אויש.. דויד דויד..
דויד מתוקי, ההגיון שלך פשוט מעורר גיחוך.. כפרה עיניים טחול לבלב, יש סיכוי שתפסיק לקחת דברים ולסובב אותם בשמונים ושלוש אלף מעלות לכיוון השלילי ? [וכשאני אומרת שלילי- אני מתכוונת לכיוון שלך] לא שאף אחד לא מברך אותך בברוך הבא כי אתה לא בדעה אחת עם רוב הפורום, פשוש יקר של כולנו, אלא כי הרושם שיצרת והאופן שיצרת אותו גרמו לך להיות זכאי לשם תואר ש.. בוא נגיד, מתאר את הגבריות המלבבת שלך [שאגב, אני בטוחה שהיא מלבבת.. אחרת למה היית יושב כל היום בפורום ומשתלח בכל מה שזז?] ו´אחווה נשית´?- רק אל תגרום לי להקיא. האחווה הנשית שתארת היא אחווה סטייל ´בואו נלך לראות סרט רומנטי, נעשה ציפורניים, ואז נשב לילה שלם ונרכל.. שיו.. מגניבות שכמונו..´ מצטערת. אבל אני חושבת שזה לא ממש העניין. יש פה קבוצת נשים משכילות, דעתניות, עם הרבה מה להגיד. הלוואי שכל ´אחוות נשים´ הייה באותה מתכונת. ואגב, אולי זה רק בעולם הקטן והמשורטט שלך, אבל אני אישית לא ראיתי התחנפויות, אלא אם מחמאות כנות. עכשיו, אין סיכוי שאתה קורא לזה התחנפויות כי, אבוי לבושה, אתה גם רוצה איזו רבע מחמאה?.. לעעע... מחשבה מגוכחת! פויה עלי.. ואגב- כשנרצה את אותו בחור, לא נשלוף ציפורניים.. אנחנו נשות העתיד!, לנו יש ציפורניים מלאכותיות.. פחח.. שנסתכן בשבירת ציפורן בשביל בחור? [אוי, אני מגישה מטונפת שאמרתי ´שבירת ציפורן´, אני הולכת לעבור טקס מטהר A.K.A בניית ציפורניים] עד ההודעה המגוחכת הבאה דויד יקירי, עד אז.. נשיקות! [רק שלא תמרח לי את האודם!!]