פינת השבוע

cold metal ass

New member
../images/Emo6.gif

האמת גם אותי בריאות לא כזאת מענינת . מבחינתי לאכול כול היום חטיפים ושוקלדים . עדיף סניקרס

Dead Scene

New member
"מיליונר מי שגומר ראשון" ../images/Emo45.gif

סרט מצחויק במיוחד הקטע עם היטלר

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: Crazy Mary, חוץ מ-wine יש עוד מישהו שמכיר ת'שיר? שירי השבוע בכללי: Pearl Jam - Crazy Mary דיסק השבוע: Bob Dylan - Modren times, לא להתלהב יותר מידי. אירוע שקרה לכם השבוע: חיפשתי שנתיים, וביום אחד מצאתי שלוש עבודות... סרט השבוע: תכנית טלויזיה של השבוע: באטמן הסדרה המצוירת, כל יום לפני שהולך לישון, רואה שני פרקים נרדם כמו תינוק...סדרה גאונית (ואני לא חובב קומיקסים וסופרהירוס...אבל בטמן תותח...) ספר השבוע: ציטוט השבוע: "אל תכנס לי לכיס...מה שעשיתי, עשיתי..." תמונת השבוע: כמה סמים צריך לעשן בשביל שהעין תראה ככה?
===>>

J92

New member
Jagged chaos !

איו לי אייסקיו.ואני מתגעגעת לילד בן ה13 עם החולצת דיאדורה. מה עושים מה?

Jagged chaos

New member
XD

אז תעשי אחד
... העניין זה שאין לי מושג בשיט איך מתקינים מסנג'ר.....=\ =\ =\....

ved42

New member
../images/Emo45.gifכן

אחד הראשונים ששמעתי שלהםCrazy Mary

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gifעונה..

שיר השבוע של פרל ג'אם:
Black שירי השבוע בכללי:
ביטלס ולד זפלין. דיסק השבוע:
Let it be-beatles. אירוע שקרה לכם השבוע:
הממ, הופעה?! סרט השבוע:
לא ראיתי. תכנית טלויזיה של השבוע:
לא ראיתי. ספר השבוע:
לא קוראת. ציטוט השבוע:
חברה שלי:"טוב יאללה בואי הבית"..אני:"הביתה..", חברה שלי:"אני אומרת הבית!!!! אם אני ארצה אני אגיד גם.. שתיים חולצות"! XD תמונת השבוע:
> חחחח,סתם תמונה משנה שעברה..

J92

New member
../images/Emo54.gifאני אני רקינות

כל שבוע פותח מישהו אחר, מי הקבוע שצריך לעשות? הפינה משודרגת קצת.:אני בעד,אם שאלות מגוונות אם אפשר שיר השבוע של פרל ג'אם:כל ויטולג'י,וצקצת וי אס. שירי השבוע בכללי: כל הדיסק לונג לונג ביפר דאי ללייט של הקארדיגאנס,וכל הדיס' איפה הילד-איפה הילד דיסק השבוע:עפ''י שאלה קודמת אירוע שקרה לכם השבוע:לילה לבן בירושלים,דאפי מפואמנו באה לישון בביתי הקט(בייב :))ולימודימים. סרט השבוע:מבצע יונתן.עד שסוף סוף ראיתי קצת טלווזיה,זה מה שהיה.יס המטורפים. תכנית טלויזיה של השבוע:- ספר השבוע:אוקספורד. ציטוט השבוע:דאמ היה כל כך הרבה.נו יופי. תמונת השבוע: סוף שבוע נעים ויום שישי נחמדת שיהיה לכווווולנו

dafi daf

New member
><

שיר השבוע של פרל ג'אם: לא שמעתי פרל ג'אם השבוע,נראה לי. שירי השבוע בכללי: רוקפור-חור בלבנה. דיסק השבוע: נושאי המגבעת-מי רצח את אגנתה פאלסקוג. אירוע שקרה לכם השבוע: רעות המלכה
הצילה את ישבני ואירחה אותי בביתה כדי שאוכל ללכת להופעה האחרונה של MSS. סרט השבוע: החוף. תכנית טלויזיה של השבוע: בנות גילמור. ספר השבוע: ;; ציטוט השבוע: "השיר הבא מספר על סיבות עמוקות למה גבר על על במה..." תמונת השבוע: אני והמלכה^^ בדיסק סנטר

J92

New member
../images/Emo54.gifחיחיחי רצינו לשים חווה

אלברשטיין.אבל היא התחילה לתקוף

39.90?.. זול שם.

ותפוז השתגע! הוא איטי, הוא לא שולח הודעות, הוא לא מראה תפורומים שלי... מעצבן.

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gifמהממה

מזה המחירים האלה. בב"ש זה עולה פי 2 יותר ;[ זנות. אתן כוסיות
.

למעלה