פינת השבוע

פינת השבוע

כל שבוע פותח מישהו אחר, מי הקבוע שצריך לעשות? הפינה משודרגת קצת. שיר השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: דיסק השבוע: אירוע שקרה לכם השבוע: סרט השבוע: תכנית טלויזיה של השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

הוד11

New member
בואינה הפינה נגנבת מידי שבוע

שיר השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: דיסק השבוע: בתאכלס הפינה שייכת לירטל אנד טרטרל אל היא לא בפורום בימים האחרונים אז בקטנה אירוע שקרה לכם השבוע: אממממ, חזרתי לבצפר וקניתי את הסאנסה E250 המדהים סרט השבוע: השבוע היה דל מבחינת סרטים יחסית והסרט היחיד שראתי השבוע בפעם הראשונה היה רק ידידים העלוב תכנית טלויזיה של השבוע: מי ראה טלוויזיה? ספר השבוע: הרלן קובן- דיו חיוור ציטוט השבוע: לא זכור לי אחד כזה תמונת השבוע: מחליף לשיר השבוע ושיר השבוע שלי זה תמונה אימרסיוניסטית - כרמלה גרוס ואגנר (ערן צור בליוווי נגנים)

Dead Scene

New member
אם גונבים לך את תחוקק חוק

שרק למנהל מותר לפתוח פינות שבועיות יחי הדיקטטורה

הוד11

New member
חלילה

דמוקרטיה רולס!!! (ושימו לב לכפל המשמעות המקסים שגלום במשפט הזה, ושימו לב לשפה הגבוהה בה השתמשתי כרגע)

nothingman1

New member
לדעתי היא קצת הסתלבטה בקשר לחוק

אבל באמת חשבה שהפינה שלך ושאתה מתלונן!

../images/Emo168.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם:State of Love and Trust שירי השבוע: Megadeth-Holy Wars Anthrax-Black Lodge דיסק השבוע:אין ספציפי אירוע שקרה לכם השבוע:אכלתי מילקי בפעם הראשונה בחיים שלי!(ממה שאני זוכרת) מסקנותיי- השוקולד טעים. הקצפת לא. סרט השבוע:מיליונר מי שגומר ראשון(נראה לי שזה היה השבוע, או שבוע שעבר) תכנית טלויזיה של השבוע:פרייז'ר ספר השבוע:אין ציטוט השבוע:ג'ורג' רוצה עוף חריף! תמונת השבוע:

Jagged chaos

New member
ילדה ביזארית את...

ממתי שאני זוכר ת'צמי תמיד היה מילקי.... איך פספסת את זה?.....

חח אני באמת ביזארית..

אני גם לא נוגעת בחלב, שוקו, וקוטג', וגם לא אכלתי גבינה עד הזמן האחרון.

J92

New member
../images/Emo54.gifאת לא רצינייייייייית

הקצפת הרבה יותר טעימה. תסיבירי בהרחבה למה לא אכלת מילקי במהלך ה16(?)שנים האחרנות אההה

cold metal ass

New member
זה לא נראה לך טעים ??

הכיצד ? מילא השוקולד , הוא עמוס כזה .. אבל הקפצת כ"כ טעימה ..לא יכולתי לדמיין אותה טעימה יותר . ויש מין גירסא עם תותים לא יודעת עם זה של מילקי .. מלא זמן לא אכלתי את זה שזה בכלל טעים ! מוצרי חלב זה אחלה דבר - זה גם בריא !
מוגש בחסות תנובה - תנובה כי חלב זה בריא !

על טעם ועל ריח..

(המשפט השנוא עלייך חח..) ובריאות?
לא בראש מעייני, יש לי יצר הרס עצמי מטורף...

למעלה