פינת השבוע

הוד11

New member
אז הבנת את הספר

כל העניין זה ההגשמה של הייעוד בחיים ש פאולו קואלו רוצה שכולנו נלמד מהסיפור של אותו רועה הצאן הפשוט שהגשים את עצמו בחיים ונצא למצוא את ייעודנו.

cold metal ass

New member
אם אתה אומר .

כול פעם שבא לי לגלות דברים על עצמי אני קוראת ספרים שלו .

ved42

New member
שלי

שיר השבוע של פרל ג'אם:wash שירי השבוע בכללי:wash דיסק השבוע:ten אירוע שקרה לכם השבוע:ניגנתי בכלי זמר, והמוכר היה נחמד סרט השבוע:אין תכנית טלויזיה של השבוע:אין ספר השבוע:חוות החיות ציטוט השבוע: Oh please let it rain today תמונת השבוע:אין

an li shem

New member
../images/Emo153.gif:-../images/Emo193.gifP../images/Emo6.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם:State Of Love And Trust שירי השבוע בכללי: כמה שירים של פרל ג'אם- State Of Love And Trust,Corduroy,Yellow LedBetter,Red Mosquito..כן היה לי שבוע פרל ג'אמי במיוחד דיסק השבוע: אין משהו שחרשתי עליו, קצת VS TEN, גאנז האוסף, איפה הילד-שדים אירוע שקרה לכם השבוע:מממממ, בית ריק(מלא באנשים) של מישהו+המון אלכוהול, שילוב מנצח סרט השבוע: למי יש זמן לסרטים?! תכנית טלויזיה של השבוע: האלופה האא!! ושל מי השורה הזאת בכלל? ספר השבוע: דור הפרוזק, אבל עוד לא סיימתי ציטוט השבוע: מממ..לא משהו זכור לי תמונת השבוע:אין

cold metal ass

New member
האלופה ../images/Emo45.gif

חחחח אני מכורה לזה .. ואני גאה בזה
וד"א מתי יש של מי השורה הזאת ?

הוד11

New member
אוי ואבוי האלופה זה תת רמה אמיתית

מאז משחק החיים לא ראיתי טלנובלה אחת לרפואה

cold metal ass

New member
חחחחחח

האמת , זאת באמת תת רמה :D אבל יש שם כמה יציאות טובות . אם כבר מדברים על טלנובלות אז טלנובלה בע"מ שלטה . קייזרמן רולז!!!

an li shem

New member
חה

תודה על ההגנה, אבל אני לא ארצח אותו, אני יודעת שזה תת רמה, אבל אני בכל זאת אוהבת את זה..

dafi daf

New member
../images/Emo46.gifהאלופה רולז...הם ציטטו בפרק אחד

את "אני טקסט פוליטי"

dafi daf

New member
כן,דריה אמרה את זה ואז היא אמרה,

"אני ממש טקסט פוליטי,אה?" זה ראוי להערכה

an li shem

New member
"ומה אם אני אומר לך שאני אוכל

להחזיר לאחיך את רשף עייניו?!...ררררר" איי דוביי...

cold metal ass

New member
דובי דובי .

כול הסדרה בנויה עליו ועל אחיו התאום חסר המצפון קייזרמן

אילס

New member
משדרים את זה?../images/Emo12.gif

פשוט היינו מהצבא קהל בתוכנית אחת מהאחרונות בעונה נראה לי.. ולא אמרו לנו מתי זה ישודר ואם זה ישודר בכלל..
את יודעת באיזה שעה זה אולי?

On23

New member
השבוע שלי + הסבר ../images/Emo26.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: אין. :( שירי השבוע בכללי: זוהי סדום/ איפה הילד, עץ האקליפטוס/ אחרית הימים (מומלץ בחום!), Man in the croud/ הצ'רצ'ילים. דיסק השבוע: Junkies Monkeys & Donkeys אירוע שקרה לכם השבוע: אמ... סרט השבוע: Big (מקסים
) תכנית טלוויזיה של השבוע: All Saints- סדרה חביבה מאוד... ספר השבוע: קראתי קצת את הספר מחווה לPKD (פילפ ק' דיק מת, כמה נורא), אך הוא עשה לי כאב ראש נוראי, אז החלפתי אותו היום ל"נשים קטנות". ציטוט השבוע: אין... תמונת השבוע:
בלה לגוסי ב"דרקולה" :) הסבר: הפינה לא נגנבה בכלל, ירטל הצב זה אני. משום מה, קשה לי להישאר עם כינוי יותר מדי זמן... מצטער על הבלבול שנוצר. אה, וכן ירטל זו לא בת|סדגש,|, אלא בן
ופינה בכלל צריכה להפתח ביום ראשון. לא נורא.

למעלה