פינת השבוע

J92

New member
../images/Emo54.gifזה רבע שעה לאחר שקמתי.

וכן זול שם ממש.

הוד11

New member
מי רצח את אגנתה פאלסקוג ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עכשיו מתחיל הזמן עכשיו נגמר הזמן תמצא מהר ותקבל תשובה

On23

New member
איש , קופה ומשאית מעולה

dafi daf

New member
><

שיר השבוע של פרל ג'אם: לא שמעתי פרל ג'אם השבוע,נראה לי. שירי השבוע בכללי: רוקפור-חור בלבנה. דיסק השבוע: נושאי המגבעת-מי רצח את אגנתה פאלסקוג. אירוע שקרה לכם השבוע: רעות המלכה
הצילה את ישבני ואירחה אותי בביתה כדי שאוכל ללכת להופעה האחרונה של MSS. סרט השבוע: החוף. תכנית טלויזיה של השבוע: בנות גילמור. ספר השבוע: ;; ציטוט השבוע: "השיר הבא מספר על סיבות עמוקות למה גבר על על במה..." תמונת השבוע: אני והמלכה^^ בדיסק סנטר

cold metal ass

New member
וואו .. שידרוג !! :)

שיר השבוע של פרל ג'אם: WHY GO הוא שיר השבוע אצלי כבר איזה שבועיים . שירי השבוע בכללי: גאנס אנד רוסס - מי מישל . דיסק השבוע: אין משהו ספציפי . אירוע שקרה לכם השבוע: הופעה של כנסיית השכל , היה פצצה !! בהתחלה כולי הייתי בבאסה , חברה שלי לא הגיעה , עמדתי כזה לבד מוקפת אנשים שאני לא מכירה , היו כמה שהכרתי אבל שלום שלום בקטנה .. ואז האלכוהול שהיה כ"כ טעים ששתיתי אותו כמו מילשייק הגיע ואז אחרי זה הגוף שלי הבין שזה בעצם אלכוהול .. והשירים שהכרתי בגיעו .. קיצר היה שמח ! סרט השבוע: אמממ אין לי ממש זמן לראות סרט באורך מלא . תכנית טלויזיה של השבוע: סיינפלד , הישרדות . ספר השבוע: אוקיי בפעם המאה קראתי את האלכימאי כי אמרתי לעצמי לא יכול להיות שאני מפספסת פה את הפואנטה ? ואז שוב פיספסתי אותה . ספר לא טוב בשבילי , יותר מידי עומק . ציטוט השבוע: צריכה לחשוב על זה יותר לעומק . תמונת השבוע: ** השיר שנדבק לי לראש השבוע - השיר של סער פדידה מהאלופה
תוציאו אותו ממני !!!! ** צחוק השבוע - תשמעו את הגירסא של WHO THE FUCK IS ALICE ברוסית ואני בטוחה שתצחקו .

הוד11

New member
האלכימאי ספר מושלם

הטוב ביותר שקראתי אי פעם (חוץ מצופן דה וינצ'י אולי)

הוד11

New member
או קיי

הוא הרי עושה מסע לחפש אוצר וגם כדי למצוא את עצמו ובסופו של דבר מתברר שהאוצר היה כל הזמן מעבר לפינה אבל הוא מאושר כיוון שהוא חיפש ומצא את עצמו ובכך בעצם הגשים את ייעודו בחיים, מרועה צאן פשוט הוא הפף להרפתקן נועז מצא אהבה למד שפה ותרבות חדשה ופגש אלכימאי אמיתי הכי חשוב הוא מצא את עצמו.

cold metal ass

New member
../images/Emo13.gif

גם אני הבנתי את זה באמת .. אבל מה שלא הבנתי זה את כול הדברים שהאלכימאי ניסה ללמד אותו , היו שם הרבה דברים שהנער למד אותם מכול מיני אנשים וסיטואציות . והשאלה שלי היא מה הם ? ואיזה באסה לנער שהוא עבר כ"כ הרבה ובסוף גילה שהכול נמצא מתחת לאף שלו אה ? מה שכן אהבתי בספר זה שהוא גילה שכשאתה יודע מהו הייעוד שלך ואתה הולך לחפש אותו , כול הייקום נלחץ לעזרתך . זה יפה

למעלה