פינת הנונסנס

הוכחה חותכת !

חברים יקרים. לא אחת כבר הבעתי בפניכם את סלידתי מהרעיון הפמניסטי מסיבות שונות, ובין השאר גם משום שהפמניזם קטנוני ומנסה לשנות את פני ההסטוריה והתרבות המדהימה שיצרה האנושות. ראו מה קורה לסיפור פשוט מהעבר,סיפור שכולנו כילדים קטנים התחנכנו וגודלנו עליו, כאשר גל של פמניזם שוטף מנסה לבחוש בתמימות העבר בנסיון נואל לשנות את דפוסי החשיבה שלנו והתרבות שגדלנו עליה. הסופרת, ברוב כשרונה, מוכיחה בציניות יצירתית,מה קורה כשמחליטים להתנגח בדברים מושרשים ומנסים לשנות אותם מהיסוד. פשוט נורא ואיום. http://www.heberotic.co.il/shira07.html

חיפושיט

New member
אין לך דברים אחרים לעשות?

אתה יודע, עבודה, משפחה, חיים.. למרות שהנוכחות המעיקה שלך מתחילה להעלות חיוך על שפתי לעיתים, אין לך דברים יותר פורים ומעניינים לעשות?, כי אולי זאת רק אני, אבל אתה שורץ פה באופן קבוע, מעלה תיאוריות ביזאריות בלי שום הוכחות מוצקות, ואז משתלח בכל אדם שמעיז לטעון אחרת, ואז עוד טוען שאתה המקופח והמסכן פה כי מתנגדים לדעות שלך.. בחיי, אתה מתחיל להתנהג כמו אישה...
[כן, החיוך הציני שלי..
]

היי חיפוש´ יקרה, נכון שזה נורא

מעניין איך ´דויד´ הופך למנוע לדיונים פוריים? יוצא לו הפוך על הפוכה. כמה נחמד. רק תראי מה צמח כאן בעקבותיו. דיונים עמוקים, מופלאים ומאתגרים. כאלה שבגללם המוח שלי מגרד כל הזמן ומושך אותי לכאן שוב ושוב. לזה קוראים "מעז יצא מתוק".

אמיר.

New member
טל, רוני וכל השאר...

שאלה. באמת מענין אתכן להגיב לשטויות מהסוג הזה ??? בהתחלה צחקתי עד שראיתי את אורך הלינק... כבר אין נושאים רציניים לדיון ?

למעלה