזניים כ"כ מחודדות? כדי לשמוע אותך טוב יותר נכדתי X ולמה יש לך כרס כזאת גדולה? כי אני אוכל חיות מתות יקירתי.

פרקשון

New member
יש פה מישהו נגד חיות מתות וטעימות?!

ישר מהאש...חמות חמות...מטובלות...עם צ'יפס...וסלט...וחומוס...וקצת חריף.... שיט הזלתי ריר על המקלדת

אני יודעת שכולם פה יותר מוכשרים,

אבל בא לי:X זהו קטע שאין לו שם:X: הם צבעו לי את השמיים בתכלת, הוסיפו פסים לבנים, כאב להם כשנפלה צעירת השלכת, אך היו גאים. "בשבילנו, בשביל המדינה", אומרים. הם קבעו יום זכרון, אמרו לי מתי לבכות. ובערב, בערב לשמוח, "בשבילם, בשביל הנופלים". יש עצמאות. ככה פתארם, ככה, באמצע אותו היום, מחליפים לי צבעים, מלבן עצוב, לכחול שמח. את הצפירה הבוכיה מחליפים בזיקוקים צבעוניים. את עמידת הדום, בריקודים. כולם מתאספים שמחים, ורק אלו שאיבדו עדין בוכים. להם לקחו את החיים, לא שאלו אותם בכלל. הפקידו בידיהם נשק, רק למדו לדבר, ועכשיו יורים. שלחו אותם לשדה הקרב, ומשם חזרו בארונות קבורה מעוטרים פרחים. "כך נפלו גיבורים".

../images/Emo121.gifזה ממש יפה../images/Emo140.gif

למסגר ולתלות
גם איפרת מוסרת שזה יעפה

חחחחחחחח קברת ../images/Emo6.gif

מסכנה לא רק שבטח הבהלת אותה בתמונה הזאת עוד תעשי ממנה סלב בפורומים. עוד אנשים יזהו אותה ברחוב. אגב איך היה ברוק עצמאות? אני רואה לשמוע מפי אדם שחי הופעות בכל רמ"ח עבריו :)

למעלה