פינת הנונסנס

דעה של גבר ליברלי

אני אישית מעדיף אישה שאוהבת להיות אישה, וגבר שאוהב להיות גבר, אבל זה רק הטעם שלי...

ההסטוריה לא משקרת

ובאותה מידה גם הבילולוגיה. רק רציתי להבהיר עובדה שכנראה לא זכתה למספיק תשומת לב. למין הנשי ולמין הגברי הוגדרו תפקידים ויעדים שונים. זו הסיבה שבעצם קיימים שני מינים. לאישה יש מסת שומן בירכיים ובישבן, משום שהאישה הקדמונית היתה מגדלת את הילדים במערה והיתה צריכה לאגור מזון (בדומה לדובים )בעוד שהגבר פיתח מסת שריר וכן גופו היה גדול יותר, משום שתפקידו היה לצוד חיות. לגבר למשל יש יותר שיער משום שהשיער כידוע נדרש להגן עליו אל מול פגעי מזג האויר בשעה שצד את טרפו. הבדלים פיזיים גם קבעו שהאישה תניק את הילד, ואין ספק שזו אחת הסיבות לקשר החזק יותר (באופן יחסי) בין ילדים ואימהותיהם. היינו, אנו שונים בצורה שלנו משום שיועדו לנו תפקידים שונים, ולפיכך אנו לא שווים בתכונותינו. אנו כן שווים בערך שלנו, אבל לא בתכונות שלנו.

תאורית הקונספירציה

הייתי רוצה לפנות בשאלות כלליות לבנות בפורום, כדי לברר או להסיק בעצם מהי אוכלוסית הנשים שקוראות לעצמן פמניסטיות, משום שלי יש תמונה כללית לגבי המאפיינים הברורים של האוכלוסיה הזו,והייתי מעוניין להוכיח אותה : א´ האם יש לך מערכת יחסים משמעותית עם גבר בימים אלו ( כנראה שלא...) ב´ האם את מאתרת בעצמך קושי בפיתוח מערכת יחסים תקינה עם גברים ? ג´ האם גברים דחו אותך כמה וכמה פעמים בחייך עד שהפכת לשבר כלי ? ד´ האם את לסבית ? ה´ האם פנית פעם ל"ערן" ? ו´ האם היית קורבן לניצול מיני בילדותך ? ז´ האם את צרפתיה ? ( שערות, ריח וכו ) אבקש התיחסותכם בהקדם. דויד

אבא גאה

New member
הבילולוגיה משקרת לפעמים!

ע"ע נולדו ביולוגית גברים והם בעצם נשים..... ע"ע מי שנולד עם אברי מין נשיים וגבריים כאחד.....

oren*

New member
../images/Emo6.gif בואנה דוד, אם לא היית קיים

היו צריכים להמציא אותך. שכחת שתי שאלות: 1) כשאת מטילה את מימייך, האם את עומדת או יושבת? 2) איזו שנה האופנוע שלך?

אענה בתור פמינסט....

אמנם ביקשת מבנות הפורום לענות, אך אענה את התשובות של אחותי (סתם כדי לרצות אותך) שהיא הכי השפיעה עליי לפתח מודעות פמניסטית... (מן הסתם, אם לא הבנת מגדירה את עצמה כפמניסטית) א. כן, היא במערכת יחסים משמעותית למדי עם גבר בימים אלו. ב. לא, אין לה קשיים כאלו. ג. לא, ממש לא. ד. לא. ה. לא. ו. תודה לאל - לא. ז. לא ממש, אפילו מאוד מקפידה שלא. אני רוצה להבהיר כמה דברים: הרגשתי צורך לענות לפרובקציה המיותרת הזאת, כי לפעמים האנשים הללו באים פשוט עם מודעות סתומה, הרבה פעמים רצוי לענות לשאלות, ולפתח פתאום מחשבות אחרות אצל האנשים הללו - סביר להניח שהוא לא יהפוך לשוויניסט, אבל אולי יחשוב עוד פעם לפני שהוא זורק איזה ביטוי שובניסטי... הערה שנייה, זה ההתנגדות העקרונית והנחרצת שיש לי לדה-לגיטמציה של דעות מסויימות בגלל סיבות פסיכולוגיות כביכול... כאן למעשה אני חושב שאני רואים דוגמה מאוד ברורה של היכנסות של הפסיכולוגיה למקום שהוא לא שלה, ולא לגיטמי לשפוט דעות של אדם לפי "יכולתיו" הפסיכולוגיות. דברים מסוג זה, גורמים לי לרתיעה כללית מפסיכולוגיה, על אף שטיפול בדיבור הוא חוויה שיכולה להיות מתקנת מאוד.... טוב קצת גלשתי כאן...

כוונתך לומר :

דויד, אתה פסיכי, ותמשיך לדבר ואנחנו נמשיך להקשיב ולתת לך טיפול בדיבור. וואלה תודה אחי, באמת אין לי 270 שקל לפסיכולוג.

aaa123

Member
לגבי א אני יודע שאתה טועה

ודוקא למנהלות הפורום יש מערכת יחסים משמעותית עם גבר(אני לא מעודכן באשר למצב היום אבל אני כן יודע על סמך דבריהן שזה היה המצב בזמן האחרון ומדובר בפרוש על זמן שבו הן היו מנהלות הפורום). אני יודע גם שיש עוד נשים בפורום שיש להן מערכת יחסים עם גבר.

חיפושיט

New member
סליחה?- קורבן לניצול מיני?

זה לא מצחיק. לא מצחיק אפילו טיפטיפה. הייתי מתחילה לפרט למה, אבל ספק אם תבין.. "ערן"- זה גם איזו דאחקה משעשעת כזאת? JUST LET ME KNOW, כדי שאני אוכל להבין את ההומור הנוטף מההודעה הזאת.. עוד הנחתי שיש לך רמת הבנה מסויימת, אולי הומור. כנראה שלא. מעכשיו אתה מקוטלג במחלקה מיוחדת כזאת.. הייתי אומרת את שמה המפורש, אבל יפה נפש שכמוך, אני בטוחה שהיית פולט איזו עקיצה חביבה בהתבכיינות. בוא רק נרמוז שזה קשור למושכות. ושקי קמח או כל דבר אחר דומה. חבל. ציפיתי לרמה כלשהי מול האדם שעומד מולי. נו טוב, לא תמיד מקבלים מה שרוצים בחיים. ודויד.. עדיף שתוריד את ה´ישראלי´ בסוף השם שלך. באמת עדיף. כי אני חושבת שעכשיו גילינו את מקור ההתייחסות העולמית בבוז אל ישראלים בחו"ל, כדאגמא כללית.. או שאתה פשוט רוצה פיצוחים, מותק?

דויד הישראלי -

ביקור ראשון שלי בפורום (אם אינני טועה), וכבר אתה מסדר לי את בעיות הזהות שלי! תודה מותק! אני גם אשמח לענות על שאלותיך, כי נראה לי שאוכל לשמח אותך: א. לא. ב. לא. ג. לא. ד. כן!
ה. לא. ו. לא. ז. לא. ואני לא משתינה בעמידה, ולא נוהגת על משאית. אני גם לא יורקת קליפות גרעינים, לא תוקעת גרפסים, וכן מגלחת בתי-שחי. ידעתי שתשמח לשמוע שיש פמיניסטיות שהן לסביות!!!

טל קר

New member
ברוכה הבאה, לצערי נחשפת בהודעה

אליה שרשרת לדוגמא לא מיצגת של רמת איכות הדוגמאות, רמת איכות הנימוקים, רמת איכות תרבות הדיון. אלא אם כן מדובר בפרודיה על השוביניסט הממורמר ונמוך המצח. אם כן, מדובר במשחק מעולה, כי אני השתכנעתי.

היי טל קר!

אני כמובן, קראתי את כל שני העמודים הראשונים של הפורום, לפני שהגבתי
אם לתת דיאגנוזה לא-מחייבת, אני חוששת שמדובר כאן על בן 16 מחוצ´קן ובודד. אבל תראי איזה יופי של תגובות הוא הפיק מיתר המשתתפים! מגיעה לו תודה!

hypatia

New member
ברוכה הבאה - גם ממני

הי ערבה אין קץ, אני מברכת על הצטרפותך אלינו. מהיכרותי הקצרה עמך בפורום "נשים וקריירה", אני מאמינה שתוכלי להעשיר את הפורום מניסיונך ותובנותיך. אשמח אם נזכה לביקורים תכופים מצדך.

אני מרגיש מקופח

כשאני התחלתי לכתוב בפורום, אף אחד לא קידם אותי ב"ברוך הבא". היתכן שאתן מקדמות בברכה רק את מי שמסכים עם דעותיכן ? יופי של שויון בנות, תמשיכו ליצג את השוויון. אני אישית דוקא חושב שאתן סתם מנסות ליצור אחוה נשית ( כזו הדומה לאחוה הגברית הידועה, כמו " מה המצב אחי " וכו ). תמשיכו להתחנף האחת לשניה, כמובן עד לרגע שבו תרצו את אותו בחור ואז תדעו כיצד לשלוף את הציפורניים.

חיפושיט

New member
אויש.. דויד דויד..

דויד מתוקי, ההגיון שלך פשוט מעורר גיחוך.. כפרה עיניים טחול לבלב, יש סיכוי שתפסיק לקחת דברים ולסובב אותם בשמונים ושלוש אלף מעלות לכיוון השלילי ? [וכשאני אומרת שלילי- אני מתכוונת לכיוון שלך] לא שאף אחד לא מברך אותך בברוך הבא כי אתה לא בדעה אחת עם רוב הפורום, פשוש יקר של כולנו, אלא כי הרושם שיצרת והאופן שיצרת אותו גרמו לך להיות זכאי לשם תואר ש.. בוא נגיד, מתאר את הגבריות המלבבת שלך [שאגב, אני בטוחה שהיא מלבבת.. אחרת למה היית יושב כל היום בפורום ומשתלח בכל מה שזז?] ו´אחווה נשית´?- רק אל תגרום לי להקיא. האחווה הנשית שתארת היא אחווה סטייל ´בואו נלך לראות סרט רומנטי, נעשה ציפורניים, ואז נשב לילה שלם ונרכל.. שיו.. מגניבות שכמונו..´ מצטערת. אבל אני חושבת שזה לא ממש העניין. יש פה קבוצת נשים משכילות, דעתניות, עם הרבה מה להגיד. הלוואי שכל ´אחוות נשים´ הייה באותה מתכונת. ואגב, אולי זה רק בעולם הקטן והמשורטט שלך, אבל אני אישית לא ראיתי התחנפויות, אלא אם מחמאות כנות. עכשיו, אין סיכוי שאתה קורא לזה התחנפויות כי, אבוי לבושה, אתה גם רוצה איזו רבע מחמאה?.. לעעע... מחשבה מגוכחת! פויה עלי.. ואגב- כשנרצה את אותו בחור, לא נשלוף ציפורניים.. אנחנו נשות העתיד!, לנו יש ציפורניים מלאכותיות.. פחח.. שנסתכן בשבירת ציפורן בשביל בחור? [אוי, אני מגישה מטונפת שאמרתי ´שבירת ציפורן´, אני הולכת לעבור טקס מטהר A.K.A בניית ציפורניים] עד ההודעה המגוחכת הבאה דויד יקירי, עד אז.. נשיקות! [רק שלא תמרח לי את האודם!!]

למעלה