פינת השבוע

נשים קטנות../images/Emo99.gif

קראתי את זה איזה חמש פעמים.. ומעכשיו תעשה ביום שישי, ככה כולם עושים. שים תמשודרג ואם בא לך אז תוסיף שאלה מדי פעם.

אילס

New member
פעם ראשונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: Do The Evolution שירי השבוע בכללי: Temple Of The Dog-Reach Down אני לא יכולה להפסיק לשמוע את השיר הזה, במיוחד את הקטע בסוף שכריס צועק כ"כ יפה
דיסק השבוע: Temple Of The Dog-Temple Of The Dog אירוע שקרה לכם השבוע: צרבנו 4500 דיסקים בבסיס
סרט השבוע: מלא זמן לא ראיתי סרטים.. תכנית טלויזיה של השבוע: לא ראיתי השבוע טלוויזיה כמעט, אבל נגיד "מחשבות פליליות" ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה
ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: הוא פשוט יפה

I am Cornholio

New member
../images/Emo11.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: ג'רמי שירי השבוע בכללי: וסלין של סטון טמפל פיילוטס דיסק השבוע: CORE של STP
אירוע שקרה לכם השבוע: בו! סרט השבוע: יצרים בדם
תכנית טלויזיה של השבוע: רוקסטאר סופרנובה, אבל הם לא לקחו את מאגני!!! פיכסה!! ספר השבוע: התא - ג'ון גרישם. ציטוט השבוע: בו! תמונת השבוע: בה!

dafi daf

New member
וואי,רוקסטאר שולט...

טובי
אבל רק כי הוא אוסטרלי
אבל סטורם כוסית על

אם אתם לא יודעים..

אז אמרו שהלוקאס הזה ניצח. אני לא רואה, אבל אם כן הייתי רואה הייתי מתמקדת בטומי לי
לא במתחרים חח..

everynormal

New member
אני

שיר השבוע של פרל ג'אם: אלייב בגלל הראש בראש שגרם לי לחרוש עליו חזק שירי השבוע בכללי: יש הרבה.... דיסק השבוע: לייב של אליס אין צ'יינס אירוע שקרה לכם השבוע: אין אירוע מיוחד שראוי לציון סרט השבוע: אין תכנית טלויזיה של השבוע: הפרק האחרון של האחד ספר השבוע: אין.....קראתי רק עיתון ראש1 ציטוט השבוע: "אני חיה בשביל קורט, אבל קורט לא חי בשבילי"- משפט הזוי ברמות חחח תמונת השבוע:-------->

גיל מ

New member
חזרתי מאבט"ש - אגב!

שיר השבוע של פרל ג'אם: לא לקחתי איתי פרל ג'אם לאבט"ש שירי השבוע בכללי: The Beatles - Get Back, שלום חנוך - כדי לחיות, Paul McCartney - Hope Of Deliverance, Bob Dylan - All Along The Watchtower דיסק השבוע: The Beatles - White Album אירוע שקרה לכם השבוע: חזרתי מאבט"ש, ההורים היו בחו"ל והיה לי בית ריק מזה הרבה זמן, חוץ מזה הכל שייעמום סרט השבוע: לא ראיתי תכנית טלויזיה של השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: אתגר קרת - געגועי לקיסנג'ר ציטוט השבוע: וואלה אין תמונת השבוע: צריך לחפש

הוד11

New member
כדי לחיות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מה זה אבט"ש?

למעלה