פין נימול זה פין יפה

אני עדיין מחכה ללינק ים

מה קרה יובלל? כל תמונות האומנות של נימולים נעלמו? בשביל מה שלחנו אותך ללמוד אומנות? מחכה בכליון עיניים...שלך סבא

_יובלל_

New member
מצטער סבא...

חיפשתי וחיפשתי, אבל כל חיפוש שאני מריץ רק מביא אותי לעוד אתרים המתנגדים למילה... מה שכן - באתרי הפורנו יש שפע של נימולים... ודרך אגב, כשאתה אומר "שלחנו אותך" האם זה אומר שאתה גם אחראי על המימון?...

יובלל חמוד

"שלחנו" נאמר בהומור ואם בחיפושך אחרי תמונות אומנות אתה מגיע רק לאתרים שמתנגדים למילה אז אוליי כדאי שתחליף מקצועך (רק אל תיקח אותי ברצינות) שאלה אישית....באיזה סוג אומנות הינך עוסק?

_יובלל_

New member
הרומן שלנו עולה ופורח... ../images/Emo20.gif

התחום שלי הוא התאטרון - אולי בגלל זה אני לא מוצא תמונות אומנות ברשת... אני שחקן, מורה למשחק, ובמאי בתחילת דרכו.

Ludwig

New member
זה באמת תיאור משעשע...

יכול להיות שדוד המלך לא נימול? באמת אני לא זוכר שמסופר משהו על המילה שלו...

לאה2707

New member
ציפי´לה, הלינק הזה חשוב לכל משתתפי

הפורום ולא יזיק אם גם את תקראי אותו.

לאה2707

New member
קשה, קשה לי לראות איזה עוול ואיזה

דבר נורא הדת היהודית עושה בזאת שהיא הופכת למעשה את בניה במזיד לבעלי מום. לא פחות נורא ממילת בנות. קשה לי להאמין שהם כולם כל כך בורים שלא מסוגלים לראות ולהבין מה שהם בעצם מעוללים לבנים. ראיתי את הלינקים, דפדפתי עוד ועוד והזדעזעתי יותר ויותר. אני מקווה שכולם ראו את הלינקים ואת כל הלינקים האחרים שהם הובילו אליהם. לא צריך יותר מזה כדי להשתכנע. אני מזועזעת. סליחה, בני היקרים.

נכון לאה ,מליוני אדם בורים בעולם

ואת בן היחידות שנשארה "נאורה" הייתי מעלה אותך לתיבת נוח כאחד הזנים שיש להשאירם

Ludwig

New member
זה בסדר, היא לא כל-כך לבד...

הרי רוב העולם אינם מלים את בניהם, ואפילו במדינות בהן זה היה מקובל בעבר על-ידי הרוב זה כבר הרבה פחות מקובל. יש שם כמה מאחורי החלטות ארגוני הבריאות למשל... במקרה זה יש מיליארדי אנשים "צודקים" דווקא. ורגע של הומור - צריך להתכונן? אתה צופה עוד מבול? יהיה מכרז כחוק לעליה לתיבה?

ציפי ג

New member
השאלה היחידה שלא נשאלה היא

אבל אני יהודי וכך נהגו אבות אבותי לדורי דורות על פי הוראות תורתנו הקדושה.

ציפי שלום

אני קורא בעיון רב את תשובתייך לכל השואלים אין ספק שאהבתי תשובותייך ואת דבקותך באמונתך אף על פי היותי חילוני מושבע ואני איני עובד את האלוהים טמונה חוכמה רבה ביהדות

Ludwig

New member
נכון...

רוב אלו שמתנגדים למילה אינם יהודים דתיים. לא הסתרתי את העובדה שהדת איננה שיקול משיקולי בנושא מכיוון שאינני מאמין בקדושתה הדתית של התורה (למרות חשיבותה ההסטורית, ספרותית ופילוסופית). אין זה אומר שאינני מעריך את אמונתך ואת חלקה המרכזי בהסטוריה האנושית, גם אם אינני שותף לה.

Ludwig

New member
הבהרה...

אינני שותף לאמונה הדתית היהודית. אמנם הורי הורי הורי היו יהודים מאמינים, אך אין זה אומר שאני יהודי מאמין, אני אישית אתאיסט. בכל אופן לעומת הרבה אנשים שמחפשים תמיד את המפריד, אני מחפש דווקא את המאחד. ביני לבין יהודים מאמינים החיים סביבי יש הרבה מן המשותף הן מבחינה תרבותית (אני אפילו מבין יידיש...), הן מבחינת הרגלי חיים משותפים וכמובן מבחינת דברים רבים שעושים אותנו בני אנוש (רגשות, חוויות ועוד). אינני מתבייש במוצא שלי ואינני מתבייש באתאיזם שלי, ומעל הכל אינני מתבייש ברצון לחיות בשלום ובכבוד הדדי עם אלו סביבי השונים ממני.

למעלה