פינת התרבות.

המפ../images/Emo194.gif

כשאני כאן בחדר מסתכל על הקירות כל תו כל צליל מזכירים לי אותך בחגים כשפוגשים את המשפחה כולם אומרים לי כמה שאני דומה לך חיים אך לא חיים ,מדברים צוחקים אך יודעים בלב שאנחנו מתים ובלילה כשאני הולך לישון אני יודע על מה אני אחלום.

נאמ. משהו שכתבתי...

אין חדש תחת השמש כבר נגמרו לי המילים, ולי אין חדש תחת השמש. הדברים נעשים כהרגלם, ואין זריחה חדשה בחיים. העולם נע על ציר אחד והוא לא יזוז, והוא לא יפול. אבל הוא יכול להפיל בשבילי הוא עול. הצבעים פה משתוללים בזמן שהדמעות- נהר. השמיים כבר רק לסירוגין אבל הזמן לא נעצר. כבר נגמרו לי המילים ושום דבר עדיין לא משתנה. השמש זורחת כמו תמיד ורק שלי סוף סוף שוקעת.

xibit22

New member
אם כבר כולנו הקטע של לשים שירים אז

הנה שיר.... שמתי גם בעוד כמה קומנו ופורומים(רק שלוש) ישראל שלי-משהו לעשות יכול מאוד להיות שאחרי המוות יהיה לי משהו לעשות חוץ מלשכב באדמה השחורה אני רוצה להגשים את כל החלומות לפני הסוף הסוף הרחוק אבל שיהיה לי זמן לחיות בין כל החלומות החיים הם תקופת מבחן תקופה קצרה עם משמעות מבחן בלי תוצאות רק תוצאות קבורות אני כאן קיים יש גן עדן גיהנום? לאן אני אלך אם יש אני אדע כבר אחרי גם כשתפסתי מקום טוב הוא מוגבל לכמה שנים למה חיים אם בסוף מתים תענה לי אלוהים החיים הם תקופת מבחן תקופה קצרה עם משמעות מבחן בלי תוצאות רק תוצאות קבורות החיים הם תקופת מבחן תקופה קצרה עם משמעות למה חיים אם בסוף מתים תענה לי אלוהים תענה לי אלוהיםX4 אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם X4

xibit22

New member
השלמה עם זה כן

חוסר פחד גם כן ולא זה מסובך אני משקיע בדברים האלו המון המון מחשבה.... אני לפעמים מוצא את עמצי חושב באמצע הלילה במשך 4 שעות..... ויש לי כל מיני מחשבות שאני כותב בשירים שלי...... בנתים אני רק מתפלל לאלוהים שכולנו נחיה לעד

למעלה